Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kjk

kjk Дуже важлива персона

Всерівно карта не моя
    хоча доля правди в ній є

• Подобається Подобається x 1
  2. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

+ поляки + диверсантская деятельность направленная в сторону КА где воевали теже украинцы

Я украинец, Я украинец и мне стыдно за предателей - которые стали героями.

Мелко мыслите

Штурм Праги войсками Суворова имеете ввиду? Да было такое, и это прискорбно, но это уже события 200 летней давности.
    пс Кстати Суворов был одним из самых талантливых полководцев и не зря получил генералисимуса

А для чего? Я же не его право приемник и не кричу про его "героизм" в Праге.

пс таже Россия если мне не изменяет память правоприемник СССР, но вот про царскую империю я не вкурсе.

Вы можете копать анналы истории дальше.

Мне больше интересен тот факт защиты УПА и бендеровцев, не смотря ни на что.

3. Markodius

Markodius Well-Known Member

Так навіщо захищати ті теорії які нам Росія нав'язує? Захищайте своє, українське!

4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ещё годика полтора прибавить надо. :) Форум падал пару раз, не сохранилась первая регистрация. :)
    О-о, теперь понятно отчего у меня гипертония - СССР развалился.
    Пойду в больницу, пусть по всему списку внимательно поищут.

Кста, а у свидомых украинцев, перманентно недовольных властью, историей и пр. и пр., психосоматическое здоровье как? Нормально? Не заражаются?

Ой, кажись понял. Их недовольство это составляющая метаболизма. Как только недовольство кончится, так сразу цыпки высыпят, как минимум.
    Пральна угадал?

• Подобається Подобається x 3
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді так якраз і є.

6. Markodius

Да так) Трішки є проблеми зі здоров'ячком, але то напевне через весь той бруд, що на нас виливають)

7. kjk

kjk Дуже важлива персона

8. Markodius

Ну от взяли і образили мене:cry:
    p.s.Сарказм)

9. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ух ты, а Україна что, безлюдна?

• Подобається Подобається x 4
  10. kjk

kjk Дуже важлива персона

всі в схрони поховалися, он скільки різних москалів навколо

• Подобається Подобається x 2
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Кста, всі європейці апріорі невдоволені владою. На відміну від азіатів. :tongue:

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

А у нас тут, представляете, пацаны чахнут на глазах. Уже биту в руках удержать не могут.
    Самое время бандеровской армии перемахнуть Днепр и одержать победу.
    А то если запоздают, прийдут на пустую землю, то и победа будет не очень убедительной.

---------- Додано в 19:35 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

Ага, больше ничем, так хоть этим к Европе притулимся. :)

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та ті з бітами полягли смертю у перестрілках 90-х. Які залишились у різних зрадах засідають без біт.

• Подобається Подобається x 3
  14. OldMan

OldMan Well-Known Member

Ну, сидя в схроне тоже можно победить.
    Главное досидеться.
    Ну, Вы в курсе.
    :)

---------- Додано в 19:39 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Недолго им осталось. Психосоматику не проведёшь - везде достанет.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Чому ж нічим? Враховуючи молоде покоління, більша частина країни має європейське світосприйняття. Це головне. Совкам недовго залишилось.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

Та нє, у нуворішей усьо пучком. Психосоматіка добиває тих, кого вони обікрали, і хто все одно за цих нуворішей голосує.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

"Херои" (у которых трудности с пониманием украинского языка)!

Ну какого хрена праздновать 22 июня? День, когда ВАС опустили, плюнули в морду (союзнички вашего сталина)?
    Балшая празника аднака!
    Инициаторы думают головой или *опой?

Выставлять свой мазохизм на помешище всем, в первую очередь - Германии.

• Подобається Подобається x 6
  17. biruk

biruk Well-Known Member

Правильная мысль. Вот так границу проводить и будем.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

То якось вашого Лідера на референдум попросіть

19. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Це вірно згідно доктрини сересер (якого вже не існує) яка за своєю суттю мало чим різнилась від нациської Німечини.

УПА боролись за незалежну українську державу в якій ви між іншим тепер проживаєте. Якщо вам за це "стидно" тоді можна лише уявити які пекельні муки ви відчуваєте коли розумієте що ви є громадянином держави за яку боролись "еті_предателі".
    Ну да кАнечно. Свое г*** не пахне. Суворов був типовим карателем який придушував повстання на землях імперії. Не даремно він так приглянувся совітській пропаганді яка роздула з нього міф про велікага_палкаводца.

Ну так вперед і з песнями на російські форуми де ви будете з неменшим запалом "укарять" середньостатистичного росіянини за те чому він не кається за Суворова. Не знаю скільки ви там протягнете до першого і останнього бану але можливо тоді зрозумієте на скільки жалюгідні та кумедні ваші претеензії стосовно вояків УПА.
    Я нічого "копати" для вас не буду Матеріалів на сайті більше ніж ... Нема жодного бажання про щось дискутувати з черговим" ізоблечателем" який копіпастить тіж самі бздури з російський сайті які не підкріплені жодними документами.

20. biruk

biruk Well-Known Member

А зачем лидер нужен? Народ проголосует. Лишь бы фальсификаций не было.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)