Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

На жаль в тому, що українці в черговий раз перегризуться винні і вони(бо дають собою маніпулювати), а не тільки ззовні.

• Подобається Подобається x 2
  2. Donnik

Donnik Member

И личность установили? кто это? Приезжий?

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Якщо когось почнуть вивозити (репресії) теж мовчати треба???

• Подобається Подобається x 1
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Свято, почитайте тему: я вчора викладала новини з ОРТ і НТВ. Провокація вдалася (тому що дебіли повелися), і путіноїдна пропаганда спрацювала відмінно.

А може дійсно акторів пригнали - ще кого-небудь і під ветеранів загримували, щоб на камеру показати.

• Подобається Подобається x 4
  5. TesTanya

Після вчорашніх подій у мене асоціація інша - свободівець щонайменше "не дуже мудра особа, що дозволяє собою маніпулювати", а окремі представники - провокатори.

• Подобається Подобається x 3
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Провокація не вдалася! У Львові не було заворушень. Весь центр був заставлений сценами і народ відпочивав. Народу було купа, нікого не били! А те що кримінал до Львова приїхав - то проблеми "міліції" Цимбалюк за це і поплатився, що під конвоєм беркуту привезли бритоголових з червоними шматами. І не зранку привезли, а коли камери чекали верху личаківської. Проблема вийшла коли колона не змогла вчасно дістатися до місця призначення. Туди беркут і підвіз "бойцов ІЗ ШМАТОЮ"

Тому - заворушень не було і дебошів теж. Львів не змогли підняти на ноги.

Кремляди обламалися...

7. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Вечно какие то космические идеи у вас;)

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

Без наведення фактів я не прийматиму участь у дискусії з вами.

9. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

А у меня что группировки "фк карпаты" - входят в ОПГ тягнибока.
    т.к. ряд лиц хоть и прятавшиеся под масками были не раз уже замечены в драках с фанами других ФК клубов

что там с владельцем стрельнувшего травматического оружия львовской регистрации?

там на прошлой неделе один пан мне на данном ресурсе,
    усиленно рассказывал что маркав раздал аж писят стволов. и бил челом об землю шо чистая правда)))

10. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Я чудово бачу з відки и, ніяк не можу второпати, чому Ви ділите наші і Ваші в українській державі! Ми українці в Україні, а може це ми наші, а ви тут чужі. Зрозумійте правильно, я не проти росіян в Україні і будь-яких інших національностей! Я просто щиро хочу, щоб усі хто живе в Україні поважали Україну і той народ, який любить свою державу. Не керуйте порядком у НАШОМУ домі! Не розумію, чому у Вас визиває стільки агресії одне слово: ЛЬВІВ. Приїдьте сюди, подивіться як ми живем і який ми народ, або запитайте у тих хто сюди часто приїжджає! Зауважте Я Вас запрошую, а ви погрожуєте "Лучше вам здесь не появляться...."

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не нацюки... Мусульмани... Зовсім різні речі...

12. Полковник

Полковник миється в бані

Как там в Стрию всё прошло?
    Не били морды?

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Та, знаем, вчера только ленивый телеканал эту Вашу жизнь не показывал.

13. TesTanya

Дурниця.
    Фани можуть прекрасно порозумітися. Ось приклад спільного маршу фанів "Карпат" і "Динамо" 7травня і без бійок!http://www.youtube.com/watch?v=lrOxg5nGmIQ&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 4
  14. kjk

kjk Дуже важлива персона

Абсолютно однакові
    нацюки
    нацюки
    і це нацюки

15. VasMT

Перепрошую, пані Панцернічек, але Ви капку неправі... Не у Вашому ДОМІ, а у нашому ГУРТОЖИТКУ. Бо чомусь мене Ви до уваги брати не хочете. Як не хочете брати до уваги і більшість народу України.

Останнє редагування: 10 тра 2011
  16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет, не корректно! Палестинцы к холокосту - отношения не имеют. Вы же, как я помню - в Англии? ТАК вот то, что произошло - это если бы на английских ветеранов и на тех, кто пришел с ними стали нападать последователи сэра Освальда Мосли. :)

Освальд Мосли

Останнє редагування: 10 тра 2011
  17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

О як! Карта "русского мира" дуже проста - на схід мусульмани, на захід - нацюки.

18. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Вы не поняли мою идею.
    Имхо было договорено с фанами ФК клуба для поддержки со стороны Свободы.

Массовость - вот что меня смутило.
    А также подготовка, все расчитано. и маски напяли и "мастерки" с капюшонами.

Сегодня кстати Рейтерс жестко высказались по поводу событий во Львове.

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бо дехто легко піддається агітпропу.
    Мета цієї провокації не тільки відволікти від соціальних проблем, але й почати розділ України. Спочатку у головах.

• Подобається Подобається x 6
  20. VasMT

Не бачив тої мапи... Але буду вірити Вам на слово... :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)