Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1.  
    • Подобається Подобається x 3
  2. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

А это возможно;)?

• Подобається Подобається x 1
  3. kjk

kjk Дуже важлива персона

конєшно
    вам куди саме
    в Афган, Чорнобиль, може цілину в Сибірі освоювати?

• Подобається Подобається x 2
  4. - это Вам в НАТО или "вступающие".
    - сами знаете...
    - а это и сейчас украинцы делают вахтовым методом :)
    Всё есть или рядом, СССР - нет.

СССР, шановный пан, это не общие границы, а жесткая идеология. Её не стало ещё раньше, чем исчез СССР. Так что, никаких
    , даже если Вам очень сильно захочется этого.

• Подобається Подобається x 4
  5. kjk

kjk Дуже важлива персона

за грубі гроші і в непоганих умовах

6. INGUL

INGUL Well-Known Member

Національний Союз (Харків) : Львівські події – пастка для патріотів.
    ...Мотиви влади :
    1.Відволікти увагу простих громадян від погіршення становища в економіці.
    2.Викликати репресії проти націоналістів яких влада боїться як найбільш сильної і організованої протестної групи.
    3.А тепер саме цікаве ми маємо відомості про те, що Обома і Путін домовилися ,що до розділу України на дві сфери впливу. Вони вже вирішили, що Західна Україна повинна відійти до Польщі. Владі Януковича – Ахмєтова теж непотрібен шмат «бунтарської» землі. Тому останнім часом провокації проти західної України посилились. Марков і Добкін хочуть провести ще один марш у Львові. Вони хочуть розчленувати Україну і допоможе їм в цьому ВО «Свобода», яка буде реагувати на кожну провокацію жидо-москалів хвилею народного спротиву, що у кінцевому результаті призведе до громадянської війни і відокремлення західної України. Тому я закликаю братів з Західної України не піддаватися на провокації і не влаштовувати заворушень. Вороги України тільки і чекають на це. Ми повинні згуртуватись за ради майбутнього нашої Держави . Брати, ці виродки розуміють, що їх час минає і як що вони не влаштують нам якусь пастку, то ми переможемо їх. Тому вони як скажені пси метушаться в надії щось змінити на свою користь. Ми повинні бути пильними і не потрапити до їхніх пасток. Зрозумійте ,що ми не вороги – ми браття. Часи змінилися і на сході України молодь такаж патріотична як на заході . Центром Харкова проходять багатотисячні марші під прапором з Тризубом і с гаслом «Слава Україні!»
    Тому якщо провокатори все ж наважаться йти вулицями Львова не бийте їх ,а краще приїздіть до нас і ми разом пройдемося вулицями Харкова, Луганська та Донецька.
    Смерть ворогам! Слава Патріотам! Слава Перемозі! Слава Україні!

повністю : http://www.naso.org.ua/ukraine/257-lvvsk-podyi-pastka-dlya-patrotv.html

• Подобається Подобається x 5
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А це хіба хтось заперечував?
    А тут Ви праві. Кожен говорить про те, що бачить. Ви - про безправ’я, я - про гегемонію. Однієї і тієї ж нації.

8.  
  9. Мікі

Мікі Well-Known Member

Дивно, що наївшись раків з Торця, ви, будемо вважати, якось більш-менш нормально дійшли, і до інтернету, і до цього форуму... (Ну є кой шо , но це їрунда в порівнянні з тим, шо з вами тоді могло бути)
    У мене, в ті роки, був дуже хороший знайомий, і, якраз, з краматорських високопосадовців... Так він про тих торецьких раків розповідав страшне, я до цього часу пам'ятаю... По-перше, вони були не вусаті,.. по-друге, вони ходили не задом напірьод, а як коні в атаці, класично - головою вперед... І атакували ці ексклюзивні раки плаваючих вуток, яких в момємт затягували під воду своїми величезними, гіпертрофірованими від отруйного середовища, клешнями. Клешні у них були розміром з ножиці по металуо_О
    Ще, мій знайомий розповідав, що місцеві знахарки перетирали панцирі тих раків в пудру, яку приміняли потім і як сприяння любовним утєхам і як средствО, яке сприяло бурному, очищающому поносу:mocking: Все залежало від кількості, або дози, тієї пудри...
    А ще він говорив, що пудри з трьох раків з добавкою до неї повиколупуваних рачачих очей було достатньо, шоб отправить людину в страну Поніма, а від пудри і очей з двух раків дурдом був забезпечений на всю оставшуюся жизньо_О

Місцеві тих раків категорично не їли, бо парторги забороняли (працювати на заводах було б нікому), а ви зальотні, за один, два рази, та ще по молодості, просто не встигли получить норму... Хоча я дуже сумніваюсь шо все пройшло бєз послєдствій...
    Вибачте, будь ласка, а у вас діти є?

