Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Так і не почув від Полковника запрошення відвідати його в бані.
    Ну що ж... як казали баптисти за часів совка - "Помолимся за армейцев и узников" (нехай мені пробачать таке порівняння).

• Подобається Подобається x 4
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він рецидивіст, на волі довго не може, "украл, выпил - в тюрьму".

• Подобається Подобається x 7
  3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

• Подобається Подобається x 5
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Спіка, ви правнуків маєте? І вони вже заражені бацилою того москалосовкізма на яку терпите ви?
    В мене родіни нема. В мене є батьківщина. Вивчіть хоч одне слово на нормальній мові - Батьківщина. Вона в мене окупована. Такими комуномоскалями як ви. Надіюсь, вона колись буде вільною. Думаю ви її незабаром звільните і постанете перед Справедливим суддею, де ваша совкова брехня і цитати з передовиці Правди не пройдуть. І бандит Гундяєв не допоможе бо разом з ним вас відправлять в спеціальне для таких грішників місце. Якщо ви не отруїли свідомість вашим правнукам, зупиніться. Розкажіть де ваша справжня родіна. Бо на українській землі ви завжди будете окупантами. І помрете окупантами.

5. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та це типове донецьке, тепер вже всесвітньо відоме... Такі, як він, Катинь десятки років не визнавали, досі, наприклад, не знає, а скільки польських дітей будьонівці порубали в 1920-му,.. поки доперли до Варшави...
    І кишки з невідомо яких дітей невідомо хто й випустив... Та може й самі москалі в невідомо якому році... А от фотки мільйонів українців, яких вони голодоморами та війнами угрохали, вони тут не демонструють... Та до фотки можна яку завгодно інформацію присобачить... і такі, як оцей, нічим не гребують...
    На зад падають, починаючи від шльоциків і до вищих посадових осіб, аби посварити Польщу з Україною...
    Бо Польща, як ніхто, добре пам'ятаючи себе в складі Російської імперії і не бажаючи навіть приблизно, опосередковано дихати з нею, новітньою, одним повітрям, підтримувала й буде підтримувати нашу Незалежність... Шо й треба і Польщі і нам, ранєним, але не вбитим...

А польському літаку разом з його пасажирами під Смоленськом, хто випустив кишки? Га?

---------- Додано в 20:12 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ----------

сьодні ж субота, ото він і стратив... якби когось з тутешніх модерів поставить над полковніком гєнєралом, то з нього вже давно б погони позлітали:haha:

• Подобається Подобається x 10
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дивно,чого Спіка отакий красномовний доказ пропустив...

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

В Росії теж є вмєняємі люди.

Я не праздную день 9 мая: 61 аргументация почему!

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

• Подобається Подобається x 1
  8. Spika

Spika Well-Known Member

А ведь она - НАША Победа, ЕСТЬ.

А у вас не было, нет, и не будет.

Так ведь с доказательствами ж рассказывают. С такими, например:

Фото 5 – ЛИПНИКИ (LIPNIKI), уезд Костопол, воеводство луцкое. 26 марта 1943.
    На переднем плане дети – Януш Белавски, 3 года, сын Адели; Роман Белавски, 5 лет, сын Чеславы, а также Ядвига Белавска, 18 лет и другие. Эти перечисленные польские жертвы – результат резни, совершённой ОУН – УПА.

Дедушка медаль "За взятие Липников" не показывал?

Историчесикй факт, между прочим! В 1939 от Польши, в 1943 от фашистов. В чем претензии?! :))

Ну, некоторых... Вот за такое -

Фото 6 – ЛИПНИКИ (LIPNIKI), уезд Костопол, воеводство луцкое. 26 марта 1943.
    Свезённые на идентификацию и похороны трупы поляков – жертв резни, совершённой ОУН – УПА. За забором стоит Йержи Скулски, который спас жизнь благодаря имеющемуся огнестрельному оружию (видному на фотографии).

жизни лишать очень даже надо! Закон заставляет! Не говоря уже за совесть...
    Ну, так, так и было.

А все то, что у вас смарадерили, все вам вернули в виде фабрик,заводов, бесплатного высококачественного образования и медицины, ну и т.п., и т.д.
    До сих пор этим кормитесь.

О! Так я ж и хочу, шоб эта территория моей территорией и осталась. А шоб таких как вы, тут не было.
    Хотя..! А кто ж нам по столбам связь на колене мотать будет? Не! Не буду вас выгонять! Работы много... Связь, нужники...

Дык незачем. Я вам лучше про доблесть УПАвших расскажу... К примеру, а знаете сколько эта 100тысячная АРМИЯ (!) оккупантов положила?
    А собственных мирных граждан?

И обратите внимание на фото №6. Там человек с ружьем смог защитить свою семью. То есть ДАЖЕ ОДИН вооруженный мужчина мог отогнать эту свору этих убийц.
    А его в герои никто не записал. А представителей своры - хотят подретушировать.

И кстати... Если б у вас проснулась элементарная тяга познать воинскую тактику подготовки к бою (неважно оборонительному или наступательному... и неважно в какой стране),то вы б абсолютно четко поняли бы, что при планировании военной операции любой военоначальник стремится получить численный перевес.
    Так, что иметь численный перевес на поле брани это НОРМАЛЬНО!

