Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Насправді власівці - плід неймовірного дебілізму більшовицької системи, вимушені були опинитися там, де опинилися.

• Подобається Подобається x 4
  2. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А паспорт Вам теж нав"язували?

А під комуністів теж лягли би?

Панове, давайте скинемося і подаруємо Лані глобус Росії.

3. Boris_Kiev

Нехай Добкін і Ко, окрім совєцьких маршів, розучать пісню "Мы жертвою пали"

• Подобається Подобається x 6
  4. Spika

Spika Well-Known Member

Согласен!

А теперь "землячок" (хотя уверенно утверждаю, что вы мне не земляк. Нет у вас "донецкого стержня". Никакого видно нет.) укажите обществу, что есть ваш пост - полубрехня, брехня или наглая, тотальная, не имеющая пределов брехня?
    В моих тезисах я не указывал, что ущемлялись языковые права русскоязычных только в Донецке. Я так узко не смотрю на тягныбоков. Я говорил за всю страну.

И коль у вас наследственная националистическая амнезия, то напомню вам, что
    Ограничусь пока обощенным тезисом по 40 законам, чтоб привести вас в чувство. Ибо эти вопросы в языковых темах несомненно обсуждались.
    Но в свое время в компетентную европейскую организацию неглупые люди направляли жалобку с подробным описанием всех этих законов (с номерами, датами и цитатами). Так, что я легко (!) доказываю свою правоту.

А че стесняться, "землячок"?
    Можно смело жаловаться модераторам, на то, что КАК ОБЫЧНО (!) нагло соврал, перевравши чужие слова. И опять же, амнезия... Простят.

Не надо равнять (обобщать) по себе. Не скромно...

А то ,шо

Без сомненья, в Донецке разумных людей полно. Даже больше, чем в Лондоне.
    Только вами цитируемая или не разумная, или не из Донецка.

Останнє редагування: 20 тра 2011
    • Подобається Подобається x 2
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Можна поцікавитися, що ж це за стрижень такий? ;)

• Подобається Подобається x 6
  6. Hyligan

Hyligan Іронічний

Якісь фалічні асоціації виникають...)))....в вас ома точно "стріжня нєт" :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 7
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Спіка, для чого вам роздумувати над такою далекою для вас субстанцією як розум. Ось розкажіть нам як справи на рахунок калбаси?
    Чи для вас її досить на донецьких прилавках?:)))

---------- Додано в 23:27 ---------- Попередній допис був написаний в 23:21 ----------

• Подобається Подобається x 5
  8. Boris_Kiev

Не всі ж "донецькі" - дебіли. Є й приємні винятки.
    Колись познайомився зі вчителькою французької мови з Донецька (прізвище польське) - то же шляхетна Пані з великої літери!
    Її прабабця приїхала із Франції вчителювати, але після совкового перевороту виїхати вже не змогла.

Спіко, махати язиками всі вміють. А щоби приїхати 22.06 до Львова? Очко тремтить?

P.S. "донецкого стержня" - шматок арматурини, забитий у голову?
    Це у вас такий обряд ініціації підлітків?
    Тоді питань нема.

• Подобається Подобається x 9
  9. Spika

Spika Well-Known Member

У каждого мужчины должен быть Характер... Закалка...
    В стиле -
    "Любить, так любить!
    Стрелять, так стрелять!"

Или вы детей не этому учите, раз спрашиваете?

А вот у женщин...
    Маленькая черненькая, но не у каждой женщины есть. Что это?

---------- Додано в 23:36 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

Канешна. Только свободовские, уна-унсошные, тризубчатые...

А шо, за приехать во Львов уже кто-то звание героя Украины пообещал?

• Подобається Подобається x 3
  10. Pedro

Борисе, я вже колись розповідав про свого друга в Австралії, донечанина Марка. Поступав 8(!) разів в медінститут, потім відкрито сказали - ти єврей, навіть не думай. Добровільно пішов в армію, добровільно (воєнком був родич, відмовляв) пішов служити в Афганістан, повернувся і відразу до першого секретаря обкому, не боявся скажати все що він думав про цю банду. Прийняли. Закінчив, тепер працює стоматологом в Сіднеї.
    Чи можуть різні спіки це зробити???

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Если Вы примете подострую дозу фезамчика, Вы возможно вспомните,
    что русскоязычные школы закрывали еще при первом премьерстве Януковича. После него и закрывать было практически нечего.

Насколько мне известно, эта организация не обратила особого внимания на кликушество явно не здоровых людей.

Почему на керамике Трипольской культуры нет нецензурных надписей?

• Подобається Подобається x 11
  13. Svjato

Svjato Well-Known Member

:good:
    ......

• Подобається Подобається x 3
  14. Pedro

Спіка, я бачу що ви потребуєте сякого-такого просвєщєнія. Не калбасою ж одною... Так ось, в мене сьогодні на прийомі була болгарка. Трохи(наскільки час дозволив) розговорилися. Я їй сказав, що болгарську мову розумію найменше з усіх словянських мов. Вона сказала, що української зовсім не розуміє, а російську легко, хоч і не вивчала. Вона сказала буквально таке - так вони ж (росіяни) повністю взяли нашу мову, трохи переробили... Ось бачите, болгари знають, а ви...

• Подобається Подобається x 8
  15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Нє, не катить. Підставилися зі стрижнем, так підставилися. Отримуйте тепер жарти на свою адресу.

Це - ваше виховання.

16. Boris_Kiev

Героя Росії (посмертно).

Ой, не зарікайтеся!
    Росія вже вводила мораторій на українське молоко, тож не виключено, що доведеться купувати коров"ячі язики від місцевого виробника!

17. Spika

Spika Well-Known Member

Вспомнился хороший фильм - "Формула любви".
    Фраза там есть - "для бегства у меня хватит смелости..."

Я - нет. Не смогу.
    Бросить Родину и уехать за "много колбасы" не смогу. А потом из-за бугра рассказывать о том, как "смело сбежал" с Родины... Точно не смогу.

Как всегда спутали...
    Так на ней вообще надписей нет!

---------- Додано в 00:11 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Не буду с болгарами спорить. Тем более с болгаркой. тем более, откровенничающей о языках со стоматологом. Пусть думает как хочет. Но это не дает вам оснований не учить русский? Так, как даже болгарка вам объяснила, что языком межнационального общения славян является РУССКИЙ, на котором она с вами и разговаривала. :))

• Подобається Подобається x 1
  18. Pedro

Спіка, а ви що на родіні? Чи вже березку в донецьку посадили? Цікаво, невже ви не розумієте, що калбаса це не найбільша цінність в людському житті? Я, наприклад, живу серед чудової природи, недалеко від моря, маю чудову роботу, серед спокійних і врівноважених людей, основна маса яких релігійно ставиться до законів країни. Практично немає корупції. Мало? Ага, головне, нема таких комуно-совків як ви і ваші тут приятелі. Та за таке задоволення на одному чаї з хлібом можна жити!:good:

19. Spika

Spika Well-Known Member

С удовольствием. Пошутить люблю.

Конечно! Это воспитание! Потому, как черненькая, но не у каждой женщины есть, это ИЗЮМИНКА!
    В мужчине должен быть "стержень", а в женщине - "изюминка".
    А вы как всегда о пошлятине какой-то думаете.
    В каком районе вы живете? Экология у вас там какая-то поломатая что ли?!

• Подобається Подобається x 2
  20. Pedro

Спіка, а за це забудьте! Бо цієї (як і будь-якої) мови що вона зі мною розмовляла ви ніколи не вивчите. Болгари ж не москалі що за життя інших мов не можуть осилити.:haha:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)