Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

більше сподобалося інше:

• Подобається Подобається x 7
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я можу погодитись що кричати в Донецьку " Геть москалів " мягко кажучи не розумно...

• Подобається Подобається x 2
  3. Radvan

Radvan Well-Known Member

Останнє редагування: 11 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ну! Нарешті будемо з америки газ возити. :) Дешевше вийде :)))

• Подобається Подобається x 5
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Щось я була неуважна і товариш Карбофос цим скористався.
    Для товаришів я помітила - це була донецька організація, а не зальотні гастролери.
    Різниця, як ви розумієте дуже велика. Донецька організація відображає погляди частини донецького суспільства.
    Щось я не пригадаю львовського осередка партій "Родіна" та "Русское єдінство".

6. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Класна ідея!!! :)):)):)):)):)):yahoo:

7. hunter

hunter мандрівник

капець, ото какашки!!!

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

То прямий текст, скоріше, а не намйок:haha: Можливо то все, що було 9-го травня і було затіяно саме під перевибори. Донецькі знають, шо роблять... Щас укомплектують своїми шльоциками львівську владу - шо і требувалось доказатьо_О.
    Зрозуміло, що люба політична провокація несе за собою виключно практичний посил, який елементарно можна помацати руцями...
    По великому рахунку це, наприклад, пожар в рейхстагу в лютому 1933 року...

" 30 января 1933 Гитлер стал главой коалиционного правительства и канцлером. Однако у НСДАП было только 32 % мест в рейхстаге и три министра в правительстве (Гитлер, Фрик и Геринг). Как канцлер Гитлер попросил президента Пауля фон Гинденбурга распустить рейхстаг и назначить новые выборы, рассчитывая добиться на них большинства для НСДАП. Новые выборы были назначены на 5 марта 1933.
    27 февраля в 22 часа берлинские пожарные получили сообщение, что здание Рейхстага горит. Несмотря на все усилия пожарных, здание было охвачено огнём. Только в 23:30 пожар был потушен, а в горящем здании был задержан голландец Маринус ван дер Люббе, бывший независимый коммунист. На место прибыли Гитлер, Геббельс, вице-канцлер Франц фон Папен и принц Генрих Гюнтер. Там их встретил Герман Геринг, возглавлявший полицию Пруссии и одновременно бывший председателем рейхстага. Гитлер заявил, что поджог рейхстага совершили коммунисты, и это был сигнал для начала коммунистического переворота".

Як красіво:haha: От і у нашого президента нема поки що реальної влади над Галичиною... Ну шо ти тут зробиш? А для початку оте, шо було 9-го...
    Далі буде...
    З нашими не соскучитесь, дорогі львів'яни, це вам не цьоця Юля...:preved:

9. budiak

budiak Well-Known Member

Пропоную іншу алегорію- "папало гамно в вєнтілятор")

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Уточніть, хто какашки?

Дивлюся я російське телебачення, вони з таким завзятим апетитом розмоктують події у Львові і задаю собі просте, як двері запитання: Хто все це організував?

Глянемо на дату, коли була започаткована тема. Досить давно! Значить провокація готувалась. Ви ж розумієте, природніше було б, якби з Одеси просто хтось приїхав, щоб покласти квіти. Ну в це також повірити важко, але все таки... ну свербіло в одному місці... Ну добре, хотіли приїхати... але ж нафіга було трубіти на всю Україну??? 20 років ніхто не віз квітів, а тут раз і засвербіло! Тіпа згадали про ветеранів. Звідси висновок акція провокації зазделегідь була спланована, тому й обявили наперед, щоб тема мосолилася. Типу хотіли сказати: готуйтеся, гарячі голови, ми приїдемо!

Я думаю, що навряд чи би то гасло помогло організувати конфлікт. Потрібна підтримка мєстних. І тут є простий, як двері план - домовитись з крайньоправими. Бо народ не такий дурний, щоб масово повалити на провокацію. Тут потрібна сила і таких знайшли. Гроші, як то кажуть, роблять багато чого, особливо, як питання стосується всяких чорних справ. Набрали горячих дітисок-підлітків, та всяких легкозаймистих вершників без голови з місцевого розливу і з гаслом "бий москалів" копали наші ж автобуси і шарпалисі. Повірте, шефи одних і других добре собі долоні потерали і бабло поділили, бо за театр з живими акторами хтось заплатив.

А що далі?
    А нічого! Просто в трубі ми конкретній. Нині є ті, які нищать Україну і ті, які вдають, що рятують Україну, а здорових сил люди не бачать.
    Перші погані, бо нищать, а другі ше гірші, бо обманюють і дискредитують національну ідею.

• Подобається Подобається x 9
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

Фі-і-і-і-і...о_О

• Подобається Подобається x 1
  12. tanchyk

Ага, жовто-блактиний біля мовзолея!

• Подобається Подобається x 3
  13. LANA

LANA Well-Known Member

Так да трошечки не так.
    "Родіна" та "Русское єдінство" просто не лезут к вам.
    А ваши нацики везде метят. То, что Свобода присутствует, отражает толерантность и терпимость этого общества. Во Львове даже памятник Пушкину мешает жить.

---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:34 ----------

Если бы УПА было союзником в антигитлеровской коалиции, то у мавзолея и блакитно-желтый бы развевался.

• Подобається Подобається x 3
  14. thinkers

thinkers Well-Known Member

А в назві теми про кого мова?

15. Filosof

Filosof Well-Known Member

• Подобається Подобається x 8
  16. LANA

LANA Well-Known Member

Они просто приехали в гости.:give_rose:

• Подобається Подобається x 1
  17. tanchyk

Поставте в Росії пам"ятник Шевченкові, Франкові, Сосюрі або Лесі Українці, тоді ми подумаєм, може й Вашим поставим! Але не обіцяємо!

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:55 ----------

А їх хтось тут чекав чи запрошував? Це більше нагадує "В чужий монастир, зі своїм уставом"

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Есть такое дело. 22 декабря 2000 г. в Санкт-Петербурге состоялось открытие памятника Тарасу Григорьевичу Шевченко на углу Левашовского проспекта и Ординарной улицы. И улица Шевченко на Васильевском острове есть. Равно как и Львовская улица недалеко от Константиновского дворца в Стрельне.

19. budiak

budiak Well-Known Member

Ах как міло! Оце коли в гості приїздять то вигукують гасла типу "хахли параша пабєда ета наша" та"смєрть галичинє"? В такому разі мало їм по соплам надавали вашим гостям.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 7
  20. bayard

bayard Дуже важлива персона

отнюдь!
    взгляните на тему Марш Победы во Львове на ОФ, стр. 61-63,
    при попытке узнать лицо "героев" они просто удалили мои сообщения:)
    видите, цитаты из постов есть а самих постов нет.
    а потом вообще забанили)))
    жалкие, ничтожные трусы, прикрывающиеся ветеранами....
    я не знаю ни одного правого дела при котором нужно скрывать свое лицо....

• Подобається Подобається x 10
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)