Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. DISBATya

DISBATya Well-Known Member

Все еще плющит по теме "бухла"?:haha: ...пора бросать , панэ:sorry:.

---------- Додано в 21:33 ---------- Попередній допис був написаний в 21:25 ----------

Из жизни , естественно:)

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,якщо Ви користуєтесь пільгами дєдушки енкаведиста,то нема мови.

• Подобається Подобається x 4
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

краткій курс штолЄ?:)))

Останнє редагування: 18 тра 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. Romko

Обсерватор рулить:
    Увіткни в Україну

• Подобається Подобається x 7
  5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А я всё дозы увеличивал, пил и простую, и "Столичную"...
    ...Увялли ррррозззы, уммчались гррёзы....

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

От і все. А на "окрему думку" "озабочєних" (чи збочених) мені глибоко начхати. Нехай хоч з опудалами ходять на свої гей-паради.

6. smeet

smeet просто спілкуюсь

Пане Ромку, Ви мене дивуєте. Хіба там не такі самі?

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Влада чужинців вирішила влаштувати у Львові комуністичний шабаш. Ми можемо влаштувати для комуністів свій цирк.
    Коли комуняки будуть подавати заявку на свій марш у Львові, нехай їм дозволять, назначивши час, скажемо на 13 годину. Коли вони рушать по проспекту, всі хто в цей час буде знаходитись поблизу можуть мати при собі звичайні марлеві пов'язки, які зразу ж одягнути на обличчя. Молодіжні організації та й студентів можна попросити, щоб вони підготували плакати, скажімо з такими гаслами: "обережно комуністична чума у Львові", "червона зараза у Львові" і т.д. В молоді на цей рахунок багата уява. Магазини і кафе, ті що знаходяться по маршруту маршу комуняк, також можуть "ніби закритися", вивісивши таблички: "карантин. У Львові комуністична чума". Спокійно, без бійок і викриків, гуляти, не звертаючи жодної уваги на комуністів. Можна взагалі відвернутися до них задом.
    І саме головне. Попросити львівську владу, зразу, після того як ця зараза пройде, підігнати пару поливачок, щоб змити бруд з наших вулиць. Після цього зняти марлеві пов'язки, таблички "карантин", так як загроза заразитись минула.
    Приблизно ось так можна відреагувати на провокації. Думаю, що така зустріч назавжди відіб'є охоту комуністам з'являтись у Львові.

• Подобається Подобається x 11
  8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Kaccip
    непогана ідея флешмобу.
    Можна виставити на певних вулицях відерця із хлорним вапном, а хлопцям надягнути брудні халати - білі або зелені.

І запропонуйте громадськості моє гасло "День совєтського мазохізму на батьківщині фон Захер Мазоха!" Це спеціально до 22 червня.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю москалики вирішили розіграти карту із поБЕДОЮ в противагу Ющенківських голодоморів. Вони не усвідомлюють куди країну кидають. Видно що несвідомі. Говорять про якесь краще життя а країну пхають в обійми до Імперії, що має ім'я Росія...
    Готуються напевно віддавати своїх синів на нову війну у Чечні, Абхазії, Казахстані та Далекому Сході...

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

Такі самі.
    Але,для блєзіру змушені вдавати,що дотримуються закону.
    А закони є.
    я теж думав(у своєму випадку),що звернення до прокуратури і освітлення в пресі нічого не дасть.
    Дало...ще й як.

• Подобається Подобається x 2
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Хтось тут казав - як людина не має доказів - переходить на образи...

12. DISBATya

13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

которые опять мешают нам жить.
    Янукович 2

• Подобається Подобається x 6
  14. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Були масові аборти.

Ну то що цікавого? Ці гвалтівники і нелюди з Радянского Союзу, типові представники совєтского народу.

