Російський марш у Львові.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Filosof, 3 бер 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ех... Гарнесенька темка... Про Локотську волость... Така гарнюня паралелька проглядається :mocking: І про "незалежність", і про "партійність", і про "самоврядування", і про "рона", і навіть про її "неприйняття" участі :)))
    Треба буде подумати...

• Подобається Подобається x 2
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Панове, гаспада, таваріщі і воопше!
    Є КУПА тем, де обговорюється ця вся ХЕРНЯ, про яку ви нафігачили останніх кілька сторінок. Йдіть ГАДИТИ туди.
    Навчіться, будь-ласка, хоча б зрідка говорити по темі.
    Бо вже ЗАДОВБАЛО!

• Подобається Подобається x 7
  3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Тема себе вичерпала, напевно...

• Подобається Подобається x 1
  4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Бачите в чому справа. Вона в тому, що вояки РОА воювали і в результаті свої цілей не досягли. А наші ДОСЯГЛИ своєї мети. Вояки РОА заспокоїлись в 1945 році. Наші не заспокоювались аж до самого проголошення незалежності. тому у Вас москвинів Хероі, а НАШІ ГЕРОЇ!!! ПЕРЕМОЖЦІ!!! Саме їх прапори нині є державними. Саме їх символіка нині державний герб. На відміну від РОА та московщини. Де і прапори їхнього ж кольору, а гімн сталінський. Все сплуталось і чорт ногу зломає.

Це Ваша особиста справа московська. Діліть і далі на своїх і не своїх.

Ви маєте на увазі Лєніна? Саме ж він за німецькі марки таку бучу підняв, а пам"ятники йому дійсно ще стирчать. Це треба усувати якнайшвидше.

Ну так Гітлера вітали з взяттям Парижа не пам"ятаєте хто? А жаль що не пам"ятаєте. Гітлер не виправдав сподівань, як гарант головної мети -незалежності, за що поплатився сам. Нічого дивного і надзвичайного. На війні як на війні. А незалежність і без Гітлера здобуто.

Та хто би говорив про іуду та падіння. Чи не сам Іуда?

5. biruk

biruk Well-Known Member

Это каких целей вы достигли? О какой незалежности вы говорите. Всё это на словах. А на самом деле вы по всему миру ползаете с протянутой рукой. Как нищий может быть независимым? Вы зависимы от всех и не только от России. Вы за мизерные зарплаты работаете на всех стройках Москвы, вы работаете на самых грязных работах в Европе, там где местные никогда работать не будут. Вы никому не нужны. Вас и завоёвывать не надо, потому что эта ситуация всех устраивает. А ваши герои - они только у вас герои. А у нас они как были иуды-предатели, так ими и остались. А время придёт и до ваших бендеровских символик доберёмся. Вы и сами понимаете, что у власти вам уже не быть ни когда. А мы тихим сапом всё поставим на свои места и историю, и экономику, и язык. Вы и сами уже чувствуете, что процесс пошёл. Там и вам место найдётся, если с нами ещё останетесь.

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви стільки пакостей понаписували і в пориві ненавісті навіть не помічаєте в одному коротенькому тексті вражаючі суперечності. Я їх виділив. синім виділив те що МИ працюєм всюди де тільки можна уявити. Це сама настояща ознака того що МИ не просто потрібні, а портібні як повітря. І для лінивих і вічно п"яних москвинів, у яких руки із сідниць повирастали і не просихають від запоїв, не здатних навіть що небудь побудувати. І навіть на тих роботах в Європі де Європейці без НАС теж не справляються.
    А чорним я виділив фінальну дурість, яка суперечить написаному синім кольором. Це ж шизофренія. Як що не помиляюсь.

Так я ж про те і кажу, що наші Герої це НАШІ герої, а вороги вони НАШИМ ворогам. Висновок простий - ВИ ВОРОГИ!!! Про Ваших героїв які геройствували на ниві нищення сотень мільонів своїх соплеменників, а також як вбивці власних батьків - в іншій темі. Який нарід, такі й герої.

