Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Шановний, ветерани, яким 85-87 років, цього року, як і протягом попередніх, спокійно собі 9 травня зібралися у Львові біля монументу слави (це так доволі далеко від Марсового поля, де були "заворушення"). Прапорів не несли, але радянських пісень тих часів співали, ордени-медалі на груди вдягнули і НІХТО нічого їм не сказав, а тим більше не зробив поганого.
    Не уподібнюйтеся Нєвсранцу, який удар по руці Калинюка (лідера львівських коммі, якому трохи більше 50-ти років) видає за "побиття ветерана"...

• Подобається Подобається x 7
  2. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Ну, дідусь 85-87 років дійсно не буде тягти кийок з прапором, ну якщо адекватна ветеранська організація прийде, без нациків, (нагадаю, провокації РНЕ і Родіни мені огидні, тому і наголошую - справжню і адекватну) у Львові покладе квіти українським червоноармійцям, в Харкові і Києві - воякам УПА, хіба це погано?
    :diablo: Та я вже захрип, посняюючи деяким колегам, що на ці 8 автобусів було аж 5 бабусь і дідусів, і ніхто їх не чіпав, а бійка була між агресивнми молодиками з обох сторін, і що 20 років вшановували українськи бійців ЧА у Львові і все було нормально, поки руское единство не вирішило попіаритись. Я ж писав десь вже про це.:)
    ПРосто я розгорнуто дав відповідь про своє ставлення до прапорів і чому для мене прапор перемоги і червоний прапор - це зовсім різні речі. Сподіваюсь, ви прочитаєте останні декілька моїх дописів(якщо захочете) і мене зрозумієте.

• Подобається Подобається x 3
  3. kym

kym Well-Known Member

Воно то так... але ще ніхто не відмінив нафти і газу і желізо теж з якого ці диски зроблені. І краще оформляти декларацію на українсько фінському кордоні ніж на фінсько китайському...)))))))))))))))))))

• Подобається Подобається x 1
  4. Bambook

ЩЕ не відмінив. Фіг зна з чого ті диски будуть виробляти в перспективі століття і більше.
    От, наприклад, кому був потрібен уран 100 років тому?
    Або ще курйозний варіант - який куш урвала нікому не потрібна держава Тувалу за домен .tv

Я б краще йшов у Шенген - і ніяких декларацій на кордоні з Фінляндією ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Яремо, а до 14-того століття це чия була земля? Невже польська? Ні, Ні, і Ні... Це була земля Київської Русі, Галицько-Волинського князівства, та зрештою, це була наша земля. То якого милого ляхи попхались на чужу землю? Щоби Ви тут зараз лили над ними сльози, що такий-сякий козліна Суворов наваляв ляхам на чужій для них землі? З історичної точки зору...
    На відміну до обпльованої "патріотами" Катерини, на цих землях ляхами впроваджене кріпосництво ще в 15-му сторіччі... Так що це вже 1:0.
    Та і Бог із нею, з Руссю... А Галицько-Волинське князівство теж зникло? Чи не з допомогою "добрих" сусідів? А це вже 2:0 не в користь Польщі...

6. VasMT

Дійсно це важко спростувати, а ще важче доказати зворотнє... :)))

7. Bambook

Та не погано. Кожен рік таке відбувається без жодних проблем.
    Провоктивність усіх цих подій очевидна.
    Навіщо це робиться - теж очевидно, якщо подивитися на цінники в магазинах і на заправках, на нові кодекси і на порожні очі Азарова, коли він намагається довести, що в нас все дуже добре.
    Як на мене, варто говорити насамперед про це, а історичні та мовні дискусії відкласти до кращих часів.

• Подобається Подобається x 11
  8. - Вы за себя, пожалуйста ! :) У меня никаких экстрасенсорных способностей не наблюдалось отродясь. Просто я уже почти 7 лет стараюсь понять, что "они" думают. При этом не скопом, как Вы и за россиян, и за украинцев, а про каждого по отдельности. После Майдана ребята были гораздо разговорчивее, чем сейчас, даже сравнить нельзя. И откровенне, т.к. ощущали себя победившими. Вам проще, Вы уже всё знаете, но мне нравится процесс познания ;)

- да ну, за "русский" не грозит. Вы же "украинского происхождения", или уже нет? о_О Как быстро всё меняется... Но, хоть бы и так. Если бы Вы сказали, что Вы желаете государству Россия процветания и не считаете её тюрьмой народов, но жить будете на Украине, то могли бы и не налить. На форуме отношение определяет именно этот показатель. Хаете Россию (прошлое, настоящее и будущее) - так хоть бороду в лапти заправляйте, будете хорошим человеком и "справжним росиянином" (пока не захотите избраться в местное самоуправление), а ежели нет - можете чубом шаровары подпоясывать, дальше пидмоскальника в иерархии не подняться :)

9. VasMT

:good:

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Достатньо не восхіщатса Путеном, Сталіним і їм подібних
    он по Львову ходять російські туристи в футболках СССР і нічого

11. -

---------- Додано в 13:33 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ----------

-

Останнє редагування: 27 тра 2011
  12. kjk

kjk Дуже важлива персона

я не про вас
    фраза про те що у Львові/ЗУ росіян люблять тільки в тому випадку коли вони обхаюють Росію просто брехня

13. - фраза была не совсем такой, так что и брехливость Вашего варианта на Вашей же совести, однако
    и её никак не опровергло бы. "Ничого" - это никак не любовь. И ставить плюсики, называя "справжним росиянином" - тоже не любовь. Тут был такой NikolayLW, "львовянин русского происхождения", сначала он месяца два откровенно хамил россиянам форума и поливал Россию - так видели бы Вы, сколько одобрения он вызывал у свидомой публики! А потом резко стал делать наоборот, и скоро благополучно был забанен. Мне хамы неинтересны любой ориентации, и уж чего-чего, а расстраиваться по поводу его отсутствия не стоит, но пример получился показательным.

14. Bambook

Хе-хе, Нєвсранєц забув сказати, що хають його насамперед за те, що він надто часто БРЕШЕ і перекручує чужі слова.
    Байкар Крилов, одним словом. Національність і колір шкіри в таких випадках мають значення абсолютно другорядне.

• Подобається Подобається x 5
  15. kjk

kjk Дуже важлива персона

пропонуєте полюбити символіку СРСР?
    у нас її не люблять
    але якщо хтось і ходить в ній, то нічого страшного
    це вам не Москва, де куча скінхедів різних

• Подобається Подобається x 4
  16. Bambook

Та ні, він у звичний спосіб намагається, хапаючись за формулювання і перекручуючи ваші думки, відвести розмову від суті.

17. vseprav

vseprav Well-Known Member

а ось це речення ви мабуть пропустили

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

мабудь перевдіті бандерівці

19. - или их плохо воспитанные (слишком "смелые") однодумцы.

---------- Додано в 13:54 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

- где я это предлагаю?

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

у нас не б"ють людей за іншу національність, на відміну від вас
    так, на мітингу помахати прапором
    на Говерлі щось про москалів сказати
    але такої ксенофобії як в Росії в нас немає

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)