---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:47 ----------

Судя по Вашему нику, вы пожилой человек. А судя по Вашему высказыванию, Вы встретили немецко-фашистских поработителей, которые покусились на рабов и другое имущество товарища Сталина, с хлебом, солью и распростертыми объятиями. Насколько верно Вы служили этой "законной власти"? В то время, когда страна воевала и трудилась, когда маршалы не жалели пушечного мяса а партизаны мирных жителей, когда труженики тыла сутками не бухали, когда хлеба не было и коммунистам приходилось намазывать масло на колбасу, чем занимались Вы? Не Вы ли насиловали в Гестапо Олега Кошевого? Быть может Вы повесили Марата Казея на собственном пионерском галстуке?
    И не надо оправдываться тем, что власть немецких оккупантов была законной!

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Базара нєт! :)))
    Тіповий представник совєцкого народу із Львівщини (чи Станіславівщини, чи Тернопільщини...), мобілізований навесні 44-го :)))

16. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Поліцаєм при російській комендатурі;)...

• Подобається Подобається x 2
  17. OldMan

OldMan Well-Known Member

kym, я давно на форуме и всё эти стандартные приёмы перевода стрелок, передёргиваний, подтасовок и сползаний знаю, так что не будем...
    Откуда Вы взяли, что я что-то на кого-то сваливаю. Напоминаю Вам, что это Вы обвинили нас в "избрании" Кучмы. Я всего лишь привёл цифры голосования, вы тут же переворачиваете, что кто-то сваливает на вас какую-то ответственность.
    Да и с какого дива я буду валить на вас, если Кучма мне нравился? Я наоборот благодарен ЗУ, что помогли выбрать Кучму, без ЗУ этого бы могло и не получится. :)

Согласен, давайте посмотрим первый тур 99 года, как кто голосовал за Кучму:
    Івано-Франківська обл. 70,38%
    Львівська обл. 64,06%
    Тернопільська обл. 69,38%

Донецька обл. 31,96%
    Луганська обл. 28,59%
    Харківська обл. 28,07%

Так хто там совки? :)

Развод. Прогнозируемый. Зачем же вы повелись на развод. Или это карма у вас такая?

А, ну это стандартные причитания, что все и вся вам мешают, все не такие, и вот если бы у бабушки были яйца, то...
    Но тут Вы на секунду забыли, что были у вас уже и дедушка-националист и бабушка с яйцами, но всрались всё равно мы.

П.С. По 95 году на ЦВК данных уже нет. Найдите и размажьте меня, совка голимого, по стенке цифирью.

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:50 ----------

Судя по Вашей аватаре - Вы вообще не хомо сапиенс.
    Чур меня.
    Обвожу вашу аватарку мелом.

18. kym

kym Well-Known Member

Та таки розібрались що Кучму президентом зробили схід і Південь, я вам другий раз рекомендую подивитись результати голосування 95 року. Подивимось що було за Ющенка... Рік за економіку відповідала Тимошенко, півтора року ваш Янукович трохи Єхануров і знову трохи Тимошенко. Те що Ющенко оказався легейдою і не посадив бандитів у тюрму як обіцяв ... з цим ніхто не сперечається. Те що він не зупинив обвал економіки який спроектував Кучма теж факт. Ціни за Ющенка нікуди не скакали- у вас память вибіркова.... Ціни почали скакати за Януковича за останніх 8 місяців ціна на бензин виросла в двоє.... За весь час Ющенка ціна на бензин коливалась в межах сезонних коливань - теж факт. Так що не валіть на Ющенка до нього зовсім інші претензії

---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:55 ----------

ви вважаєте приклад Чехії з якою ми разом стартувати стандартним причитанием....
    Ну то поясніть мені хто всрався.... ви що вибралли тих що нас всіх обікрали чи ті кого ми хотіли вибрати а ви не дали.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тільки доллар скокнув :)))

• Подобається Подобається x 1
  20. DISBATya

Ну а в Казахстанi та на Далекому Сходi хто проти вас воюэ , пане?:haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)