Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він шо, в Новосибірську на виїзді проходив?

• Подобається Подобається x 5
  2. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Да, в прошлом году и парад был, несли красные знамена. Мероприятия в честь дивизии СС "Галичина" тоже регулярно проводятся во Львове. В чем разница? В этом году пророссийские партии заранее сообщили что проведут акцию во Львове, повидимому для того чтобы тягнибоковцы успели подготовиться и в результате досталось и ветеранам

• Подобається Подобається x 2
  3. RHom

RHom Well-Known Member

А можна розписати детальніше про зв'язок між 9 травня, "Парадом вишиванок" та провокаторами? Бо щось надто важко він взагалі знаходиться.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

В "Кратком курсє" повідаєцця,жи СС "Галичина" - ето ніхарашо.

• Подобається Подобається x 1
  5. Nevermind

Nevermind Просто персона

А что его комментировать?

Быдло detected. Орут все, что им говорят орать. И все. :pardon:

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

В самому кінці, таки мудрі слова прозвучали. Послухайте уважно.
    І вона вже не за горами, тому що дістали

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

"Свято цинізму" або День пам'яті без пам'яті

8. Nevermind

Nevermind Просто персона

Не помітила мудрості у цих малоліток....
    Це до слів "Виродки!" чи після?

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо там, нормальне собі відео. Я правда без звуку дивився. В іншій країні ворогів би давно закидали пляшками з горючим, потім би ще мусорів розігнали. В Греції анархісти вже не менше року бучу влаштовують. Кацапи нахабніють на очах. А тіточка якась ходить і квіточки кидає через кордон. Піди на наступний день, там взагалі нікого не буде, поклади нормально квіти, постій, чого ти прешся туди в таке збіговисько?

• Подобається Подобається x 8
  10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А самі прокоментувати не можете?
    0:59, 1:22 - люди покладають квіти
    2:42-2:54 - єдиний пан ветеранського віку, вільно поклав квіти. І жінки також.
    Хто кого бив і що зривав?
    Яку там червону корочку палили - я не розібрав і Ви не розібрали. Мабуть посвідчення "заслуженого чекіста ссср" :)

Ви не забули, що Львів належить в першу чергу ЛЬВІВ"ЯНАМ і будь-які візіитери (я в тому числі) не повинні це забувати.
    Чули приказку "Посади свиню за стіл - вона й ноги на стіл"?
    Мабуть пасажири автобусів (цілком боєздатного віку) її забули.

Держава має свою атрибутику - Герб, Прапор, Гімн.
    Дльівська адміністрація заборонила певну символіку і акції в певних районах Львова - будьте ласкаві, підкоріться. Бо цей указ має законну силу.
    Не подобається - оскаржуйте в законному порядку, домагайтеся покарання чиновників.

Завтра ті кримсько-одеські "красавці" прийдуть з чорносотенними гаслами до Київської Синагоги - там вже я (не єврей) стану на захист мого колишнього сусіда Моше Асмана та його пастви.
    Колись (років 5 тому) футбольні фанати побили вікна у кафе та технічній прибудові - за квартал від північного виходу зі стадіону. А кафе і прибудова належали Синагозі.
    Ось та полія отримала певний резонанс і тоді мені було соромно за те, що міліція не спинила бешкетників.

А тут - окрім "озабоченной" Росії - усім глибоко начхати на автобусних маргіналів.

P.S. Чомусь у Тернополі та Франківську усі, хто хотів - прийшли на могили, поклали квіти, провели міні-мітинги. бо провокаторів туди забули привезти.

А в засраному регіоналами Києві простим (неорганізованим) ветеранам довелося чекати протягом 2-х годин біля музею ВОВ («баби»), поки заграє оркестр і почнуть пригощати кашею з польової кухні.
    Спитаєте – чому? Тому що регіональський піарщик чекав на якихось «правильних» ветеранів, перед якими йому треба було засвітитися.
    Кілька дідусів знепритомніли від стояння на сонці. Регіонали з комуняками їх навіть додому не відвезли – тільки мікроавтобус до метро виділили.

• Подобається Подобається x 10
  11. Bittle

Bittle Well-Known Member

до речі, таке враження, що рівень депутатів Свободи набагато нижче рівня звичайного топ-політика регіонального рівня (наприклад, ваш міський голова, Садовий)
    це така установочка у Свободи все спрощувати (і правила поведінки теж) чи сурова правда життя?
    ну і цікавить, хто ж спонсор у Свободи, тому що бачу ці регіональну силу у телевізійному просторі частіше, аніж Тимошенко або Тигіпка)))
    (частіше тільки реклама ФК Шахтар)

12. Milena

Milena Member

а кого тоді ви взростили ?
    http://www.youtube.com/watch?v=CUBLdGh-2Yg&feature=player_detailpage
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=W7_BVfmr92s
    http://www.youtube.com/watch?v=Y3D80_Oc9eU&feature=player_detailpage
    і такого відео море. Ось де натуральні Фашисти у Россії

• Подобається Подобається x 7
  13. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Такое впечатление, что мы разное видео смотрим.
    0:59, 1:22 - люди ходят с цветами, на могилы их положить не могут
    2:42-2:54 - кладут цветы хоть куда-нибудь (не обратно же с ними возвращаться)

А теперь посмотрите момент 3:33 (если я не ошибаюсь в милицию запустили осветительной ракетой), момент 0:08-0:10 (только обязательно со звуком). Еще раз спрашиваю вас -это по вашему нормально?

У нас в стране,как и в СССР все делается на публику, глаза замазали и вперед. На людей в нашей стране плюют, к сожалению :ireful1:

14. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А вигуків "революція" Ви не почули? Я ж написав в самому кінці. Чи у Вас ролік не такий, як в мене?

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

НЕ нормально те, що влада допустила брутальну провокацію з боку "русоєдів" з повним презирством до українських реалій.

НЕ нормально те, що міліція не дала відсіч провокаторам з автобусів, незважаючи на постанову облдержадміністрації.

А те, що знайшлись прості хлопці, які оперативно відреагували і показали "совкам". що вони не у себе вдома - це не тільки НОРМАЛЬНО, це заслуговує на нашу глибоку повагу.
    знайдіть мій ранковий допис, адресований Ахмеду (з довгим цитуванням) - може щось зрозумієте.

Не зрозумієте - Ваша справа. Тільки попередьте тих, кому кортить відсвяткувати День Совєтського мазохіста (22.06) на батьківщині фон Захер Мазоха - що їм може протистояти ТАКА сила, яка зворотить і їх, і міліцію. І тоді невідомо, хто опиниться при владі.

Львів - це УКРАЇНА.
    Не "уголок России" і не "філіал совка".
    Все, на Ваші репліки я більше не відволікаюся.

Останнє редагування: 16 тра 2011
    • Подобається Подобається x 6
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю це ненормально, дуже якось толерантно. Насправді треба було мусорню закидати камінням, потім підпалити одеські автобуси.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

За Ющенка такого не було.

Видно, зек почав старіти.

• Подобається Подобається x 4
  18. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це були львівські маршрутки. Хтось їх замовив для цього, але міністр Могильов не знав, тому і "винуваті" наші хлопці

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Як не знав? Він їх і замовляв мабуть.

20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ото ж то. Він і хлопців судити буде.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)