Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Можна просто не вестися на їхні дописи. Самі перестануть писати

• Подобається Подобається x 5
  2. Монархист

Монархист Well-Known Member

что опять боянить "100 великих битв УПА"? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я якраз їх серйозно не сприймаю, але обовязково хтось почне в тих цифрах длубатися.

Де зірка Давида на гербі? Де зірка міста-героя? Не кошерно.

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та їм шо в лоб шо по лбу.
    На одному російському форумі (фанів британської музики) - професор математики з Череповця і журналіст з Поволжя трактували подіі у Львові адекватно. А (нажаль) автор кількох книг про історію рок-музики - "білі вятяранафф! Білі вятяранофф!"

Хоча загалом ідея про FAQ (звичайно ж, російською мовою) - непогана!

• Подобається Подобається x 6
  5. Монархист

Монархист Well-Known Member

это вы о чём ? или просто бредите?

---------- Додано в 19:31 ---------- Попередній допис був написаний в 19:28 ----------

вы ссылочки предоставить можете а то люди говорят что вы вруль.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може хто зустрічав у житті одеситів в адекваті, але я нажаль ні. А тут на форумі одесити взагалі славляться інтелектом на рівні австралопітеків.

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тоді навіщо їм відповідати? По колу задають ті самі питання, причому у всіх гілках теми "Політика і політики". По-моєму, просто провокують, щоб їм відповідали в стилі "сам дурак". Мабуть отримують від цього якусь насолоду.

• Подобається Подобається x 5
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не треба так узагальнювати. У нас є чудові одесити. Кіт Європейський, Грон.

• Подобається Подобається x 7
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так і є. Просто є любителі давати їм розширені відповіді з купою посилань, документів, фото, відео, на які їм відверто наплювати, аби киші помотати.

10. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А Filosof !? І ще тут читав дописувача з Одеси, на жаль вискочило з голови. Дуже пристойні люди...Нє, то Ви даремно:sad:... Ось нагадали: Кіт Європейський, Грон....:good:

• Подобається Подобається x 8
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шось не знаю таких, може рідко пишуть, або темами розминулися.

12. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А ви зайдіть в їхній кабінет і почитайте їхні дописи;)...

• Подобається Подобається x 3
  13. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Да вот не знал он, что находится "в складі окупаційної армії", думал, что украинский народ от немецкой оккупации спасает. А вы понять не можете, что были в составе СА обычные люди, которые были уверены, что делают хорошее дело, а им за это в спину стреляют.:sad:

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:19 ----------

А власовцы тут при чем?о_О
    Я пытаюсь донести мысль, что для любого человека тот кто в тебя стреляет - враг, и меньше всего хочется разбираться из каких соображений он это делает. На войне есть свои и есть враги, третьего не дано. И есть огромное количество людей у которых родственники погибли, выгоняя немцев с Украины. И таки в конце - концов выгнали. Вот в этом и состоит Победа.

14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Дуже гарна ідея, Борисе. Тільки англійською звучить краще. Правда, треба трохи змінити букви і додати off.:)))
    Найкращий метод розмови з тролями. Думаю, ви розумієте про що я.;)

15. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Так само я можу відповісти Вашими ж словами: А вы понять не можете, что были в составе УПА обычные люди, которые были уверены, что делают хорошее дело, а им за это в спину стреляют
    Так для чого заставляти в примусовому порядку одних віддавати шану, іншим? Війна давно закінчилась. Може пора примиритись, і кожен нехай шанує тих кого вважає своїми героями?

• Подобається Подобається x 8
  16. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Да пожалуйста!
    http://sd.org.ua/news.php?id=19058
    http://vn-parabellum.narod.ru/article/upa.htm
    Вероятно, это Карлос Кастанеда.:crazy:

---------- Додано в 23:24 ---------- Попередній допис був написаний в 23:11 ----------

17. kym

kym Well-Known Member

У ворогів україни є багато родичів ,які загинули за сталіна і його братію, які хотіли зберегти його режим на україні. але є багато очевидців, які підтвердять про те що виганяли комуністів і большевиків з України

18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Я как раз придерживаюсь именно этой точки зрения. И писал уже здесь, что и с одной и с другой стороны воевали обычные люди. Были среди них и герои и негодяи. Идеализировать нельзя ни ту ни другую сторону.

---------- Додано в 06:26 ---------- Попередній допис був написаний в 06:21 ----------

Т.е. люди, которые погибли защищая, а затем вызволяя земли Украины от немцев и их союзников по вашему враги Украины? о_Оо_Оо_Оо_О
    Вопросов больше не имею. Под немцами, уверен, вам было бы лучше.:ireful1:

Останнє редагування: 23 тра 2011
  19. kjk

kjk Дуже важлива персона

так само би було

20. Filosof

Filosof Well-Known Member

Якщо дивитися на Маркова і думати що усі такі - тоді зрозуміло. Марков приїхав з Росії. Який же він тільки тупий! Він колись заявив, що Одеса подарувала світу Марка Бернеса. М. Бернес ніколи не був в Одесі. А на 9 травня, що вони відкололи: вивісили плакати з румунським офіцером і написали: "Мы вас помним!". Шкода, що справжніх Одеситів - дуже мало залишилось. Достатньо подивитися, що зробили з Одесою. Раніше б цього не дозволили.
    І я упевнена що Одеситів тоді у Львові 9 травня - не було. То так, шелуха.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)