Це голос із сирої могили. Яка ще не присипана і звідтіля смердить перегноєм.
    До речі чому Ваші герої до сих пір валяються у вигляді кісток і шматків недогнившого м"яса по полях, лісах і болотах? Не поховані. Це показник дикунства Вашого народу, показник того, що ви не можете називатись людьми. А не люди не можуть, не мають права жити серед людей. Тому всі ваші сотрясіння повітря - є прощання вашого народу з планетою Земля.

• Подобається Подобається x 6
  7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Да, советская власть очень сильно постаралась. :mocking:
    Как там с чувством юмора в Николаеве?
    А кто спрашивать-то будет?

• Подобається Подобається x 4
  8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Я би перевів всю цю розмову Всю в іншу троха площину.Чому москалі (москалі ,а не рускі,а чи то росіяни) ТАКІ НАГЛІ?
    Як той дикар,котрий прийшов з лісу в місто і починає мозги вправляти,как правильно соврєменно нада жить!
    Як той злодій,котрий краде-краде,і ніяк не накрадетья,все йому мало!
    Як той зварйованний з бритвою в руках,який ганяється по вулиці за жертвою якоюсь!
    Ну чим не дикар,котрий розпочав 2-у світову війну на пару з іншим,угробив в боях десятки мільонів людей-солдат,а західно-українцям розповів,що прийшов їх визволяти...і "поназвільнював" гори трупів з місцевого населення!Гітлеру кулю!Сталіну Слава!
    Ну чим не злодій,котрий обікрав селянське населення України,зробив Геноцид-голодомор,бо йому треба було долги за границю буржуям віддавати...Довги повернув,мільйони людей понищив...Кагановичу позор!Сталіну Слава!
    Ну чим не варят,який сті-і-ільки говорить про якийсь мир,спокій,відбудову,незалежність...а сам тільки й ганяє на танках,то в Венгрію-Чехію,то вАфганістан,то в Чечню,то в Грузію і освобождає,як ту Польщу,також нещасну,як і Україну від згарбників!
    Якась параноя...а не конструктивне вирішення політичних питань!
    А тут і помаленьку з парадом та до Львова...показати рагулям,які вони моцні,вперті і бойові та незломні духом.
    Нам тіко того бракувало,по-тих всих з ними приключеніях!
    Чомусь не Їдуть до Берліну,до того пам'ятника,який Їм на радість залишили німці...
    Ну поїдьте,понапивайтеся сибірської сивухи там в Європах,ще раз подивіться,як там люди живуть,хто реальний переможець...і Дайтеся накінець на спокій з тим вашим Сталіном,імперською тою демократією Путіна і з тим фальшем,якого лише ви самі не замічаєте за собою.

Ну нарід в Європах починає сміятися з вас і таких ваших комедій!А німці,ті віддавна!
    А ми денервуємося також на вашу тупість і наглість!
    А ви ніфіга...хоть головою об стіл!
    Невже в вас відбувся,якийсь логічний розрив між півкулями? Може,якась нитка обірвалася?
    Ну не вірю я...Але часом таки думаю:А може там,в тій коробці,о Боже...і ніц нема!
    Та майте хоть троха Бога в серці!Не спеціалізуйтеся лише на завойовництві!
    Не будьте такі за дуже мудрі,бо всьо-сі крутить,всьо-сі перевертає...Працюйте троха більше,а меньше воюйте!
    Бо час нерівний і всяке може статися!Самі ж бачите,що робиться не лише в Україні...а й у цілому світі!:preved:

