Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я драться не поеду .... пиво пить - поеду, драться нет ... хотя я "срывателей" ненавижу как и нациков, боюсь что вместо банальной потасовки буду бить насмерть и как результат самого завалят ... (а вообще грустно все это) в Украине реально увеличился раскол наверно до максимальной величины за 20 лет, кто б не придумал эту акцию - своего добился, придурки втоптали в грязь нечто очень ценное для большей части Украины, служи я в милиции, наверно добровольно бы поехал усмирять беспорядке во Львове настолько это все возмущает плин ... с другой стороны искренне жаль горожан далеких от этой грязи спокойно праздновавших День города, хорошего же города, в общем не знаю кто выиграл Украина точно проиграла ... Свободе теперь капец в наших регионах ...

• Подобається Подобається x 13
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

• Подобається Подобається x 4
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Адміністратори, є сотні московських, одеських, севастопольських форумів, переконайтеся самі, що дописи, які дозволяють собі "гості" львівського форуму жоден з тих форумів не терпить і терпіти не буде. Перегляньте політику толерантності, бо з Львівським форумом вже роблять те саме, що зі Львовом на 9 Травня.

• Подобається Подобається x 5
  4. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

В том то и дело, что страдать будут нормальные люди, а не те кто устроил эту хрень.

• Подобається Подобається x 2
  5. Дальневосточник

А что делали со Львовом приезжие???? Я видел - что делали как раз - львовяне. Бились с милицией, между собой (львовянин стрелял в львовянина) - и нападали на своих горожан-ветеранов. Собственного мэра унижали, на иностранного консула напали...Это да... А вот другого - не видел...А вы? :)

• Подобається Подобається x 6
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я сьогодні побачив дуууже гнівні пости на одному російському форумі. Причому з лінками на відео (на якомусь новинарському сайті). Плеєр вставлено грамотно, скрипт запуску прописаний нібито правильно, але картинка... - одна фотошоплена заставка у статиці.
    Ось такі російські понти.
    Ну то зрозуміло - бухати усією Росією від Великодня до 9 травня - і не такі глюки в голову прийдуть!

7. artobstrel

идите в ветку Дивочи посиденьки там ничего не роблять, "роблять" только в этой ветке, для вас что на ней весь форум зациклен? не хватает терпения идите в другие, а про Львов ничего плохого не говорят только про ваших я так думаю однодумцев коим бошки надо поотрывать ну или уши накрутить ... доигрались со своим радикальным тупонацизмом????

• Подобається Подобається x 8
  8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Неетично, некультурно, не по джентельменськи-Ви з жінкою розмовляєте, навіть якщо Ви вважаєте, що вона неправа.
    Ви теж на перемогу Януковича працюєте?;) Дражните електорат? Дивіться що буде, як ми прийдемо до влади!!! Саме по собі таке дійство-ходьба зі смолоскипами і крики при цьому у психічно нормальної людини визиває страх. Ніколи той хто побачить те, що Ви збираєтесь робити не буде на виборах голосувати за тих хто йде з смолоскипом і кричить-слава Бандері. Так само, як у тієї дитини, котра приїхала з бабусею в автобусі зі східної України і бачила налиті кров"ю очі тих хто кулаками і каміннями бив по автобусу-у неї буде шок на все життя і ненависть до львів"ян.Це друге питання хто її взяв і хто їх зворохобив туди їхати.А Ви уявіть, що б бууло, якби їх зустріли з хлібом-сіллю накормили, взяли б у сім"ї і погостили, привезли і дали їм можливість поставити їхні вінки до пам"ятника. Вони були б у шоці тільки приємному і тоді б вони всім говорили -львів"яни хороші, не такі якими їх змальовує наша російськомовна преса. Оце був би крок розумних державників.А те що зробили у Львові вчора-це дурість і рагулізм.
    Вибачте, вони нічим не відрізняються від Вас.Ви обоє дієте одинаковими методами і головне , що ваші керманичі дістають гроші з одного карману.Без обід. Ви напевне молода і запальна людина. Подумайте над моїми словами. Я теж патріот України, я теж її люблю, і хочу, щоб Україна відбулася як держава. Повірте хода із смолоскипами в містах, де червоно-чорні прапори вважають фашистськими , крім страху в місцевого населення нічого корисного не робить і цією акцією ви віддаляєте для себе нормальне життя в Україні і ллєте воду на млин ворогів України.

• Подобається Подобається x 14
  9. Oxid

Oxid Well-Known Member

То й зрозуміло, бо мстивість - національна риса росіян...
    так пише Георгій Булашев у своїй книзі "Український народ у своїх легендах, релігійних поглядах та віруваннях", матеріали якої зібрані в Східній Україні...:)

• Подобається Подобається x 7
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для чого була провокація у Львові?

От відповідь:

Президент України Віктор Янукович запропонував генеральному прокурору України Віктору Пшонці створити робочу групу із залученням представників Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ для вивчення подій, які сталися у Львові 9 травня 2011 року, а також для надання правової оцінки виявленим фактам порушення прав і свобод людини.

У відповідному дорученні глави держави за 10 травня наголошується, що за результатами роботи вказаної робочої групи необхідно вжити заходи реагування відповідно до законодавства і доповісти Президенту про них особисто.

Як повідомлялося, глава Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк звернувся до прокуратури з проханням дати оцінку ситуації, що склалася під час святкування Дня перемоги у Львові і визначити, чи були причетні до зіткнень представниками політичних партій.

У свою чергу, Міністерство внутрішніх справ вирішило вивчити дії правоохоронних органів під час інцидентів 9 травня у Львові.

11. Дальневосточник

Судя по поведению молодежи во Львове 9 мая - то, что написано в приведенной вами книге - уже неправда. :)

12. artobstrel

блин опять рассовые знатоки ...

13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давайте не будем. Що посіяли те й пожинають. Донецький суд відміняє Укази Президента, чому Львівський не може відмінити постанову Верховної Ради? Вже історія, коли Мукачівський суд щось відміняв, вже не знаю що. А рішення сесій обласних рад про статус російської мови? Так що давайте краще не будемо хаос роблять всі,як на заході так і на сході. Верхвна Рада тепер перетворилась з законодавчого органу в карманний парламент однієї партії, і рішення які вона приймає інколи виходять за здоровий глузд, більшість мислить руками Чечетова.Так що те що підписав Литвин-є нелегітимне.ін тепер все підпише, його тримає за я...ця генпрокуратура ділом Гонгадзе, тож він і не рипається.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

16. Ома

Ома Дуже важлива персона

С втаптывающими не рублями часом рассчитались? ;)

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Кстати, а на фига во Львове держать консульство?
    Кубло шпійонов і провокаторов.

• Подобається Подобається x 6
  18. Skifds

Skifds Member

Приятно видеть посты здравого человека...:good:

• Подобається Подобається x 3
  19. artobstrel

ну вот ... началось ...
    ну ладно провокаторов а шпионы то на кой, чего шпийонить?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, ну це ж треба, людина з Волгограду, другий день на форумі, а вже знає слово рогуль!!!

---------- Додано в 21:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:04 ----------

То ви погано за подіями слідкуєте.
    Он і Маркова не знаєте, а сперечаєтесь.
    Попередній консул у Львові давав вказівки щодо української історії. Розумник.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)