Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. OldMan

OldMan Well-Known Member

А Чигирине тоже мова исчезла?

2. Radistka

Radistka Rändaj

Вся біда в тому і є, що на відміну від гітлерівського зла, зло тоталітарного совітського режиму так і залишилось непокараним. "Переможці", відповідно, почали вважати, що бога за бороду вхопили. А ріки невідомщеної крові? Кров то не вода. Нічого не минає даремно, і невивчені до кінця уроки життя людям приходиться вчити ще раз.

• Подобається Подобається x 6
  3. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не Вам а владі. Вам подяка за те що Ви голосували. Ви маєте жити так, щоб В гордились тим, що Ви живете в Україні. І я маю так жити. І нас з ами не повинні розділяти ні мовні ні географічні кордони.Я Вас ні в чому не виню, я виню владу, що і мені і Вам поки що некомфортно жити в цій державі.

---------- Додано в 19:43 ---------- Попередній допис був написаний в 19:39 ----------

Воно охота є,але релігія вчить, що найбільша на світі кара, то є Божа кара, і якщо він сьогодні героїчно розказує, як він вагонами відсилав жителів Західної України в Сибір, це ще не значить, що Божа кара його омине. А ми не мусимо уподоблятися їм, Бог їм суддя. У нас в Закарпатті є така приказка: Біг з неба палицьов бити не йде. Тобто не обов"язково його Бог поб"є, кара його дожене і навіть дуже скоро.

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:43 ----------

Коли говорять про громадянську війну, мають на увазі, що воюють громадяни однієї країни одні з одними. Не секрет, що у військах НКВД було багато українців із Сходу України, отож воювали ураїнці з українцями, бо у них було різне бачення майбутнього своєї держави-одні бачили державу у складі СРСР, інші бачили державу незалежною.

---------- Додано в 19:50 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

Ви правильно сказали формально, СРСР було це вигідно-лишній голос при голосуваннях, а на самому ділі ніякої незалежності. На заводі в Закарпатті не можна було зробити просту мотику без візи в Москві(пвірте, це правда я в свій час цікавився-мусіла бути Московська технічна експертиза)

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Котіть котіть, правда не пусту а з спиртом, не просту а дубову-доки з Данецка докотите добрий коньяк буде-так і назвем "Данєцк";)

• Подобається Подобається x 5
  4. Radistka

Radistka Rändaj

Мав би бути цивілізований міжнародний суд, щось на зразок Нюрберзького процесу. Людство, як малі діти, просто повинне знати, що зло не залишається безкарним. А навіщо взагалі міліція, суд, закон, якщо надіятися, що бог колись відомстить? Я не закликаю брати вила і йти карати, вважаю, що єдиним шляхом для України є забути про міжусобиці років так на тридцять і працювати як прокляті, працювати, вчитись і працювати. Але на голодний шлунок дуже не попрацюєш :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Напевне ті що потім від нас з Вами все вкрали.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Як все просто, аж страшно... Два ряди роботів-андроїдів... А як бачили державу боягузи? Як бачили мародери? як бачили дизертири? Як бачили злочинці різного штибу? А як бачив державу селянин, сім"ю котрого розкатали танками?

---------- Додано в 19:26 ---------- Попередній допис був написаний в 19:24 ----------

Лишилося дочекатись Тосю і загітувати її все зробити, заки Ви тут галасуєте...

• Подобається Подобається x 1
  7. Radistka

Radistka Rändaj

Прошу розумного пана, конкретних конструктивних порад, як би та таке організувати? ;)

8. smeet

smeet просто спілкуюсь

Супер і я так вважаю.Якби у нас була розумна влада і якби вона хотіла зробити з України класну державу, то вона б зробила мораторій на всі збурюючі народ питання років так на 30. А вже потім би до цього вернутися. Але я чогось думаю, що якби в Ураїні жилося в 2 рази краще ніж в США і в 10 раз краще ніж в Росії, то ті всі питання б відпали з часом самі по собі. Скажу російською:"от добра добра не ищут".

• Подобається Подобається x 4
  9. Svjato

Svjato Well-Known Member

Новини світу. 17 травня. Німеччина. У Німеччині видано першу книгу, присвячену сексуальному насильству, що здійснювалося військовослужбовцями Радянської Армії в окупованому під час Другої світової війни Берліні.

10. smeet

smeet просто спілкуюсь

Чому ж просто. кожен по своєму, я про основні тенденції.Ви не згідні зі мною? Я щось не те сказав. Я не звинуватив нікого н в чому. Основне те, що і одні і інші вірили в те що вони робили.

11. VasMT

Мені того не треба. Як Вам треба, організовуйте. Але не так, як самозвані "патріотичні" сили "організовували" "всеукраїнські" бульки, під галасливими назвами =- спротив, опір та інша хрєнь...

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

До Львова приїздили червоні фашисти, а хтось ще має сміливість їх захищати. Їм не те, що новий Нюрнберг влаштувати а і заборонити їхню свастику. Тільки фашист проти заборони червоних фашистів. Навіщо комуняки так піаряться Нюрнбергом, якщо не хочуть влаштувати його проти себе?

14. Radistka

Radistka Rändaj

А як??? Я ж питаю поради, а Ви почали та не закінчили.

P.S. А перша фраза, до речі, то слова типового "Тосі" :mocking:

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У нас називали Ессен Ге - тобто "їсти лайно".

16. VasMT

А так, як я. Я засумнівався в правдивості слів т.з свідомітів і почав вивчати їхніх бонз. І тепер знаю, що свідоміти брешуть. Я й пробую показати цю брехню нормальним людям. Нормальна людина засумнівається в моїх словах і їх перевірить. І украпиться у впевненості, що нацюки - брехуни. І чим більше нормальних, розумних людей буде сумніватись, тим скоріше Україна скине із себе цей нацюковий дурман.
    А тим, хто не здатен думати, не здатен сумніватись, тому Сміт і Стєпанич не поможуть.

17. Radistka

Radistka Rändaj

Ніц не зрозуміла, тіко то шо хтось бреше і шо тре робити та як Ви :mocking:

• Подобається Подобається x 3
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Що цікаво слова "свідоміт" крім ЛФ я ще більше нігде не чув...

---------- Додано в 19:55 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

А Україна зараз в "нацюківському дурмані"? Свобода і 3% не набрала на минулих виборах.....Чи то може ПР нацюки ;)

19. Radistka

Radistka Rändaj

я так сильно підозрюю, що то слово має різну дефініцію для різних людей :scratch_one-s_head:

20. Radvan

Radvan Well-Known Member

1000+ А то натхненно лопатою вигрібають скалку з українського ока, а колоду у власному совєцькому воліють не бачити

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)