Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мікі

Мікі Well-Known Member

Генерал Власов писал: "Признавая независимость каждого народа, национал-социализм представляет всем народам Европы возможность по-своему строить собственную жизнь. Для этого каждый народ нуждается в жизненном пространстве. Обладание им Гитлер считает основным правом каждого народа. Поэтому, оккупация русской территории немецкими войсками не направлена к уничтожению русских, а наоборот - победа над Сталиным возвратит русским их Отечество в рамках семьи Новой Европы".

І оце ваше нєчість, яка зрадила своїй військовій присязі, прийняла присягу Гітлеру, одягнула його форму, взяла німецьку зброю і пліч-о-пліч з німецькими фашистами молотила і совєцьких вояків і мирних громадян... Чия б мичала...

Мені здається, шо цьому шльоцику недовго тут бути... Причому, отдихальна, щадяща, баня, як Полковніку, йому не карячицця...
    там, бачу, буде окріп:haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

а у нас - на ПМЖ. Есть одноклассники с семьями , что уехали в Россию.Есть друзья, перебравшиеся туда-же... Есть и в дальнее зарубежье. ТАК что - есть ложь, беспардонная ложь - и статистика :)

3. kjk

kjk Дуже важлива персона

доречі він там щось писав що він факти дає, а в нас "злиє емоциі"
    особливо з його СТИЛЕМ НАПИСАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

та все одне й теж
    і в нас є на ПМЖ
    і не на ПМЖ, але фактино постійно там
    і на сезонних заробітках
    просто ви визначтеся, чи
    а) у вас так само виїзжають як і в нас,тому зменшення населення
    б) ніхто не виїжає особливо (де тоді населення?)

4. Дальневосточник

Ну - не я же начал рассказывать, как там плохо - и как тут - хорошо... :)
    Говоришь - не ТАК тут хорошо - получаешь в ответ - ТАК выехали!
    Говоришь - и у нас выехали - получаешь ответ - определитесь... :)
    Определяюсь - не та у нас власть. И народ отвечает на это - уменьшением своего числа. Путем а) умирания ( а чего жить - если тебя за человека считать перестали?) б) выезда.
    P.S. ТАК как быть с ростом населения при "советах"? ;)

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну і шо єслі не тяну,- свідомість - категорія наживна, вона весь час в процесі розвитку:haha:

Да вас самаво, по всему відно, тянуть і тянуть надобнись... шоб ісчьо сьмішнєє сталі:haha::haha::haha:

6. Mahnovetc

Mahnovetc Well-Known Member

Я взагалі не розумію, що в цій даті є святкового, мені цікаво, а хтось з симпатиків КПУ, або РНЕ(якщо вони тут є), або просто користувачі з різних регіонів, - от хто вважає, що день початку війни треба святкувати о_О? Хто дивився вчора свободу слова вчора, той чув перли комініста Голуба
    "1. Мы всегда праздновали этот праздник, день начала войны (о_О) "
    "2. Я до сих пор думаю, що все расстрелы под Катынью были совершены немцами и это пропаганда приписывает их советским военным"
    А очі при цьому як два скляні гудзика - порожні і, пардон, тупі. Таким все одно, що верзти, от можна електорат зацікавити символікою, от і витягли зі скрині червоні прапори, це ж легше, ніж реально допомогти в сціальній сфері ветеранам.
    А ЧОМУ ніхто не згадує, щщо саме партія регіонів з комуністами СКАСУВАЛИ ПІЛЬГИ ДІТЯМ ВІЙНИ, і як гад лукянов принижував дітей війни в ефірі.
    "В эфире ток-шоу Шустера Live народный депутат от Партии Регионов Владислав Лукьянов обвинил присутствующих детей войны в том, что они "ряженые" и ни дня не были на войне. http://korrespondent.net/ukraine/po...yazhenye-deti-vojny-ni-dnya-ne-byli-na-fronte
    А тепер всі ці гади на собі рвуть сорочки від армані за ветеранів і дають їм червоний прапор (напевно, саме цей прапор буде зігрівати їх взимку). Обурує те, що грають вони на почуттях старих людей, у яких зажди буде бажання згадати молодість, незалежно від того, під яким прапором вона пройшла. На жаль, не всі розуміють, що в когось червоний прапор асоціюється з перемогою в ІІ Світовій, а в когось - з тюрмами НКВС, репресіями, Гулагом. На жаль, під червоним прапором було і те, і інше.
    І обурює те, як всі ці гади - ПР, КПУ, РНЕ і проч.- кричать "Наша перемога/победа", ніби вони вже і її приватизували чи запатентували як власний бренд. Це перемога всього українського народу, адже навіть ті, хто бився в Червоній Армії, не всі поголовно були "За Сталіна, за партію", це перемога і білоруського, і російського, і грузинського народу - всіх народів 15 республік. І даремно намагається путін і "иже с ним" нав'язати думку, щ без України, Білорусії, Грузії і т. д. вони виграли б війну- не виграли б. Ми - нація переможців, і ніхто нас цього не позбавить.

