Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тіштесь...

Ви помітили? :)))
    Ну не все життя, а невелику її частину. Але на відміну від вас, шановні, це дало мені величезну перевагу перед вами: це навчило мене думати, а не вірити. І першим кроком цього думання було, як я вже казав, самовиключення себе із членів КПСС.
    Але це лірика. Гайда у гілку про ОУН-УПА!!! Подивимось хто чого вартий :)))

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Надіюсь,що всупереч Вашим сподіваням,тутешні маріонетки Кремля не перетворять Україну в Чечню...
    Дуже надіюсь...хоч здоровий глузд і те,що відбувається....:nea:

• Подобається Подобається x 2
  3. VasMT

Запхайте, Романе, свої вигадки подалі в шафу. На відміну від Вас та інших самозваних патріотів України, я не прагну крові і бойні. Це Ваші корєша підіймають протухше гасло "Україна для українців!", це Ваші однодумці закликають піти армією (це ж треба таке слово вчепити на цю зграю, точніше стадо) на Київ і далі на схід, це Вам мариться кривава помста за діда, вхопившого тягла свого часу...
    Так що, Романе, не треба...

4. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Я вот тоже не понимаю как может исчезнуть то чего не было. Да и не только в Харькове...Даже в том же Львове до 1931 года сколько там было украинцев ? 10-15% не ?

5. Romko

Ви захищаєте виродків,які провели провокацію,з метою дискредитувати Львів,роз"єднати Україну.
    Які закликали "Смерть Галіції".
    Знаю,бо вже розмовляв з учасниками тих подій.
    Які принесли до Львова червону,смердючу ганчірку,під якою місцевих мешканців вбивали,мордували,виселяли в Сибір.
    Щодо мого діда...
    Так,він,Шухевич,такі,як вони,дотепер викликають страх у совків.
    Тягла дістали ви....
    Бо вони завжди були героями,а червона банда - бандою.
    Бо смердячий совдеп,за який ви розпинаєтесь і який з величезними зусиллями намагаються реанімувати Путін зі своїм підс...чем і шісткою Януковичем,давно зігнив.
    Ціна йому - тридцять мідяків в базарний день.
    І останні роки...агонія...
    правда,забере вона ще чимало життів.

• Подобається Подобається x 3
  6. OldMan

OldMan Well-Known Member

Что Вы падаете в обморок, как институтка? Лучше скажите где и когда было иначе.

7. VasMT

Де? Покажіть...
    Або вибачтесь!
    А що буде потім? Цікаво вчути від такого освіченого пана...

8. Romko

Не збираюсь.
    Я розмовляв з тими,хто лупив писки"ветеранам".
    Мало били.
    Менти недавно мені влаштували таку ж провокацію.
    І підіслали таку ж гниду.
    Я,правда,стримався.

9. VasMT

Що ж... Я іншого і не очікував.
    Був кращої думки про Вас...

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

kym, ну тщательнее надо готовится, ну нельзя же трындеть хотя бы в том, что легко проверяется.
    Івано-Франківська обл. 92,3%
    Тернопільська обл. 92,17%
    Львівська обл. 91,59%
    Донецька обл. 52,9%
    Луганська обл. 40,74%
    Харківська обл. 46,64%

Это проценты голосовавших за Кучму в 1999 году. Так кто его привёл к власти?
    Ну противились. Но он таки пришёл к власти, невзирая на. Как вы хотели. В чем претензия к нам? Что слабо противились и он таки стал президентом?

Ну так чего ж не сделали так? Не смогли? Не успели? На митингах простояли?

Да, заметно толерируете. :)

• Подобається Подобається x 6
  11. VasMT

Ви вже в четвертий раз згадуєте цей трафунок, але це не дає Вам права оббріхувати людей...