• Подобається Подобається x 6
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Чому ж, прочитала, тому і прокоментувала. :)
    Ой, перепрошую. Ви не про безправ’я? А про що тоді? :)

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Останнє редагування: 24 тра 2011
  12. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

От слушні слова! Якщо сучасні рудименти КП хочуть святкувати день початку війни -нехай, шановні львівяне, не реагуйте на це. Нехай зрозуміють, що прапором вже не існуючої держави нас не налякати, СРСР вже в минулому і від одного прапору і купки фанатиків йому не відновитись. Не реагуйте на їх провокації, саме це, саме байдужість до них буде найразючишим ударом по їх планах.
    Ті ж самі ветерани, які ще є їх електоратом, після подібних святкувань захочуть в них лише плюнути. Зичайно, офіційно це називають вшануванням загиблих, але самі представники КПУ, даючи інтерв'ю, не можуть визничитись : чи вони 22 будуть святкувати, чи вшановувати.
    Хочуть ганьбитись - нехай, а ми подивимось.

13. OldMan

OldMan Well-Known Member

Как это не понимаете? Вы ж сами это предложили. Обратившись ко мне "Старичок", Вы предложили поиграть в игру "Кто лучше интерпретирует ник собеседника". Я принял приглашение в игру и сделал свой ход.
    Или Вы не знаете, что бамбук это растение?

Та ладно, не нарывайтесь на комплимент.
    С идиотизмом у Вас порядок.

---------- Додано в 19:21 ---------- Попередній допис був написаний в 19:09 ----------

Блин, кажись я пропустил самое интересное.
    Ома, понятно, что большинство населения восприняло как трагедию, но смертность увеличилась только у мужчин? Женщины лучше переживают трагедию?
    Потом, очень интересно узнать каким образом биологический организм людей с разрушенным миропредставлением прекращает свою жизнедеятельность?
    Мужчины перестают есть и умирают от анорексии?
    Мужчины принимают сильнодействующие яды?
    Или мужчины предпочитают активные средства, типа: бросится в ствол шахты, повесится, нанести себе резаные или огнестрельные раны, несовместимые с жизнью?
    В общем что там говорят исследователи на эту тему? Интересно ведь.

Останнє редагування: 24 тра 2011
  14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я дуже радий, їй-бо:)

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Что вам безбожникам обьяснять? Марна праця.
    Як кажуть "піші ісчо". Прошу.

16. Мікі

Мікі Well-Known Member

кажись я став понімать чому з данєцка жодного, титулованого юмориста не вийшло...
    як і жодної, ані поп, ані рок групи... ані Океана Ельзи, ані Руслани, ані Лорак, ані Повалій... і так далі...
    Вся культура з Заходу, часткою з центру, та Києва...
    Те саме з письменниками та поетами...

Наші, донецькі, ті шо родом з Тамбова, бандуру з 64-ма струнами, тіко в кіно і бачать, а свою балалайку з 3-ма струнами, просто, по-п'яні, уже стісняюцця:haha::haha::haha:

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Бачу ви живете в маразмі.

Далі не читатиму. Ваші офтопи мандрують в ігнор. :bye2:
    П.С. Я живу в Україні.

---------- Додано в 20:42 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Почнемо з УНР та ЗУНР чи давніше?

---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:42 ----------

18. Sukac istini

Sukac istini миється в бані

А Солов"яненко?

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мікі жартує. Не сприймайте цей його допис серьозно.

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Пам"ятаю, як у травні 1976 чисто автоматично привітав з ДП колегу (1942 р.н., його батько загинув на фронті).
    Він тоді менторським тоном мені пояснив: ДП - це свято для:
    1 - Тих, хто повернувся живий;
    2 - тих, хто відсидівся у Ташкенті. А для нього (тобто старшого колеги) це не є свято і він радить мені трохи думати, перш ніж бовкати на автоматі подібні привітання.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)