Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Таки точно головою стукнулись

• Подобається Подобається x 7
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Почитайте - на досуге...
    http://www.mankurty.com/holocaust/?page_id=316

• Подобається Подобається x 1
  3. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Тільки "гуляти" так: перегородити вулиці, зципивши руки. І дисциплиновано.

---------- Додано в 14:35 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

Хм... Тільки зараз дізнався! о_О Щось ані мамуся, ані теща, ані тьоті не отримали жодної, хоча вдома не сиділи, коли їхні чоловіки воювали.

• Подобається Подобається x 5
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Мені цього достатньо, далі можна не читати.

• Подобається Подобається x 10
  5. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Байки радянської ідеології дуже легко можна спростувати такими фактами
    http://www.lvivnews.info/news/print-1219.html
    А це має бути за кілька днів
    http://zaxid.net/newsua/2011/5/13/112044/ .

• Подобається Подобається x 10
  6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В кого залізні нерви подивіться http://www.tvi.ua/ua/watch/author/?prog=153 Передача від 9 травня 2011 року
    "Зайка" видає! Я не впевнений чи хоч один ветеран би зміг вислухати цей "словесный понос". Як шкода, що цього діяча вигнали з Верховної Ради. "дирижер" Чечетов міг би піти у відпустку, і депутати б мали більше часу на державні (свої) справи поки він говорить

7. vseprav

vseprav Well-Known Member

подивіться це відео
    це їхнє справжнє обличча цих пседопатріотів

http://youtu.be/6hCSndzVFr8

Останнє редагування: 13 тра 2011
    • Подобається Подобається x 4
  8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А комуняка в Верховній Раді кричав, що треба Євро 12 в Одесу перенести. Цікаво чи УЕФА б дало згоду?

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

Всю завісу не відхилило, щоб не показати всю мерзоту і жах сталінського режиму

9. FourA

FourA Дуже важлива персона

Обнаружил крайне интересный коммент, который очень многое объясняет в событиях во Львове. Коммент был размещён на обсуждении статьи П. Сивоконя из газеты "Glavred", Украина, которая была опубликована на: Сама статья не слишком интересна, на мой взгляд, представляет большой интерес коммент пользователя Joker - он размещён первым после статьи. Привожу его полностью:

--- Оказывается, в очередной раз была развешана лапша на уши лохов, которых использовали в своих сугубо экономических целях под видом политической борьбы против красных знамён и георгиевских ленточек. Для Украины - это самое обычное дело, когда экономических целей пытаются достичь под политическими знамёнами. Автор заметки проявляет отличную информированность. Интересно мнение львовян о высказанном в этом комменте.

• Подобається Подобається x 2
  10. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

:tongue:А ще за тим посиланням, точніше за посиланням на ЗМІ, який пропонує увазі користувачів нібито результати опитування про бажання 39% росіян бачити своїм монархом принця Гаррі http://www.inosmi.ru/politic/20110504/169047721.html
    :haha::)))

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Це точно, Форей. Ви навіть не намагаєтесь її знімати.
    Ви, мабуть, не пов'язані із бізнессередовищем і багато чого не знаєте. Яким чином свободівці могли бути головними контрабандистами? Логічно подумайте.
    Оце не катить:

Бо незалежного суду в нас немає. І все, що стосується сучасних судів - брехня.
    А, якщо б ви не читали жовту пресу Іносмі, а почитали інші джерела, то зрозуміли б, що ваша кохана влада "обуває" вас, як малечу:
    Це під шумок дня Перемоги.
    Форей, я вважаю вас розумною людиною, не розчаровуйте мене.

• Подобається Подобається x 9
  12. nelsonmandela

nelsonmandela Well-Known Member

Так может, в таком случае, будут уместнее черные траурные ленточки, как дань памяти всем погибшим в этой войне, как общая скорбь для людей всего мира, а не красный прапор - восславляющий коммунизм и полностью пренебрегающий память миллионов людей пострадавших от него по всему миру не только в годы войны - россиян, украинцев, камбоджийцев, наконец...

