Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svjato

Svjato Well-Known Member

А вас не турбує об'єднання Німеччини?
    А Створення Словаччини?
    Невже ви на стільки нахабні, що не дозволили би об'єднатися і Україні на прикладі Німеччини?

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:15 ----------

Брехня, Як завжди. :)))
    Я ще не мінусував, але мінісну! :haha:

---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ----------

А це що за чудо? :)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Одесити яких я знав діляться на дві категорії:

- одні аполітичні абсолютно, задовільняються знаннями, отриманими в радянській школі і егоцентричні, бо рахують Одесу центром землі (але то інша розмова в принципі).
    - другі все те саме, тільки злосні російські імперіалісти (гірше донецьких), на кшталт оцих всяких монархістів і дисбатів.

3. Spika

Spika Well-Known Member

Я знал, что от моих "картинок" вам будет смешно. Смотреть на вспоротые хероями детские животики это ж так весело, да?! Именно в этом же и заключались вызвольные змагання от НКВД?
    Ну, веселитесь, веселитесь...

То, шо Миша Пете напевает - неверно. У русских баня была испокон веков. А вот к примеру французы и англичане (даже знать. и которые считались варварами.) мылись крайне редко. Реже раза в месяц! И именно по-этому специально для вас пришлось придумать одеколон. Шо б не воняли. :))

Я ж и говорю - выдающаяся доблесть украинских националистов (но не воинская. воинская их "доблесть" на картинках из Липников, Катаржиновки, и прочих мест УКРАИНЫ (!), кои я вывешу позже.), это сидеть под вышнею в вышиванке и громко лаять москалей...
    Ну, эти "сидеть" сменили на "пройтись".

Лучше б во дворе убрались.;)

---------- Додано в 13:44 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

Пока ваша очередь.
    У меня эти фотографии уже несколько лет. Но не вывешивал я их раньше. Публику жалел. В ветке про УПА вывешивал только описания части из них. Даже мне на них страшно смотреть, не говоря уже о чтении их описаний. А сколько там свидетельских рассказов..! Обчитаетесь!
    Теперь буду вывешивать. Для равновесия исторической справедливости. Приятно ж вам будет видеть "ручную работу" своих хероев. Их доблесть в борьбе с "оккупантами" в лице граждан собственной страны - детей, женщин и стариков...

О, как..! А звание хероев Бандере и Шухевичу это не пышанина, типа? А памятники, название улиц, попытки хождение по улицам НАШИХ (!) городов..?

Да, мы гордимся, что трупами немцев завалили всю Европу. Для победы у нас не было другого выбора.
    ПОБЕДА НАША!

Кто к нам с мечем, тому в орало всенепременнеше!
    Вот львовским радикалам и досталось малость.

---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:44 ----------

Ой..! Хто-та, где-та, когда-та доказывал, что УПА это оказывается была ВСЕукраинская организация. И дескать, эмиссары ее докатывались аж до восточных областей... И главари некоторые в Одессе долго были... (Не беда, что прятались... Но ведь были ж! Воевали ж , типа... Освобождали ж , типа...) :))

• Подобається Подобається x 2
  4. Filosof

Filosof Well-Known Member

А хто ж тоді я, по-вашому?

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я кажу тільки про тих кого знав. Може є в Одесі 1% українських патріотів, але вони ж виключення, а не правило. А що вас так вразило? Тут є антидонецькі мешканці Донецька, вони критику сприймають не на свою користь.

6. Filosof

Мене не вразило. Я не можу, наприклад, сказати, що у Донецьку усі однакові. А державних зрадників зараз скрізь вистачає. І в Одесі (це правда, нажаль) цих відбросів теж придостатньо. Бо люди, нормальні шукають щастя за кордоном. Я згодна з тим що, патріотів у нас дуже мало.
    Але якщо Вам стане легше - я не корінна одеситка. Я народилась у центральній Україні.

• Подобається Подобається x 1
  7. Spika

Spika Well-Known Member

Но и про мерзость из СБ забывать не стоит. И по-этому нельзя всю УПА выдавать за нормальную организацию. Слишком неоднозначен резонанс. Целесообразно самим сторонникам УПА "разделить" организацию. Извиниться за мирные жертвы, ОСУДИТЬ главарей это начавших и допустивших, и отмежеваться от этого крыла. А остальных можно будет выдавать за национально-освободительное движение.

Говорите одно, а по факту поощряете у себя совсем иное. События 9-го тому подтверждением. Как понять?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чесно кажучи не чув про українську одеську діаспору. Вони себе назиають росіянами, що відповідає дійсності.

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

От ще мені. Зайдіть у свій двір. Ви в якому районі живете?
    Ну хто б казав?!! Краще молодь, яка з пивом ходить по вулицях? Ви ж таку кожен день бачите? Подобається?

Якось вам погано зрозуміло все, що стосується душі.

10. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  11. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Патриотов чего? Новообразованной Украины?)

Тут культура своя, отдельная) как и люди.
    как остров и отдельное государство)

12. Spika

Spika Well-Known Member

В донецком юго-восточном.

Ну, так еще до Пасхи убрали.:morning1:

Та, что вы..! Лучшая это та которая с пивом и в вышиванках!
    Я ж и говорю, лучше б они во дворе убрались.

А расскажите нам о сегодняшних "подвигах" Мишико Саакашвили! Шо там народ опять им сильно не доволен. Хороши видать его реформы-то?

13. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

---------- Додано в 14:52 ---------- Попередній допис був написаний в 14:50 ----------

14. Мікі

Мікі Well-Known Member

Ну, понятное дело, какой у донецкого горного инженера, отработавшего под землёй четверть века, может быть стержень в сравнении со старжнями мясников, уголовников и их шнурков, бороздящих по форумам и размахивающими на аватарах самооскопительными длиннющими мечами... а може і самообрєзатєльнимі:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 5
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Донбасятина посмерджує поволі.

16. Filosof

Посмерджує, це правда. І не тільки вона. Я щойно повернулася з центру. По Грецькій площі пройти уже неможливо через машини. Нас вони не бачать. Це уже не та Одеса, що була. Я думаю, що мабуть Шухевич був правий, коли казав, що треба залишити з 40 мільйонів - 20.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:):y: Ленін ще менше збирався залишити, але Ленін скоріше почав, тому залишились не ті нажаль.

18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Коментуючи слова міського голови зазначу, що вшановувати пам'ять будь-кого у Львові не заборонено. Так можете "понять", якщо захочете звичайно

19. Filosof

• Подобається Подобається x 4
  20. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)