Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

Що ви все бавитесь з контурними картами ... Росія мала свої землі- це землі московського царства - все решта то завойовувала то віддавала... а зараз це вже нікого не цікавить. Цікавить хіба прогноз коли РФ почне розвалюватись ... з якого кінця .Чи з Владивостоку чи з Кавказу.... бо треба бути готовим і собі хапнути трохи....))))))))

• Подобається Подобається x 3
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ніц людина не цінить прагнення народу до власної держави... Ніц.

• Подобається Подобається x 2
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не уподобляйтесь "хапателям" ... мы с тем что есть порядок навести не можем а уже хапнуть стремимся ...

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А без карт, фактів, документів, Куме, розмова про історію, історичну правду - безглузда. Погодьтесь, що фраза
    - Росія захопила історичні Польські землі!
    звучить інакше, аніж фраза
    - Росія звільнила історичні землі Київської Русі від польських і литовських окупантів, які віками гнобили, окатоличували, полонізували місцеве населення...
    Так що історія - це Вам не халам-балам...

5. INGUL

INGUL Well-Known Member

один з учасників провокації пише :
    ""мы решили разместиться вместе с ветеранами в автобусах и ехать на Холм Славы. Милиция предоставила нам целый автомобиль сопровождения, плюс в каждый автобус посадили по паре бойцов из спецподразделения «Грифон» ...Развернулись. Менты сказали: «Едем в обход». Поехали… В конце концов прозвучала команда: «По машинам!», и мы в сопровождении одной милицейской и четырех бандеровских машин поехали обратно во Львов...В нас они сейчас видят всех «энкавэдистов» вместе взятых, убить которых – подвиг. Вот и держал я в левой руке телефон, записывая окружающую автобус действительность, а в правой сжимал флотский ремень отца со звездой и якорем: худо-бедно, а оборонительно-наступательное оружие, придающее уверенности. Теперь маятник истории качнулся в обратном направлении, теперь мы будем наступать и навсегда загоним это дерьмо в схроны!»
    http://kr-eho.info/index.php?name=News&op=article&sid=6451

6. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Щось не знаходжу у своєму дописі закликів каятися.
    Якщо у вас комплекси які вас спонукають до якихось зізнань то запевняю вас це колись можливо мине. Наскільки мені відомо таким страждають лише поодинокі люди на ЗУ, а у Стрию і поготів.

• Подобається Подобається x 3
  7. Gron

Gron тафгай

А "мзди" не йому дали, а саме він австріякам та москалям ( Аустерліц памятати треба, нє?), та дарував Польщі незалежність, нехай як Варшавському герцогству, віддавши землі від Одеру до Немана, та конституцію.Хоча Талейран попереджав що Полща не варта а ні краплі французької крові, але "сатрап" непослухав, за що йому велика подяка.
    Квітами його зустрічали тоді, та як визволителя згадують до нині, а от москалєй з Суворовим навпаки.

Ну по вашому побразильскі московські може й так, а от у деяких свідомих ні.

• Подобається Подобається x 5
  8. INGUL

INGUL Well-Known Member

- це маячня. Приїжджі кацапи бачать в галичанах ворогів це факт. А українці - ні. Особливо молодь. В нас на стадіоні червоно-чорні прапори. І Мирон Маркевич в нас пошанований. Східні українці - жертви пропаганди. Варо їм побувати Львові, пожити у західняцьких родинах, хоч би 3 дні і все змінюється на протилежне. Якщо звісно людина нормальна, а не кончений совок.