9. Bambook

Юрку, при всій повазі.
    Тема дуже проста. До Львова їдуть провокатори з очевидною метою: влаштувати бійку і показати наше місто з якомога гіршого боку. З іншого боку, в нас тут є достатньо гарячих, але не дуже наповнених мозковою речовиною голів, щоби піддатися на провокацію.
    Найважливіше питання - як цього не допустити. Я розумію, що ви у Дрогобичі, вам то не так важливо. А я у Львові, і мені зовсім не хочеться, щоб тут хтось когось "дрином по голові". Ще якби російські нацики з нашими десь у Брюховицькому лісі перетнулися - та й хай собі, загалом їх не дуже шкода. Але прсеред міста, де можуть і перечічні люди потрапити "під раздачу" - мені не пофіг.
    Пораду, як провалити провокацію ви вже дали. Можливо, знайдеться ще хтось, хто щось цікаве підкине. За умови, якщо саме це тут буде обговорюватися.
    Тому маю прохання: забирайте господ Дальнєвосточніка і артобстрєла, а з ними і пана Гранда в "Справжнє обличчя Росії" чи "Політичні офтопи" і там обкладайте одне одного, скільки вам заманеться...

• Подобається Подобається x 8
  10. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 5
  11. Filosof

Filosof Well-Known Member

Найгірше, що невідповідати на такі дії не можна. Бо наступного разу, вони прийдуть уже зі зброєю і скажуть: "Мы тут хозяева".

• Подобається Подобається x 5
  12. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

....а может никто и не придет,а может те,кого вы подозреваете и не в курсах,что они идут?)).....

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

? были перебиты? ну что ж достойная цель ... не знал что она была еще на стадии формирования ...
    так много было тех кто не спрашивал, потом землями делились ...

после двух лет тут я столько наслушался что уже не могу разобрать где паны шутят а где правда думают, вот давеча один декларировал достижение целей СС-галичиной, вот и думаю пошутил или заболел ...

нападайте ....

это точно ....

:wacko: хотіло теля вовка з,їсти ...

14. Bambook

Та не перебільшуйте. Можна і треба не відповідати. Хай самі себе ідіотами перед світом виставлять.

15. artobstrel

немало поляжет, желающих куда то меня забрать, а по факту - я с вами согласен, провокаторам любого цвета надо по шеям стучать, но тут дело такое, вот у нас давеча какие то попо-головые (формулировка смягчена) студенты от "свободы" в кол-ве 15 человек протестовали по поводу политрепрессий и ничего никто им морды не по-набивал, так что и вы должны относится к подобным явлениям с другим знаком - спокойно, как к индейцам на площади ....

16. Bambook

По факту - мене в даному випадку цікавить не те, що з вашими придурками робити - я вже казав, дати їм волю і вони самі себе ідіотами виставлять. Більше цікавить, як нашим мозги вправити, щоб вони це зрозуміли...

• Подобається Подобається x 3
  17. Vasia Panfilova

Vasia Panfilova Active Member

У нас,помнится,в Одессе был "львовский" марш....)))протестовали несогласные представители западной Украины или партии Свобода(так и не разобрали)против установки памятника Екатерине,приехали чистые клоуны и давай вокруг памятника шастать и провоцировать народ.Ну походили ,пошумели,тетка какая то полоумная бегала, на всех кидалась.Их разогнали естественно.Чего спрашивается хотели?В чужом городе?Ходили одесситы на митингующих посмотреть как в цирк.)

18. artobstrel

гм.... с какими
    моими придурками? они у меня есть? и сколько? уточните - пошлю огород на даче копать, а то сижу и не знаю что где-то у меня уже подразделение есть ...

19. Bambook

20. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Смєлий,як сибірський індэєц на Красному пляці в Москві,котрий хоче у Львові гастролювати,а потім і...керувати.
    Значіт так!На гастролі у Львів може їхати...але полягати,то не дозволяю!
    Сама,кого треба поляжу!
    А може ще й на тому Параді і слово яке скажу!Ну там з толпи,з трибуни народної,як Владімір Лєнін скажу до тих ветеранів у Львові з тої кровавої войни: Вєрной дорогой ідьотє товаріщі!
    Pаз уж врємєна Великого Шоу наступили!

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)