13. Kats

Kats Романтик

Блін.. то так весело.. "Свобода" як і "Родина" і т. д. проплачені однією силою... ця провокація має під собою кілька завдань.. 1. Відвернути увагу від соціально-економічних проблем. 2. Загострити ворожнечу між заходом і сходом країни, оскільки на носі вибори і електорат інакше не набрати якщо одним не сказати, що на заході нацисти, а іншим, що на сході комуно-сталінська банда.. 3. Напруга яка виникає в суспільстві через невдоволення теперішньою владою не може не минути безслідно, а тому її слід зняти перекинувши її на інші питання.. за принципом "розділяй та володарюй"...
    І ще.. давайте подумаємо для чого це було свободівцям і родінцям... а тут все просто зі сторони одних приїхали вісім неадекватів з червоним прапором... і слід зауважити, що ветерани не тримали того прапора.. вони йшли класти квіти рідним і близьким які загинули.. другі взяли футбольних фанатів.. на вигляд явно не докінця сформовану молодь.. якій би "порулити"...
    Виглядало це тупо і по-дибільному... І наслідки цього надзвичайно прості... "Свобода" завалила підняття свого рейтингу на сході... мабуть таки свідомо чи несвідомо.. але досягаючи однієї мети вони по-дибільному (як і написаний текст Добкіна) "просрали" іншу... І взагалі я не розумію одного.. Вони Соціал-націоналісти чи Націонал-соціалісти??? Бо щось соціальні питання для них не на першому місці...
    9 травня слід було проводити просвітницьку роботу щодо примирення сторін і роздавати ветеранам брошурки з правдивою історією України... Не всі хто воював в Червоній армії були комуняками до кісток і крові (я не про НКВС, які винищували українців).. вони по суті захищали свою землю як і УПА... Всіх хто загинув шкода... і слід визнати, що і СС і НКВС нищили українців.. і тому нам слід об'єднатися і зробити все для примирення сторін, задля недопущення в майбутньому таких каральних загонів СС Німечинни та НКВС Совіцької Росії...
    А "Свобода" і "Родина" всього лиш провокатори і маріонетки в чужих руках... гляньте як вони говорять... це натуральний тип невихованих, озлоблених, неадекватних людей.. причому з обох боків.. інтелігенцією там і не пахне...
    І про що далі говорити?
    а на рахунок 22 червня скажу одне... я за те, що 22 червня Добкін і ті хто приїде з ним опинилися сам на сам з собою... і нехай кричать як дибіли самі для себе.. Львів їх і так не сприйме...
    Є одне правило6 дибіла не переконати, що він дибіл.. це намагатиметься зробити тіки такий самий дибіл.. інші мовчки покрутять пальцем біля скроні...

14. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Ну не признают они), святая роса

Останнє редагування модератором: 13 тра 2011
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Останнє редагування модератором: 13 тра 2011
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

под тризубом со времен князей народу полегло тоже не мало, и в удельных братоубийственных войнах, под трезубом нацики жгли людей в белорусских деревнях и тысячами уничтожали евреев, так что теперь? покажите мне символ за которым не будет высится гора черепов? может США ? или Грет Британия? История штука вредная в ней не одни герои, под красным знаменем победили в той войне. под ним же отстроили страну, так при чем флаг?

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

куди там тисячами - мільйонами жгли белорусоевреев
    тризубом як штиком користувалися

18. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

я не готов сегодня про очевидцев того времени говорить плохо даже если они и не отличились на полях сражений, а делать вывод про 80-ти летнего деда что он "тыловая крыса" мне воспиттание не позволит , я лично УПАшевского деда не стал бы пинать даже не смотря на то что считаю их не многим лучше немцев а кое в чем хуже но то таке ... мы не свидетели и не очевидцы а уж тем более не жертвы, сами на себя напяливаем или жертву коммунизма или освободителя но то не более чем виртуальные построения ...

ну разумеется, я же их обожаю .... а на самомо деле деманстрирую что одни не лучше других ...
    ну чтож значит евреи врут про то как их националисты убивали, наверно и белорусы тоже ... странно что подразделение вермахта игнорировало доктрину фюрера о борьбе с еврейством, особенно если учесть что занимались они в основном полицейскими функциями ....

---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:32 ----------

а може кто-то свою голову куда то засунул где ничего не видно и ничего не слышно, не? в такой позиции спорить удобно ...

---------- Додано в 18:37 ---------- Попередній допис був написаний в 18:33 ----------

да ну ...
    не думаю что это что-то исключает ...

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Ну так
    Там же були батальйони Роланд і Нахтігаль
    а ще в 1944 СС Галичина провела один бій
    але тим не менше все цивільне населення, і всі жертви від пострілів в область спини - їх рук справа
    А росіяни справно воювали за добро
    всі
    • Боевой Союз Русских Националистов (БСРН)
    • Братство Русской Правды
    • Дивизия «Руссланд»
    • Добровольческий полк СС “Варяг”
    • Зеленая армия особого назначения
    • Казачий Стан
    • Комитет освобождения народов России (КОНР)
    • Локотская республика
    • Организация Цеппелин
    • Республика Зуева
    • РОНА
    • РОА Власова
    • Русский корпус
    • Русский отряд 9-й армии Вермахта
    • 15-й казачий кавалерийский корпус СС
    • 1-я русская национальная бригада СС “Дружина”, известна также как 1-й Русский
    национальный отряд СС
    • 29-я гренадерская дивизия СС (русская Нр.1)
    • 30-я гренадерская дивизия СС (2-я русская)
    • ВВС КОНР (ВВС РОА)
    • 1-я дивизия РОА / ВС КОНР (600-пехотная дивизия вермахта)
    • 2-я дивизия РОА/ВС КОНР (650-я пехотная дивизия) • 602-й Ост-батальон
    • 645-й батальон
    • РОНД/РНСД
    • Русский корпус
    • Русская народная национальная армия
    • Русская освободительная армия
    • Полк СС "Десна"
    • Русский отряд дивизии СС "Шарлемань"
    • Русский отряд дивизии СС "Дирлевангер"

• Подобається Подобається x 6
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Прислали б зараз Азарова у те село з одним пістолетом - знову б закопАли.
    Нє?

---------- Додано в 19:00 ---------- Попередній допис був написаний в 18:58 ----------

Прально. Вам вистачає (для задоволення) лайнотопу на ЛФ.

Останнє редагування: 13 тра 2011
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)