Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В нас таких нема

• Подобається Подобається x 3
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні ними маніпулюють, особливо по замовленню влади.

• Подобається Подобається x 2
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Может лучше Москву от патриархата?;)

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу а в ссср секса ...

5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так точно, не пускав, літуни Люфтваффе по повітрі літали а не по священній руській землі ходили, коли їх на свою голову(в прямому і переносному значенні цієї фрази) вчили в СРСР літати і збивати літаки і бомбити радянські міста.

6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нінаданінада.
    Сталін хароший був.
    Тільки п"яту частину ЗУ знищив.
    А міг би й всіх...
    І люльку він курив...да...
    А буржуазниє націоналісти ніхароші були.
    От і Катерина з Одеси так вважає...
    Та,що не Кашпіровський.

• Подобається Подобається x 3
  7. artobstrel

по этому я так о них и отзываюсь ... они не плохие и не глупые они ж*головые, в этом возрасте крайне подвержены манипуляциям ...

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Начинайте... Вам ближе... Но на поддержку свободесэсовцев не надейтесь... Это не их профиль... :)))

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:32 ----------

Ромко!
    А Вас у школи, на відкриті бандерівські, типу лєнінських, уроки не запрошують? Бо Вам класно вдається мОзги людям пудрити...

9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це наші з Вами діти, а про дітей так не говорять

10. artobstrel

ну вы равняете, предлагаете думать США вскормил СССР? тем что когда то продал кристи с которого наши начали танки придумывать? УПА был отголосок развития национального сценария Германией на территории Советской Украины, потому и кадры потому и все остальное ... а Сталин вел геополитику, разумеется он был заинтересован в таком союзнике как Германия, и он за это поплатился и никто этого не отрицает ...

---------- Додано в 23:37 ---------- Попередній допис був написаний в 23:35 ----------

не, мое еще в садик ходит ) но я не хотел обидеть, я и сам в таком возрасте был легкоувлекаемый (себе свой же термин не хочется тулить) ну хорошо в дальнейшем воздержусь ...

11. Romko

Я розумію,Василю...
    Бідні вєтєрани...приїхали з самої Одеси...чи звідки там...лічно покласти квіти...місію ісполніть....
    А їх бєндєровскіє звєрі пабілі!!!!
    Та....вони в войну,в самій лише Одесі півтора мільйона євреїв вбили(інфа з Одеського форуму,з пєрвоісточніка)...
    І знов показали своє звєрске ліцо.

12. artobstrel

ага, спонтьом зи львовских ветеранов ленточек не срывали и йих не били? пашпорт с припиской просили предъявить???

13. VasMT

Ви моїх дітей до тієї гопоти не записуйте... А на Ваших мені начхати. Виховувати треба було зматку... Зараз вже пізно... В голові нема, на бойні, на халяву, розум воловий не дадуть...

---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:39 ----------

Йой, Романе... :)))
    Тіко не мені тото кажіть... Ми ж то у курсі ;)

• Подобається Подобається x 4
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

15. kym

kym Well-Known Member

Колись Сталін теж хотів звільнити Львів і ЗУ від українців(вивести в Сибір) .... що з того вийшло самі знаєте. Вам до Сталіна як мені до Марса. З нами ні поляки ні австрійці ні німці ні москалі не могли дати ради... то ви думаєте у вас вийде.... :))):))):))). А вас або лишимо право голосу на виборах або додому в тамбовські ліси.

16. VasMT

Тося зробе...
    Лишилка не виросла...

17. Romko

Та ж по телевізорі показували,як вони,бідні,старенькі Личаківською з червоною ш...е-е-е знамєнєм пабєди шкандибали.
    А буржуазні націоналісти накинулись на стареньких і звєрскі побілі.

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А я і не сумнівався. Вам, по-моєму взагалі на все начхати, а не тільки на чужих дітей

19. VasMT

То хліб віддаваний... :)))

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Кожен з них був заінтересований в такому сильному союзнику як Німеччина, і кожний покладав на Німеччину свої плани. Я тільки не розумію, чому Ви одних вважаєте поганими а інших хорошими. Я би сказав навпаки-в ОУНівців була більш благородна мета-за допомогою Німеччини відвоювати в СРСР Україну, а Сталін займався набагато ганебнішим ділом ділив чужі землі. Так що хто зна хто більше начудив.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)