Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Озвуч, Васю. Нажаль поки що моя посада - "платник податків", але незабаром припиню утримувати деяких "військових пенсіонерів" (крадіїв казенних УАЗів) та ще декого. :)
    Кішміш падєшевєл, а бинзин падаражал! Пізно, Васю, пити Боржомі!

P.S. Ну якого хріна відсилати людину на http://www.galiciadivision.com/library/ коли запитання стояло про УПА ?
    Типово совкове пересмикування.
    У мене тієї інформації на 2 CD плюс стенограми інтерв"ю з вояками УПА, зроблене власноруч у 1989 р. у містечку Кергонксон (США).

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Суїцідальними...? о_О
    Чи щось інше вкладене в ці методи?

• Подобається Подобається x 2
  3. AchMeD

AchMeD миється в бані

Из ВИКИ:
    Это правда?

4. RHom

RHom Well-Known Member

Взагалі то має дуже велике значення. Якщо не розумієте, то питання на кмітливість: під час першої світової одні українці воювали з боку Австро-Угорщини, одні з Боку Російської імперії. Хто кого зрадив?

Тобто Ви вважаєте, що коли українці в складі радянської арміїї прийшли на терени Західної України і, зрадивши свій народ(виходячи з Вашої ж логіки), творили там безчинства проти місцевих українців: розстріли, репресії, катування, насильне зганяння у колгоспи, депортації - це нормально. А коли ці місцеві українці, на котрих піднялася рука цих зрадників і безбатченків(знову ж таки згідно Вашої логіки) захищаються від такого "щастя" - це ганебна зрада?
    Ага, і ще одне запитання: яким чином визначається хто кого зрадив? З яких причин одна зі сторін повинна визначатися правою?

• Подобається Подобається x 5
  5. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Да-да, AchMeD, зайдите, например, на историческую ветку "Казаки" на ЛФ и Вы увидите, как многих сознательных украинцев в прямом смысле этого слова корежит когда анализируются общие корни запорожских казаков и казахов-черкесов Младшего жуза и адыгов. Кстати, правда ли, что в тюркских языках созвучие казак-казах «къазакъ - къазакъ» полное?
    http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=26421&page=37 и далее

Действительно, лучше не скажешь:

6. VasMT

Борис!
    Я був Н(ачальником) І(нженерної) С(лужби), а не Н(ачальником) А(втомобільної) С.
    НІСом, а не НАСои. :))) УАЗи не мій профіль ;)
    А шо такоє станеться, що Ви перестанете мене годувати? Ми так не домовлялись,Борисе! Дай Вам Бог здоров"я і ТРУДОВОГО довголіття... Где же я столоватся буду (с) :)))

---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

Это часть правды. При том не самая правдивая... :)))

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

8. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

О-о...в нас кобіти то що треба.Раджу не пхатись! Нє ну на серйозі...Ви вже солдатські соплі підтирали,коли пані Ірина Фаріон говорила?Підтирали!
    А тепер галіфе прийдеться прати...:))

9. RHom

RHom Well-Known Member

о_О
    Хіба я нервував? Питання було про те, яким чином Ви зв'язали між собою дуже різні події і що тим мали сказати, бо геть нічого не зрозуміло.

Якби хоча б орієнтувалися в тих питаннях, то знали б, що то все-таки різні речі. Я Вам також пораджу все ж перечитати відповідні гілки форуму, що б Ви мали хоч якесь поняття про те.

10. VasMT

Фсё, фсё, Борис... Тепер я зрозумів...
    Вам дійсно пора на відпочинок... Як фізичний, так і розумовий... Старієте, під вечір увага не та, не можете за раз охопити навіть такий малий текст... :)))
    Шкода... Мені так ситно жилось на Ваші податки... :)))
    Навіть не знаю до кого тепер припаразитуватись, щоби не гірше було :dntknw:

11. AchMeD

AchMeD миється в бані

Хм...
    да..сразу и не сообразить.. Украины, как государства тогда не существовало..
    Получается-стреляли друг в друга?
    затрудняюсь.. а сами что думаете?
    Кстати, вот это читали?
    http://pickalov.narod.ru/ukr.htm

12. Milena

Milena Member

та що ви, що ви , хто на вас нападає? я так аби розмову підтримати!

13. VasMT

Хулган.
    Дай Бог щоби Ваш синок Вам воду до ліжка підносив...

14. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Але той Василько...
    Привіт мочовому міхуру,Васильку!
    Як він там!Націоналісти йдуть!:)))

15. AchMeD

AchMeD миється в бані

В этом не силён.. Не знаю..
    Моё ИМХО-казаки-потомки беглых крепостных. Судя по традициям, языку и типу лица и зелёным глазам-славяне. русские.

16. VasMT

Читали... Громко, но слабо... Чувствуется, что афтор сам дилетант...
    А Вы читали Донцова "Дві раси, дві касти, дві культури"? Нет? Не удивительно... :mocking: Афтор приведенной Вами хрени, я уверен, тоже...

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  18. Milena

Milena Member

• Подобається Подобається x 3
  19. VasMT

Певно лісом :)))
    Ну йдуть, то хай си йдуть...
    Доречі, Юрко, а як Вам ваш бик Михальчишин? Дивилис'те як він у Львові матюкався на поганській мові? І не знудило такого фест-патрійота!!! :)))
    Юрко! Запхати'сте тую свободу глибоко у гузицю... І прийміть щось від діареї...

20. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Ну поляків з балтами якось трошки підняли;)...
    Було;)...Революції 1848 року йшли під червоними прапорами також. Маркс і Енгельс приймали в цьому активну участь:)...Енгельс навіть воював артилеристом в Рейнській армії, здається...

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)