Так у меня других полно!

Вы уехали. Она свободна!

Я человек вежливый. Только после вас.

Останнє редагування: 21 тра 2011
  9. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Да нєт. По злому умислу:sad:...
    Це однаково, як казати,що раніше діти були кращими:))). Як ми можемо оцінювати в яку сторону змінюється мова!?:sad: Вона просто змінюється, як змінювалась завжди...І біднішою вона не стала...Просто пересічна людина в побуті обмежується обмеженою кількістю слів і ідіом, не потребуючі всього багатства мови...Он людожерці Елочці достатньо було 30 слів:)))...
    Спробуйте;)...І нам потім розкажете.:)

10. kym

kym Well-Known Member

Шановний... Ви і правда речі несумісні. Фото яке ви витягнули давно відоме і його використовували польські шовіністи, щоб оправдати свої злочини проти українців на Волині.І вже давно було доказано що це фото не має ніякого відношення до Європи.
    Ви ніколи не зможете взяти верх бо всі ваші аргументи сфабриковані і підтасовані, а мета заховати правду. Але правду заховати неможливо....вона як шило з мішка завжди вилізе і візьме верх.... - такий закон природи, а проти природи не попреш.

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми в курсі що ви і без нас би справилися.

12. Romko

Про медицину особливо смішно...:haha:
    Кажу - ваші байки,Спіка - для дегенератів з "Русского єдінства",комуняків і прочої мерзоти.:sorry:

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та і після 1943 року теж...

• Подобається Подобається x 2
  14. Spika

Spika Well-Known Member

---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

По трупам врагов. При чем как местных, так и импортных.

15. Romko

Мені?
    Той брєд я чув ще,коли в школу ходив.
    Там ще й вчителів заставляли казати,що Бога нема.
    Правда,вони всі тепер віруючими стали.
    Комуняки папіросному злодюзі почали молитися....як раніше на гоміка Бланка.

ті, що розпинали Стуса,
    Козацькі запустили вуса,
    Навчились українських слів
    І записались до хохлів.
    А ті, що проклинали Бога,
    Сьогодні, підпилявши роги,
    Ідуть, ховаючи хвости,
    До церкви слинити хрести.

А про вонючу пабєду і торжество сацалістічєского строя,розкажіть де-інде.
    Спіка,не ганьбіться.

• Подобається Подобається x 5
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Дивно бачити Путлера, гебешника і комуняку (а гебешники і комуняки як ми знаємо висаджували в повітря церкви і скидали дзвони з дзінниць), присутнім на богослужінні. Про Гундяєва я взагалі мовчу, бог йому буде суддею, щось у стилі середньовічних пап, які займалися всім - від церкви до військових походів і торгівлі шерстю.

17. Romko

Спіка одночасно співає осанну лєніну,сталіну і Гундяєву.
    Показово,нє?

• Подобається Подобається x 3
  18. Spika

Spika Well-Known Member

Ну, так вы ж и не коммунист, и не из русского единства.
    А всему остальному из того, что ВЫ перечислили в посте № 1081 приходится по нескольку раз рассказывать.

Ну, не всем же молится банкиру графских кровей, благодарившего ВСЕХ оккупантов, и благославлявшего уничтожение мирного населения собственной страны... Это тока для "избранных". Ну, у которых с совестью вопрос неоднозначный.

Да, знаю я... Знаю... Что Победа наша, как кость в горле некоторым. Ну, ничего... Потерпят. А мы праздновали и будем праздновать.
    Во Львове раньше аналогичные шевствования организовывали? Я не помню такого. А тут вот начали проводить. Да так удачно, что сразу же милиция (ну, не самим же руки марать) националистов-радикалов и побила чуток. Да подергает теперь их немножко за эрогенные места. Вот уже и "тягныбоки" чуть скромнее стали

Да и Красное Знамя Победы теперь и ВАШ пожизненный атрибут на 9 мая ;)(Янык давеча все таки закон соответствующий подписал.)

Вообщем наша Победа :tanksmile:

---------- Додано в 00:05 ---------- Попередній допис був написаний в 00:02 ----------

Зачем так далеко - средневековых?
    Очень на Шептицкого похоже.

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ромку, не звертайте уваги. Кому ви щось доказуєте? Старе, голе і про калбасу марить (ось що повинно бути на кацапському прапорі!).
    Хоч якоюсь міфічною пабєдою потішиться. Не забирайте в старого хоч цього задоволення. Іноді старі люди (а особливо москалі врезультаті хронічного отруєння алкоголем) впадають в дитинство. Хай там...

20. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Забули, як минулого року в Києві "свідомий" вінок кілька раз дав по лобі президенту?
    Тож нехай "пішоходи" 22 червня не дивуються, якщо пам"ятник дасть комусь по голові або вогонь підпалить штані у цікавому місці. :)
    Побєда "ваша", а земля наша. "Нехай горить земля під ногами окупантів!" - пам"ятаєте таке гасло?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)