• Подобається Подобається x 1
  12. Romko

Кажу ж...я стримався.
    Діяти треба було по-іншому.
    Зняти оте бидло з червоними шматами на камеру - і в Генпрокуратуру.
    Вони порушили закон.
    А менти то охороняли.

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:46 ----------

Кого?
    Рускоє єдінство?
    то люди?
    То кумовські виплодки,а не люди.
    А трафунок згадую,бо ситуація аналогічна.
    Лиш масштаб більший.
    І називається вона - провокація.

13. VasMT

Ще раз, по літерах:

14. Romko

Випуски російських новин цього не показували.
    А провокаторів я ненавиджу.
    Особливо тих,хто втратив гідність.
    І за пару гривень займається такою бридотою.
    Краще б ветеранам ті срібняки віддали.
    Васмилю,не розчаровуйте мене до кінця.

15. VasMT

Я більше не маю про що з Вами говорити.

• Подобається Подобається x 1
  16. Romko

На дай Бог нам такого.

17. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

А за свои слова ответить, слабо? Чуть что в раскачку, как кришнаит и трупами прикрываетесь ?

• Подобається Подобається x 4
  18. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Чорновол в то время не имел ни единого шанса выиграть выборы. Я уже писал выше, что люди на большей части Украины восприняли Независимость Украины и образование СНГ как изменение статуса СССР. И тут появляется националист Черновол... кроме возгласов "Пипец, бендеровцы вернулись!" на Восточной Украине он ничего получить не мог, да и не стремился.

Про то, кто его выбрал, Вам уже ответили. Но для того времени это был лучший выбор. При Кучме смогли наконец остановить инфляцию и началось хоть какое-то восстановление экономики . Кучма был плохим оратором, но хорошим директором серьезного предприятия. Так же как и заводом он пытался управлять Украиной

Время Ющенко - это время самых дурацких решений, ни одно дело, начатое им до ума не доведено было (это я о полезных для страны делах вспоминаю). Показушные мероприятия в память жертвам голодомора, установка крестов перед въездом в каждый город и райцентр, провозглашение руководителей ОУН героями Украины - вот список дел Ющенко. И Юля, которая старается переделить заново газовый рынок (ну и что, что газ по 450 долларов, только бы Москва согласилась Фирташа от газовой кормушки убрать). Посредников (о которых так много кричала Юля) убрали, а газ подорожал. Во как бывает!;) А давайте еще вспомним, как они весело грызлись друг с другом, вместо того чтобы законы принимать:)
    Апофеозом идиотизма Ющенко для меня стал 2008 г. Вся экономика разваливалась, инфляция как в начале 90-х, люди не могут забрать свои вклады из банков, бензин взлетел, собираются вводить новый дорожный налог (по которому дедушка за старую волгу должен будет платить 5000 грн в год). Страна вот вот взорвется, а Ющенко принимает закон о защите популяции летучих мышей о_О

Так больше некого было выбирать, при выборе Юля-Янык выбирали Яныка, потому что от "памаранчевого" идиотизма все устали.

Вы все-таки посмотрите еще раз цифры голосования на выборах.

А почему, я не могу высказать свое мнение о том, что происходит в моей стране? Я, слава Богу, ни одному из бандитов не помогал.

А вот мы плавно и подошли к людям второго сорта. Ничто не ново под луною, еще в Древней Греции, Риме и Египте существовали СВОБОДные граждане и рабы не имеющие права голоса, уж не к ним ли вы меня причисляете?

19. Romko

Цього не було?
    Війни в Чечні теж не було?
    Провокації з червоною ганчіркою у Львові не було?
    Вона,оця провокація,анонсувалась ще за місяць до того.
    І,кожному,хоч трохи може думати очевидно,для чого робилась ота провокація.
    Протизаконна.

Останнє редагування: 18 тра 2011
  20. OldMan

OldMan Well-Known Member

Похоже что тем, кто повёлся на провокацию, было не так очевидно.
    Надо бы им подучится хоть трохи думать.
    Не?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)