Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Aurora

Aurora Member

І справді, Сталін же "сажал" лише цих поганих націоналістичних львів'ян, все во ім'я добра... жодна мирна сім'я від його рук не постраждала!

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzungli

Dzungli Well-Known Member

Чого це обережно , так воно може і статись. КПУ і КПРФ піднімуть червоні прапори у Львові і оголосять початок соціалістичної революції за права трудящих. У Львові підтримають і в інших містах СНД. "из искры возгарится пламя".

• Подобається Подобається x 3
  3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Без вас так. Україна віділиться від вас. Всіх комуняк можете забрати. Куди поїдете, га?

• Подобається Подобається x 4
  4. Svjato

Svjato Well-Known Member

Вы всё поняли, что я написал выше?

• Подобається Подобається x 5
  5. Aurora

Aurora Member

здається ми з вами говоримо абсолютно про різні речі...
    не зважати на різного роду провокації та не розпалювати в країні ворожнечу. яка автономія?!

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, опять этот рязанский залЁтный. Товарищ совок, вы хоть знаете, где Хмельницкий находится? На карту сначала посмотрите, а потом выбирайте украинский город себе в подпись. Но, можете не трудиться особенно. Вы как Штирлиц из анекдотов все время у вас провал. Может, парашют отстегнуть.

• Подобається Подобається x 12
  7. INGUL

INGUL Well-Known Member

- ну і до чого тут той литовський цвинтар ? У мене ділянка у мальовничому екологічно чистому місці, на пагорбі, біля берегу річки, неподалік смерековий ліс.

- мушу при цьому додати що цей форум є найбільш українофобським у Харкові.

• Подобається Подобається x 10
  8. Ома

Ома Дуже важлива персона

http://rus.newsru.ua/ukraine/12may2011/seedorak.html

9. INGUL

INGUL Well-Known Member

лупатий Добкін отримує нагороди з рук консула РФ-ії у Харкові за внесок у розвиток "русского міра" в Україні. Він є прямий агент кремля. Ось у чому справа.

• Подобається Подобається x 7
  10. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

в данном случае лучше б так, но
    может и врут .... а я ошибся с "до входа" только много ли это меняет?

---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

ниц не розумем, цо то "під"юджувати" ? ну если я - "товариш провокатор" - то вы Rangifer tarandus ....

---------- Додано в 01:35 ---------- Попередній допис був написаний в 01:33 ----------

возможно, но почему-то сами евреи об этом мало что пишут, но я ведь говорил -

---------- Додано в 01:38 ---------- Попередній допис був написаний в 01:35 ----------

вы думаете СА состояла из НКВД и какие то солдаты, в процентном соотношении 98% НКВД 2% солдаты?

---------- Додано в 01:40 ---------- Попередній допис був написаний в 01:38 ----------

могу показать тех кто святкует голодомор ... и пока не начали отвечать что его не празднуют а отдают дань памяти погибшим попробуйте объяснение применить к 22 му ....

11. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

Да вы что. Нужны конечно, европе очень нужны гастарбайтеры, но только увы тот арабский/тюркский контингент который туда едет не ассимилируется, ну и всё таки очень сильные этнические, религиозные различия которые мешают полноценной интеграции. А вот нации стран прибалтики, восточной европы - это всегда пожалуйста.

p.s. Те синдромы что вы перечислили вылечиваются обычной трудовой практикой на Донецких, Харьковских, Гороловских и.т.д заводах.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тому ви їдете до Львова з Волгограда?

• Подобається Подобається x 6
  13. Rozenkranz

Rozenkranz Well-Known Member

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Неужели заводик построить собрались?

• Подобається Подобається x 5
  15. coolzak

coolzak Well-Known Member

це під шумок праздніка победи а 22 червня продадуть своїм за копійки і без боргів-тут про борги нафтогазу

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, сьогоднішні ветерани - це 98% НКВД і 2% солдати.

Ті, хто воював давно померли, залишились тилові криси... в основному...

• Подобається Подобається x 10
  17. Oxid

Oxid Well-Known Member

Про геноцид євреїв українцями ви пишете просто щоб відвернути увагу від звірств НКВД, може ви ваших родичів знайшли серед списку тих хто масово вбивав українців у перші дні радянсько-німецької війни?http://holocaust1.netfirms.com/nkvd_murderers.htm

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас залишається один вихід - влаштувати народні гуляння 22 червня в честь Дня міста (поправини)... а шо робити?:crazy:

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Якшо львів"яни, ОУНівці, Нахтігаль і інші вбивали євреїв, а "духовным наставникам львовских фашистов", таким як митропоплит УГКЦ Шептицький, стоїть в Тель-Авіві з 1973 року пам"ятник за порятунок євреїв під час війни
    Може то просто євреї тупі, своєї історії незнають, і треба їм розповісти хто кого вбивав

• Подобається Подобається x 11
  20. Hyligan

Hyligan Іронічний

А ще треба буде пригнати з дві тисячі Беркута шоб захищати "МеснИх":russian_ru: від того щоб їх місцеві :ireful: не розірвали...:)))

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)