Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Это была часть задуманного "сценария". Милиция-то кому подчиняется?

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

Він консул а не клоун
    а повів себе як клоун
    міг квіти і пізніше покласти
    ну і де докази того що вінок хтось зірвав?
    Якщо ви не вірите запису в блозі що приїзжі самі спровокували вигуками про хохлів
    То чого ми маємо вірити про якийсь вінок

• Подобається Подобається x 5
  3. Полковник

Полковник миється в бані

Моя бабушка-фронтовик и отец-фронтовик похоронеы во Львове.
    Зачем же я буду венок возлагать в своём московском доме?

• Подобається Подобається x 8
  4. Locke

Locke невиправний реаліст

Ви абсолютно праві - це дійсно "обоюдное действие". Причому добре кимось заплановане і напевно що проплачене. Провокація намічалася ще декілька місяців тому. В пресі і в інтернеті задовго до того озвучувалося, що одні шибзіки планують приїхати і влаштувати червоний шабаш, а інші шибзіки обіцяли за таке навішати їм 3,14...здюлей. Центральна влада добре знала чим це все закінчиться, але підливала масла в вогонь, приймаючи закон про червоний прапор. Те що сталося у Львові - це страшна ганьба, яку вражі голоси ще довго роздуватимуть в масмедіа. Ганьба, але не трагедія, бо могло статися набагато гірше. Коли міська влада звернулася до суду щоби запобігти можливому кровопролиттю, всі таке рішення сприйняли схвально. Бо все ж таки це рішення про заборону усіх політичних заходів прийняв суд, а не, як то кажуть "москальсько-імперські прихвостні" чи страшні "воінствующіє бандьори-націоналісти", а власне суд. І всі без винятку повинні були виконати рішення суду. Тому вважаю, що вся провина того що сталося, лежить не тільки на комуністичних чи націоналістичних придурках і їх організаторах, а в немалій долі і на міліції. Впевнений, що міліція була попереджена і про заборону судом таких заходів, і про підготовані провокації, які можуть призвести до кровопролиття. То міліція і спецназ були просто зобов"язані розігнати і одних і інших ще в самому зародку дійства. Поставити кілька водометів, якщо ті не збираються розійтися по доброму, і остудити їхні баранячі голови холодним струменем. А ще і гумовими палицями так надавати по сраці, щоби і ті і інші тиждень не могли сидіти. Це вони повинні були відібрати червоний прапор в одних і димові шашки в інших, а не давати можливості провести "разборки" учасникам оплаченого шоу.
    На хрєна, вибачте, мені така міліція? За що я плачу податки і утримую нероб і хабарників, які не можуть забезпечити безпеки львівян?
    Добре, що закінчилося тільки мордобоєм, а не людськими жертвами. Якщо після цього у Львова заберуть право проведення Євро-2012, то я аж ніяк не здивуюся, бо якщо міліція не могла впоратися з купкою провокаторів, то чи зможе вона забезпечити безпеку громадян у разі можливих сутичок кількох тисяч випивших і озвірілих футбольних фанів, які здатні чинити масові погроми.

• Подобається Подобається x 9
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Консул шёл с венком и орал про хохлов?

6. kjk

kjk Дуже важлива персона

за таке я б банив)

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Міліція діяла з ними заодно. Це була частина добре спланованого сценарію.

• Подобається Подобається x 4
  8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Таке враження, що "Свобода" мала прямі вказівки відповідати на провокації 9.05. Думаю, ті хто так масово проголосував за Тягнибока і Ко на останніх місцевих виборах, наступного разу добре подумають, чи голосувати за "партію провокаторів" і "масовиків-затєйніків" вуличних "заворушок". Чітко прослідковується ким фінансується дана "пседо" партія.

• Подобається Подобається x 7
  9. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ось цікава стаття http://www.kyivpost.ua/opinion/blogs/tyagnibok-zigrav-na-ruku-yanukovichu-20422.html. Таке враження, що "тягнибоківці" свідомо йшли на провокації. Навіть УНСОвці поступили мудріше :wacko:

Щось дуже воно нагадує дії пана Олега на горі Яворина і в Києві під час "Помаранчевої революції" (пам"ятаєте, як він поліз "по головах" з піною і зціпленими зубами,закликаючи "штурмувати ВР?)

• Подобається Подобається x 7
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

консула ....

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ми вже кілька сторінок тому з'ясували, що міліція місцевому керівництву не підпорядковується, а тільки своєму вищому керівництву. Міністру Могильову, а він - Банковій. Звідти і прийшли вказівки міліції сприяти провокації.
    Таким чином, місцеві не могли на це вплинути. Ось у чому сіль.
    Мало того, ось ще слушна думка:
    http://www.ukrrudprom.ua/digest/9_maya_vo_Lvove_tehnologiya_klassicheskoy_provokatsii.html

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

Полковника
    Замість того щоб показати якісь докази топтання консулького вінка, зливається

• Подобається Подобається x 2
  13. artobstrel

стоп! у нас тут вроде как политическая (пусть будет дискуссия) а сейчас всю науку к х...м сведем ... Полковник больше не будет ... сегодня, наверно ... :))

• Подобається Подобається x 6
  14. budiak

budiak Well-Known Member

Ну і де ви мені скажіть тут арматури, вєтєрани, біти і пажилиєженщіни?

Вкладення:

15. artobstrel

его не надо ...

16. kjk

kjk Дуже важлива персона

Так вінок топтали?
    Бо якби зірвали і топтали то точно було б відео
    а ніякого відео чи фото немає
    вірити консулу на чесне слово?

17. artobstrel

так этож как бы не всьо, на третьем фото робяты наверно танцуют, но присоединяюсь что данные фото не похожи на атаку ветеранов ... мне лично больше огыдны те кто на автобусы кидался и ленточки срывал ...

---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:31 ----------

не, однозначно не (без иронии )

18. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 6
  19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

20. budiak

budiak Well-Known Member

А він напевно футбольних хуліганів закликав до стриманості та толерантності? Знав куди йшов і шо робив.

Вкладення:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)