Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

він авторитет для Невстранців,Василів і прочіх праздноватєлєй.

• Подобається Подобається x 5
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нууууууууу
    ви мене здивували!!!

Для москвича - то смілива заявка!

• Подобається Подобається x 4
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Та то мій, зазвичай, стьоб... кураж (хранцузькою), одним словом...
    Просто я з самого початку, в деяких випадках, не позіціоную себе тут, на форумі, як затято серйозним політолюбом...
    Адже, вважаю, кураж нам строіть і жить памагаєт...

А взагалі то я вам раджу на майбутнє,- не читаючи мої пости, шоб вам було легше, зразу маркуйте їх вашим невдоволенням, бо я нєісправім, і своїми дописами можу вас "різонути" по случаю так, шо мало не покажецця... а це зовсім, як на мене, недоречно, бо ж прийде в нєгодность цілком свідомий громадянин України:haha:

• Подобається Подобається x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Він не так сказав, Миху... ;)
    Але в Вашому мембранному сприйнятті дійсності я вже давно не сумніваюсь... :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. -

-

6. VasMT

Сказав би, Але я з Вами, з віднедавна, не маю про що розмовляти...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага, він сказав трошки мякше... Слава Путіну! Бо він сказав мякше!

І не соромно?

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

І я думаю, шо наші з білорусами, як второсортні, токо за руки німкень придержували, а падлюшнічали, по суті вапроса, тільки рязанські... тамбовські... і прочая-прочая...о_О

• Подобається Подобається x 2
  9. VasMT

Мені? За нього? Аніскільки... Що він мені, вуйко?
    От якби він тут був, на ЛФ, я б спитав його про національний склад Совєцкой армии в 1944-45 рр. І загнав би його в глухий кут із його заявами. Я Вам, Миху більше скажу... І Японію розгромили в основному українці... :)

• Подобається Подобається x 3
  10. RHom

RHom Well-Known Member

Без питань - не подобаються мої пости - "ріжте", чого себе стримувати. Якщо пост не подобається чи з ним незгідний, то чого не показати свого відношення?
    Тут в принципі є люди, стикався, що на будь-яке "фе", заслужене чи ні, одразу кидають свої три "фе" на мої перші ліпші пости.

11. Romko

Це Ви даремно.
    З Полковником ми не в меншій конфронтації,що не заважає залишатися друзями.

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

Правильно думаете.
    А как Вы думаете, почему они не думают, т.е. делают так, как хочется декому?:)))

13. VasMT

Так і я Вас ворогом не вважаю. Але вчора Ви звинуватили мене безпідставно...

14. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Мне совершенно не нравится Кучма, но вам не приходило в голову, что его тупо прослушивали пытаясь придумать какую-нибудь провокацию? И тут кто-то, кого на пленках нет, начинает рассказывать какой плохой Гонгадзе (я очень сомневаюсь, что Кучма, как и большинство населения Украины, знал вообще кто это такой ). Кучма высказывает свое возмущение об упомянутом журналисте и вот сюжет готов! Заказчики постановки отсылают братков (а может и сотрудников СБУ) разобраться с Гонгадзе, а сами везут пленки в Европу с криками "Вот он -убийца журналиста!" Разводят все "свидомое" население, как хомячков и устраивают Кучма-гейт.

Такая же система была создана почти во всех постсоветских государствах, так что не Кучму винить надо, а способ мышления удачных капиталистов того времени.

А в Белорусии тоже алигархов нет, потому что Лукашенко не дал разворовать гос собственность;)

Ну то, что за Кучму не только на Сході голосовали, мы уже разобрались. Давайте посмотрим, кто голосовал за Ющенка :), при котором случился самый большой обвал экономики за 10 лет и дико подскочили цены на все. Наверное "відповідальність за те лежить на виборцях сходу і півдня"?:haha:

15. Romko

Одна з причин цієї провокації і можливості перетворення ЗУ в Чечню.

16. VasMT

Ромко! Спеціяльно для Вас тиждень буду ходити у майзі із зображенням Бандери на виворіт, щоби до грудей ближче... :))) Дивна ви людина, Ромку...
    Щодо Чечні... Не ведіться... Оті рагулі, які Вам нарозповідали казочок про мождивість чеченського варіанту в Україні - козли.

17. Bittle

Bittle Well-Known Member

эту фразу можно разместить под каждым из портретов...

18. Romko

Я й сам можу додати да до двох.
    І можливість ця - цілком реальна.
    Дуже вже активізувались проросійські сили...і сталіна святим роблять...і пентаграми висвячують...

19. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Вот еще отличные новости:
    Вот и ссылочка на новость http://vlasti.net/news/116152

Главное в новостях что? Что бы людям интересно было! (иначе читать не будут).

Изнасилования конечно же были но сотни тысяч (а некоторые пишут даже о двух миллионах) это вряд ли. Под трибунал попасть можно было, поэтому у большинства спермотоксикоз сталкивался с возможностью обрести на свою жопу приключений. Дальше каждый делал выбор сам.
    Вот, кстати, ознакамливаемся со статистикой нашего мирного времени:

http://for-ua.com/ukraine/2009/08/22/115634.html

20. Romko

Правда про Львівське 9 травня

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)