9. kym

kym Well-Known Member

я б останній пункт написав так:
    Росія окупувала історичні землі Київської Русі силою відібравши їх від польських і литовських окупантів, які віками гнобили, окатоличували, полонізували місцеве населення... і почала свою політику русифікації... так напевно буде теж не халам-балам

10. INGUL

INGUL Well-Known Member

- приємно ! браво ! почуити це від галичанина, яким нажаль далі Збруча ніц не видко, й видіти вони не дуже хочуть. І торочать що український націоналізм - тілько в межах Української Держави. Ми на кордоні з РФ живем і в нас орди китайців, кавказців, таджиків афганістанців щодня пруть, погранцям митникам гроші платять і пруть до нас як сарана, а вам того не видко за Збручем. І торочить "Тризуб" що український націоналізм немає ані чого спільного з боротьбою проти мігрантів, головний ворог українського націооналіста число один це тільки москаль. А ми тут на власні очі бачимо що коли розалиться РФ-ія, то постане замість неї Ісламський Халіфат у 40 км. від Харкова. Тому якось питанння мовно-культурного характеру в нас на другий плян відходять. Тому аж по Урал то всьо була наша кольонія нашої Руси, так воно й має бути. Пращури кацапів - угро-фіни були нашими данниками. Так воно й має бути. Якщо прогавимо - джіхад почнеться й кінець нам. А згодом і вам, за Збручем у ваших файних галицьких кнайпах.
    Нам буферна зона потрібна, прокладка від іламського Кавказу який вже Кубань, Ставропілля захопив та на північ розсіюється, і від Китаю який повзе вже до нас. І цією прокладкою - буферною зоною має стати наша нова автономія під нашим протекторатом - "Московія", назвемо її "Русская республика" хай кацапи тішаться.

---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

- агент КГБ звернувся до агента штазі. звісно вони ніц не найдуть бо вони й не шукали.

11. artobstrel

какой бред ....
    может у себя порядок наведете? колонизаторы болгарские ....

12. INGUL

INGUL Well-Known Member

- от їдь до себе на родіну в РФ і там наводь порядок. Бо там кавказці росіян чмирят і ріжуть як баранів, і дівок хватають на зупинках і в автівку серед біла дня і гвалтують потім, можуть і горло перерізати ради забави.

13. artobstrel

а с чего решили что там моя Родина?

14. kym

kym Well-Known Member

Треба про все думати... і як в себе порядок навести і що далі буде... янек і банда ще не довго будуть.

15. artobstrel

пока варианты дале - маразм, как нацики будут Московией руководить, это жлобство ...

16. Gron

Gron тафгай

Та шо там рукАвАдіть-налівай да пей.

17. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Визнаю свою помилку. Дійсно Ви мене умили...:sorry: Але, врешті решт, Росія загарбала і Варшаву після Віденського конгресу...Тобто моя помилка нічого не змінює принципово;)...
    А де ж російські!? Тобто Росія пограбувала Польшу, віднявши в неї те, на що і сама права не мала...Як не крути.
    Вибачте, але вони такими і були з кінця 14 століття і по кінець 18 століття (400 років)...Це я кажу не як український патріот, а з історичної точки зору...
    А от слово "звільнила" сюди якось не підходить, бо з 1783 року Катерина Велика запроваджує кріпосництво на українських землях...Це по-перше. А по-друге, Русь зникла за два століття до анексії поляками українських земель і тому ніякого звільненя земель Русі не відбулося...

18. Bambook

Bambook Persona non grata

Мда, хлопці і дівчата, ви собі гоните...
    Навіщо вам та Московія? У нас самих землі у співвідношенні до кількості населення все більше і більше...
    Відкинувши будь-які ідеологічні заперечення, суто раціонально: не ті часи. Нікому нафіг не потрібен "лєбенсраум", чи то пак "життєвий простір". Зараз вже все вимірюється простором на жорстких дисках. У кого він зайнятий більш змістовними речима, той і головний. Нам треба думати, як зменшити енергоємність господарки і збільшити наукоємкість, а не про всіляку фігню.
    Щодо китайців - то їм на найближчі кількасот років цілком вистачить землі до Уралу. А тим часом, якщо вони настільки швидко рухатимуться в плані технологій, буде дешевше організувати меліорацію на місяці, ніж пхатися в бік Європи.
    Щодо кавказців, то, при всій повазі, вони швидше одне одного перетовчуть. Та й далеко не всі вони мусульмани.
    Як каже сірьога - виробник окулярів "Надо думать" ;)

19. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Yarema, ви,на жаль, мене не дуже зрозуміли. я ЗА ВШАНУВАННЯ ЗАГИБЛИХ ПІД ДЕРЖАВНИМ ПРАПОРОМ.
    Я проти того, щоб наказом робити червоний прапор обовязковим, я не думаю, що треба його вішати на всі флагштоки, не думаю, що треба влаштовувати з цього вистави і т. д. Але якщо справжній ветеран, а не ряжений молодик 20 років, ветеран, дідусь, якому 85-87 років прийде покласти квіти з таким прапором, ну нехай. І дідусь з прапором УПА так само покладе квіти, також нехай.
    Повторю ще раз, можливо, 9 травня треба спробувати зрозуміти один одного, хоча це і складно, і зараз багато наших дідусів і бабусь - жива історія і живі рани, але рани треба лікувати, а не розятрювати. От зараз прихильники Махно і Петлюри не чубляться, як прихильники Жукова і Бандери, траба ЧАС, ТЕРПІННЯ І ТОЛЕРАНТНІСТЬ.
    Ну на прикладі я вже пояснював, щ для 9 травня прапор перемоги - це уособлення не режиму коммі і його злочинів, а тих українців, які воювали за свою Батьківщину.
    Треба йти до розуміння і терпіння, ви думаєте, мені легко доводити друзям/колегам, що ОУН-УПА не були колабрантами/банд-формуваннями і т. д. І переконую їх аргументовано і намагаюсь зрозуміти і їх точку зору (хоч іноді стримувати емоціїї важко).
    Просто перемога 9 травня - здобута життям і здоровям наших прадідів і прабабусь, і не можна казати, що украінці в червоній армїї або упа були більшими або меншими героями. треба вшанувати всіх їх. І ЩО МЕНЕ НАЙБІЛЬШЕ ДРАТУЄ - ТЕ ЩО КОММІ ХОЧУТЬ ПРИПИСАТИ ПЕРЕМОГУ СВОЄМУ РЕЖИМУ. ТОДІ ПЕРЕМІГ НЕ РЕЖИМ, А ЛЮДИ.
    ТОМУ НА 9 ТРАВНЯ КОМПАРТІЇ І ЇХ ВИКОРМИШІ, ВЗЯВШИ ДО РУК ПРАПОР ПЕРЕМОГИ, ПРОСТО ПРИМАЗУЮТЬСЯ ДО НАШОЇ, СПІЛЬНОЇ ДЛЯВСІЄЇ КРАЇНИ, ПЕРЕМОГИ.
    Я проти спекуляцій на прапори, але мені здається буде правильно, і можеми колись прийдемо до цього (зараз в мене напевно захочуть чимось жбурнути, але тим не менше), що на 9 травня першим йтиме державний прапор України, а за ним разом прапори 4 Украйнських фронтів, прапор ОУН-Б, ОУН-М, УПА, і Прапор Перемоги -
    штурмовий прапор 150-ї Ірицької дивізії, саме він був на рейстазі, а не та червона ганчірка, яку всі намагаються тикнути нам цього року. Особисто для мене цей прапор перемоги і червона ганчірка - різне, бо прадід мій воював в ЧА не за коммі, а за перемогу для Батьківщини.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви десь бачили дідуся з червоним прапором? Нє чесно?
    Вони медалі завойовували не за прапор. З прапором політруки носилися...

Наведіть приклад ветерана з прапором!!! Інакше це гон!

---------- Додано в 01:54 ---------- Попередній допис був написаний в 01:53 ----------

В людей не було прапора. В людей були трьохлінійки...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)