Останнє редагування: 24 тра 2011
    • Подобається Подобається x 4
  7. kjk

kjk Дуже важлива персона

:))
    без коментарів

8. Bambook

Bambook Persona non grata

Все дуже просто. Берете хоч гордих левів, хоч негордих шакалів, запихаєте в клітку, там виводиться їх уже третє покоління, яке звикло до сітки і того, що час від часу підкидають тухле мясо, аби не здохли. А потім візьміть і випустіть у ліс, на свободу. А вони ж полювати не вміють нормально, а вожаками вже за звичкою стають не ті, хто того гідний в умовах лісу, а ті, хто краще пристосувався до умов клітки.
    От і результат.

• Подобається Подобається x 3
  9. kjk

kjk Дуже важлива персона

при Сталіні був податок на бездітність
    все відносно
    тривалість життя не впала
    зменшення народжуваності однакове майже по всій Європі
    інша справа що кордони відкриті
    при совку то всіх тримали дома
    от і зменшення населення, не ходить же помаранчевий патруль, всіх русских не розстрілює
    просто я не розумію як можна дорікати ЗУ що там мешканці "батракують", коли на сході ситуація десь така сама
    і не "ми" кращі за "вас", а поки що наша місцева влада не така оборзєвша як ваша

10. Дальневосточник

Да как вам сказать... Раньше была более борзая... Особенно отличался тут пан Москаль... :)
    Сейчас - я бы сказал - пришибленная! Одно радует - как мэра перестали пускать в политику - хоть городом начал заниматься... :)

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

А що у вас мінялася влада? о_О
    У нас 20 років "на манєже всьо тє же". Ніяких виборів, як у совку. На цей час олігархічному. І немає тому ради.

• Подобається Подобається x 2
  12. Мікі

Мікі Well-Known Member

Останнє редагування: 24 тра 2011
  13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Думаєте, я повторенням втулю собі у свідомість гегемонію російської нації?

14. Дальневосточник

1978 год. Лето. Производственная практика в коксохимическом цеху Краматорского металлургического завода. Прямо у завода - вдоль стены и далее - вдоль стены НКМЗ протекает речушка - Торец. ТАК вот во вторую смену наловили мы прямо у завода ведро раков ( уж раки воду грязную чуют лучше других - сразу уйдут... До сих пор помню этот пир на утро - с пивом... :)
    Может - не все ТАК было, как рисуют? ;)

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

цей пост можна прочитати і по іншому
    москалі всі раків з"їли

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

..............

17. - думаю, "втулите" что такое институт гражданства

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пропонуєте все-таки відновити СРСР?

19. Дальневосточник

Ну спасибо - на добром слове! Нас 4 студентов было - луганчанин (я), из Лисичанска, Северодонецка и Токмака... Все - "москали"... :haha:

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Реанимация трупов - не ко мне. Да и в 91 году я подтвердил - ТАК. И все еще надеюсь дожить хоть до немного более человечной страны, чем почивший в бозе эсэсэсэр - и чем нынешняя... Ну - или хоть дети!

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Залишилось-залишилось.

Ніхто не говорить про любов-нелюбов пересічного громадянина України до такого ж пересічного громадянина України тільки і виключно з приводу російськомовності одного з них.

Про гегемонію говоримо. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)