Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

:ireful1:
    Ну і як вас назвати після такого узагальнення???
    Від таких дописів :bad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Sukac istini

Sukac istini миється в бані

Патріот України.

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ----------

Треба признати правду такою, яка вона є, а не прикривати злочини своїх предків.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та позбавтись совкових закидів, типу "вражескі гроші", кіко можна?....

шо за горох з капустою ви тут городите - не розумію.

• Подобається Подобається x 5
  4. TesTanya

Не підмінюйте поняття провокатора і справжнього ветерана, який ви намагались виставити.
    Щодо заробітчанина, нехай спочатку доведуть, що він справді бив ветерана ВОВ, а тоді зловтішайтесь. ;)

5. - Я процитировал Вам статью и указал источник. Я что-то где-то подменил? Мне до Ваших провокаторов с любой стороны дела нет. Если дело уголовное открыто, его либо закроют, либо доведут до конца.
    - я, наверное, в этом случае буду "зловтишатыся", больше мне заняться-то нечем. А Вы что делать будете? Вроде, Ваш земеля и "идеологический собрат"... Стыдиться, не?

• Подобається Подобається x 1
  6. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нема що написати за суттю? Лише безпідставну лайку та відкидання незручних ФАКТІВ?

7. Sukac istini

Мабуть тільки в УГКЦ зустрічаються бандери. В РКЦ такого ж нема?

8. TesTanya

Мені до кримінальних злочинців і провокаторів - байдуже, інша справа, що безпідставно можна звинуватити людину в різних злочинах, таким чином зводячи з нею рахунки.

• Подобається Подобається x 4
  9. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Ну, якщо Ви самі повернули розмову до росіян, нагадаю: на форумі вже писали про Власова (на чий прапор тепер молитися), Краснова, Локоцьку республіку, та багато ще.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого не в Берліні? КішкА тонкА?

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Тільки мудак далі може торочити щось проти ветерана, коли йому показали, про кого йдеться і видно з фото, що тому Калинюку від сили 50 років...

• Подобається Подобається x 8
  12. -
    - дело против Вашего земляка заведено во Львове, и арестован он в России по решению львовского суда для передачи Украине. Кто и что с ним там сводит - Вам на месте виднее. Зато в Россию на заработки этот человек очевидно ездит добровольно и регулярно, много лет, и судя по членству в националистической партии тяжко страдает. А не надо бы! :)

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Це якраз у ваших головах проблеми
    я взагалі вважаю що Україна закінчується за Збручем
    далі вже основна маса отакі совкові трайбалісти з азійським світоглядам
    тут наші там ненаші
    ці кращі від отих
    то вороги а це друзі
    по дефолту, той хто отак ділить "на ЗУ вбивці-антисеміти і тд", то це вже хворі на голову люди, яким не вистачає мозгів адекватно оцінювати події
    люди які думають таким штампами це просто біомаса
    і думка таких людей нікого не цікавить

14. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Безпардона брехня. До "західняків" вороже ставлення проявляють лише асвабадітелі та їх "отприски" та ще клінічні українофоби накшталт табачника через свій комплекс меншовартості. Благо таких в Україні абсолютна меншість.

• Подобається Подобається x 4
  15. kjk

kjk Дуже важлива персона

Тут не в західняках діло
    просто товаріщ наочно демонструє відмінність між ЗУ і рештою України
    переважна більшість населення там мислить штампами, і не важливо якими
    просто такий трайбалізм
    підсвідомий поділ на своїх чужих
    от в його постах це дуже чітко видно
    "ми" такі
    а західноукраїнці погані
    у нас так
    а в УГКЦ не так

16. TesTanya

Та куди мені до вас...:sorry:
    Я ж так не зможу підібрати слова..:mocking:
    Ясно, вам фанатизм не заважає...:tongue:

17. Мікі

Мікі Well-Known Member

Код:

Я колись докладно розмовляв з однією жіночкою, яка вчилася з шановним А. Солов'яненко в Донецькому політехі, в одній групі. Вона розповідала, що коли Солов'яненко, як тоді аматор, виступав на інститутських концертах з народними піснями та аріями з опер, усі над ним сміялися ("мы над ним смеялися до упаду"). Але, так сталося, що Cолов'яненко попав на "Дні Донецька (а може, ще Сталіно) в Києві", де його зразу помітили спеціалісти і запропонували відповідне навчання...
    Так шо, якби не оті "Дні...", то наш знаменитий тенор, як мені видиться, так би й залишився посміховиськом для батьків теперешніх донецьких...
    Можна згадати також нашого знаного донбасівця В.Сосюру, який недовго думав, аби для результативности своєї високої творчості, чкурнути подалі від своєї малої родіни:haha:

До речі.

"В останні роки чомусь сором'язливо замовчують про те, що весь цвіт письменників і поетів УРСР у роки громадянської війни бився під українськими прапорами зі зброєю в руках проти більшовиків. Петлюрівськими офіцерами були Петро Панч та Андрій Головко, лихими юнаками (юнкерами) — Володимир Сосюра і Борис Антоненко-Давидович, добровольцями-кавалеристами — Олександр Копиленко та навіть 16-річний Юрій Яновський. держчиновниками УНР — Павло Губенко (Остап Вишня), Павло Тичина, Юрій Смолич … Частина з них на початку 1920 року опинилися в лавах боротьбистів і разом з ними перейшли до більшовиків. Але декого, наприклад Остапа Вишню і, за деякими даними, Юрія Яновського, червоні взяли в полон. Але петлюрівська закваска в них залишилася назавжди. " Я. Тинченко (Вікіпедія)

А згадайте того ж Є. Мартинова який майнув свого часу галопом з Донбасу в Москву...
    Ну, і, нарешті, в якій донецькій залі зливав би свою "Любов до трьох апельсинів" наш, донбасівський родом, геніальний Прокоф'єв? Та у нас, тієї ж жодної зали, високорівневої, в акустичному форматі, її не було й до цього часу чорт-ма:pardon:
    І т.д. і т.п...

18. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Таваріщ звичайний початкуючий троль-брехун.

19. -

20. Sukac istini

А поляки як відносяться до вашого УПА? Дуже позитивно? З вами взагалі ніхто дружити не хоче.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)