Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Locke

Locke невиправний реаліст

Для тих, хто дружить з мозгами і вчив у першому класі арифметику:

Читаю нашу бульварну жовту пресу і дивуюся неграмотності журналюг, які пишуть, що застосували газові балончики з нервово-паралітичним газом. Ніколи НЕ БУЛО, НЕМА і НЕ БУДЕ балончиків з нервово-паралітичним газом. Нервово-паралітичний газ відноситься до БОЙОВИХ отруюючих речовин смертельної дії. Це зброя масового знищення, відповідно до резолюції ООН 687 (прийнятої у квітні 1991 року), виробництво та накопичення запасів якої було заборонено за Конвенцією про хімічну зброю 1993 року, Конвенція про хімічну зброю офіційно вступила в силу 29 квітня 1997року. Будьте розсудливими і ніколи не ведіться на цю газетну качку.
    І наступне. Пишуть, що накинулися на ветеранів війни. Далі вже проста шкільна арифметика: Якщо припустимо цьому "ветерану" на час закінчення війни у 1945 р. було 20 років, а з того часу пройшло 66 років, то 20+66=86 років. Щось я на фотках і відео не бачив старих немічних людей, яким біля 90 років. По-перше, на Україні люди так довго не живуть, а якщо хтось і доживає до такого поважного віку, то це одиниці з тисячі, і то це старі немічні люди, яким важко самому сходити за хлібом чи в аптеку, а не те що їхати за тисячі кілометрів розгортати червоні знамена і повоювати з місцевими бандьорами.
    Інша річ, що у нас різних "учасників", "ветеранів" і інших пільговиків тьма-тьмуща. Вже є "діти війни", скоро появляться "внуки революції", далі черга за праправнуками Куликівської битви....
    Але ж піпл хаває таку єрунду. Чи то дійсно в нас люди так отупіли, чи то зовсім думати і соображати відучилися? Чи то так усіх зазомбували?

Останнє редагування: 12 тра 2011
    • Подобається Подобається x 12
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Давайте я отвечу.
    Ваньки пъют горькую и руками ничего делать не могут.
    Одна надежда на гуцулов.
    Всё верно?

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Я Вам, что, Шрайбикус?

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

:))
    Значить ветеранів не били?
    Чи всі докази ЦРУ покрало

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

Смишно?
    Женщину с детьми унизить, которая пришла возложить цветы на могилу ветерану - это геройство.
    Это не оскорбление ветеранов.

• Подобається Подобається x 4
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це оскорбленіє людей, які прийшли покласти квіти
    я нікого не виправдовую, але називайте все своїми іменами

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не згущуйте краски.Мій шовгор вже років з 12 працює в Москві, його роботу дуже люблять. Працює в основному на будівництві генеральських дач, генерали платять добре, ще й премії дають. Полковник, у мене нема ненависті до росіян. Росіяни такі самі люди як ми. У мене претензії до деяких російських політиканів, в рівній пропорції як і до деяких українських політиканів. Я одинаково негативно відношуся і до українських биків, котрі кричать хайль так і до російських биків котрі кричать хайль і вважаю, що їх кормлять якраз ті політикани. котрих я ненавиджу, як і в Росіїї так і в Україні. Це Вам кажу свою позицію і своє кредо.

• Подобається Подобається x 18
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

В Петербурге удостоверений блокадников, дающих немалые льготы, в свое время выдали едва ли не больше, чем к моменту окончания блокады осталось ленинградцев. И получили их те, кто к блокаде никакого отношения не имел. Как всегда, у кого рожа наглей.

• Подобається Подобається x 5
  8. kjk

kjk Дуже важлива персона

Не тему про дискваліфікацію Львова на ЄВРО2012
    Севастопольські вболівальники ПФК Севастополь зігують
    галицькі перевертні, провокують благополучний Крим

---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Відповідь звичайно в стилі сам дурак, але за шо з своїх злочинів вибачилась Росія?
    А йдеться між іншим не про зривання лєнточок.....

• Подобається Подобається x 10
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та не то они руками машуть

• Подобається Подобається x 1
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

А піднята рука то вже ознака фашизму?....в нас так вітаються якщо не можна підійти ближче і потиснути руку...

12. Donnik

Donnik Member

Вообще КП оч хорошая газета, когда то (конец 80 - начало 90) она поведала на весь совок о том, что в Московском метро водятся крысы размером с собаку, а девочка из Болгарии родила от инопланетянина, даже фотки ДЕМОНстрировали.

• Подобається Подобається x 7
  13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я об том и не говорил ...

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То вони дощ розганяють.
    Нє?

15. NorthWind

Не помните, кого родила? И вообще, как процесс зачатия осуществлялся? Думаю, многим интересно будет...

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хотів перевірити чи ви самі не є зазомбовані... ;)

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Хто там боронив вступати в НАТО і в Євросоюз?

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:08 ----------

Класична назва народу.

Я бачу ви ні мови, ні історії не знаєте:

17. Полковник

Полковник миється в бані

Та, верю я, верю.

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

Де ви бачили, щоб москаль за свої слова колись відповів? ;)

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

Або є партквиток КПСС із штампом НКВД. :)))

19. NorthWind

В латышском языке жидс - еврей. В Кенгарагсе (район Риги) улица была - Жиду. Сейчас переименовали в политкорректное - Эбрэю (Еврейская).

• Подобається Подобається x 2
  20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Краще нехай пояснить чому в нього рука до скроні постійно тягнеться... :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)