Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Donnik

Donnik Member

Щастливый обыватель? У Вас дети есть? Что Вы будете говорить, когда их в комсомол забреют, или в "горячую точку"? А что Вы будете говорить когда Ваши дети будут думать, что они в "горячей точке" выполняют свой долг? Вам о чем нибудь говорит слово "совдеп"?
    У Вас на глазах, страну тянут в совдеп, а Вы прячетесь за толерантность. Это псевдо пацифизм - прикрывать миролюбивостью свой страх и немощь. В 1917 проспали Россию, обыватели.
    Я могу Вас понять если у Вас нет детей, согласен, хоть потоп.
    Но если есть дети, нормальный человек, желает им жизнь лучьшую, чем была у родителей. А если родитель говорит " я прожил и ты как-нибудь проживешь" - это .... "бедные люди".

---------- Додано в 16:26 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ----------

Мне показалась Вас это устраивает. Или нет - Вас это не устраивает, но Вы по прежнему, продолжаете терпеть болото в котором мы все сидим.

---------- Додано в 16:39 ---------- Попередній допис був написаний в 16:26 ----------

Родной Вы мой человек! Как я рад это слышать! Меленькими шагами, но в верном направлении.
    А теперь давайте все вместе подумаем чем отличается бандитизм от воровства. А то не которые и здесь разницы не видят.

• Подобається Подобається x 10
  2. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я вас просю, токо не доходите тута до поцилуев... будьте мущиной... Бо так же ш всю войну мона трансформировать в утехи:haha::haha::haha: А логика де?

• Подобається Подобається x 2
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це Росії не подобається. Європі байдуже. Ось в польських ЗМІ навіть згадки про день перемоги не було, не те що про провокації у Львові. А отже таки проблема в Росії, а не в нас ;)
    (уявила собі якби в Польщі якимось чудом появилась партія, в назві якої була б інша країна, нехай Німеччина, і вони б отаке от би вчинили, тобто прийшли б з німецькими прапорами, спілкувались б німецькою мовою.. та їх би зразу місцеві б затовкли насмерть! така от Європа. а кажете, що Львів - то не європейське місто.. ех..)

• Подобається Подобається x 15
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Європі як такій байдуже, а європейські державні установи реагують в принципі на всі події в світі. Так такі провокації, як чинять кацапи і підкацапники просто робляться для того, щоб потім плакатися Європарламенту і ОБСЄ що в Україні піднімає голову фашизм і інші жахіття процвітають в Західній Україні. По тій самій схемі як газові війни - Росія перекрила газ Європі, а Україна винна, європейці мерзнуть, а Лавров бомбардує заявами про нечистоплотних і підступних хохлів. Знищення всього європейського і в очах самих українців і в очах європейців - це пряма дорога назад в Кацапстанську Імперію.

• Подобається Подобається x 4
  5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А тут такий облом, страшні націоналісти зривали лєноточки. Я думаю розраховували, що хлопці будуть п'яні, бійка їх розігріє і тут почнеться, трощити машини, бити вітрини. Але не сталося як гадалося

• Подобається Подобається x 4
  6. Мікі

Мікі Well-Known Member

Абсолютно згоден. У себе вдома їх треба нещадно лупити по вухам, не звертаючи уваги а ні на який лемент, як відповідних персоналій так і ЗМІ. Ці потвори, шо з провокаторів, дарма нічого не роблять...
    А в якій же норі сидить великий українець, великий мессія? Замотався в вишиванки, а свою головку в трипільський горщик засунув? Що ж від Ющенка жодного слова не чути? Наскрізь брехлива падлюка...

• Подобається Подобається x 6
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Інтелігентно зривали лЄнточки....:haha:

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

а якшо Тягнибок знову полізе в Крим на день радянського захисника вітчизни презентувати книжку про СС Галичину то шо буде?

• Подобається Подобається x 1
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

...по європейськи :haha:

---------- Додано в 17:36 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ----------

А що вже таке було?

10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Сьогодні спілкувалася із знайомим львівським росіянином, так той кляв владу за провокацію: "Такого не было, ни при какой власти! Эта власть не знает, что еще придумать, чтобы оправдать свою некомпетентность. На что они рассчитывали?"

• Подобається Подобається x 12
  11. kjk

kjk Дуже важлива персона

а то
    презентували в актовій залі

12. Мікі

Мікі Well-Known Member

трудно сказать:haha:

13. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вообще то не я это говорю, а ваш земляк

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну і шо було?....бо я перший раз чую таке :)

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ви ж, як і Тягнибок, львів'янин. Я - безпартійний донеччанин. Шо ж Ви мені про своїх земляків питання задаєте? Може Вам зручніше самому там, на місці, розібратися?:)

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Шо було-шо було....а було як в Одесі...на вокзалі...вкрали і не віддали....

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Эк Вас угораздило-то, в самую гущу.
    Хреновая, поди, хреновина?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://www.radiosvoboda.org/archive/news/20110512/630/630.html?id=24099529

• Подобається Подобається x 2
  20. Мікі

Мікі Well-Known Member