Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. SSDrink

SSDrink Active Member

забыл добавит дивизион галличиа

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Я против всех националистов, потому что националисты, особенно в их крайнем варианте - это, по сути, нацисты.

И вот до чего доходит, когда молодежи промывают мозги националистические партии, которым нужны провокации. Ведут себя как стадо дебилов баранов. И не понимают, что их используют для потехи публики.

Чтобы отвлечь людей от более насущных проблем: от высоких цен, от угнетения малого бизнеса, и т.д.

• Подобається Подобається x 4
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

По російському телебаченню і не таке покажуть.о_О

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А що, хіба краткий курс про це пише?:mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да но Германия не вооружала - СССР, не готовила кадры, военачальники в СССР не были офицерами вермахта а УПА ?

• Подобається Подобається x 3
  6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

А вы - в "кратком курсе" об этом узнали? о_О

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Имела ввиду - в англоязычных СМИ нет.

• Подобається Подобається x 1
  8. artobstrel

для того чтоб получить разрешение на выезд надо было .... наспивуючи: "наша служба и опасна и трудна .."

• Подобається Подобається x 1
  9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

SSDrink-Місто: Donetsk, Pedro-Exeter, Gunner-Івано-Франківськ, Ома-Донецьк, SSDrink-Місто: Donetsk, Vadim Kharkov-Харків, Spika-Донецьк, Gunner-Івано-Франківськ, Nevermind-Місто на Дніпрі..., Pedro-Exeter, Nevermind-Місто на Дніпрі..., Полковник-Москва, SSDrink-Місто: Donetsk, Дальневосточник-Луганськ, SSDrink-Місто: Donetsk, і т.д. Це тільки на 97 сторінці дописувачі висловлюють свої думки про події у Львові. З Вас усіх об'єктивно зрозуміти, що твориться в душі Львів'янина, коли йому плюють в душу, на мою думку може тільки Gunner-Івано-Франківськ. Невже не зрозуміло, що нинішня влада оголосила війну всьому Українському, а місто Львів для них як кістка в горлі. Тому на Львів всі сили. Це для чого стільки омонівців? І я рахую, дуже добре, що у Львові є люди, які можуть протистояти цій навалі. Може скластися помилкове враження, що це тільки ВО Свобода воду каламутить. До цього, зрештою, і зводяться всі Ваші дописи. А молодь то підростає, десь треба працювати, якось заробляти. Не всі можуть виїхати за кордон, та й не всі хочуть. Напруга серед молоді росте. А ця провокація тільки початок. Не за горами "Октябрьская революция". Які ще закони приймуть наші депутати до цієї річниці? Вони ж не вміють створювати робочі місця, а тільки вивозити гроші з України.

• Подобається Подобається x 10
  10. Blaberus

Долой хохлов с Хохляндии!:rus::tanksmile:

11. Pedro

Принципово не читаю літератури на російській мові. Вже 20 років.

12. artobstrel

? а разве оные представляют всех украинцев??? посмотрите где еще таке було? вот и ответ ...

13. Nevermind

Nevermind Просто персона

Це якраз і сумно. :sad:

І дуже шкода, що молодь не хоче думати, що піддаватися на провокації не варто.

• Подобається Подобається x 6
  14. Blaberus

• Подобається Подобається x 5
  15. artobstrel

да чего ж вы так рьяно на себя всеукораинскость тянете? нет у вас ее нет, украинцы воевали в рядах СА - сотнями тысяч, украинцы восстанавливали страну после войны, украинцы устанавливали советскую власть, а вы об этом хрясь и забыли ...

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

ненависть к языку? ого!

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це не ті чуваки із свободи гавкали перед виборами у місцеву владу, що створять робочі місця? Ну і де вони? Напевно там же, де і місця, створені Прищавим...

А от цікаво, чи ще хтось із крикунів-аборигенів, що тут фекалять, крім однієї чарівної пані до якої цей допис не стосується, підняли свою сраку і приймали участь у цьому шоу? Ні? То чого тоді повторювати звуки, ті, якими Сірко перебріхується із Бровком...?

17. Pedro

Пане Кассір, якщо я живу в Англії я не перестаю бути львівянином і мене болить серце за це сплюндроване комуномоскальськими тварюками місто.
    По крайній мірі асфабадітілі може зрозуміють що їм пора дивитись за валізками щоб починати репатрійовуватись в свою рашу.

18. SSDrink

SSDrink Active Member

Ребята, если бы Вы были действительно патриотами, то работали бы в Украине, а не Польше ,Германии,Португалии и т.д. А то я патриот, кричу, что могу, токо работаю в Польше, а почему не на Донбассе в шахте, ах тут я уже не патриот.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Я бы сказал веселите...:haha:

И никакие дебилы не приезжают из Одессы и Крыма...;)

• Подобається Подобається x 7
  20. Blaberus

Я не приймав! Географія не надала мені такої можливості.:cry:

• Подобається Подобається x 6
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)