Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 3
  2. RHom

RHom Well-Known Member

Чом би й ні. От тільки варто було б додати ще пару пунктів:
    4. Повинен знати і поважати українську як державну, а не зациклюватися на тому, що якщо він розмовляє російською, то і все повинно бути російською.
    5. Повинен розуміти, що інші українці можуть поважати ОУН, УПА і підтримувати їх боротьбу в роки другої світової.
    6. Повинен сприймати Україну не як частину Російської імперії, а як незалежну державу, що має власні цілі і потреби, котрі можуть не співпадати з намірами і цілями сусіда. Виходити з потреб і переваг для своєї держави, а не іншої.

Впевнений, що можна ще чого додати, але то перше, що спало на думку.

• Подобається Подобається x 5
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

«тут надо сразу же отметить, что у главы государства, чей рейтинг провис по обоим берегам Днепра, а в советниках ходят отмороженные российские политтехнологи, выбор зрелищ для консолидации электората весьма невелик: теракты, скинхеды и маленькая победоносная война с собственным народом. Ибо народ обнаглел до такой степени, что не только прекратил делиться на три сорта, но еще и принялся объединяться в преступной нелюбви к власти, которая зажралась уже настолько, что даже не может понять, как можно ее, власть, не любить. Достаточно было посмотреть на отвисшие от искреннего удивления челюсти народных балаболов Чечетова и Лукьянова, когда их освистали на последнем «Шустере» дети войны – фактически ядерный электорат Партии регионов!..».

«С этого момента в президентской команде, надо полагать, окончательно поняли, что медлить со «зрелищами» нельзя. Допустим, для терактов пока рано – для того, чтобы продуктивно пугать народ взрывами в общественных местах, надо для начала создать очаг напряженности, на который все и свалить. Звероподобные «скины» на украинских черноземах растут плохо, но, если постараться, можно выдать за них простых, как галушка, хлопцев из ВО «Свобода»…».
    http://ostro.org/articles/article-182964/

• Подобається Подобається x 7
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вже цілий шлюбний контракт.

• Подобається Подобається x 5
  5. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Це корелює з Вашим (даруйте, трохи виправив):
    Одні одних варті. :bad: В нацистів просто було більше відвертого прагматизму, бо гасло "кожному за потребами" легше здійснити для однієї нації за рахунок решти. Коли ж в СРСР дійшло до практики, замість отой привилійованої нації з'явилась "номенклатура", яка вже мала все що було їй "за потребами". І - УВАГА! - має! Порівняйте, хто зараз має УСЕ, і хто був у номенклатурі. По кожному.

• Подобається Подобається x 6
  6. RHom

RHom Well-Known Member

Скоріше кодекс громадянина України :).

7. Мікі

Мікі Well-Known Member

А в Донецке - донизм:haha:

• Подобається Подобається x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Контракт, тому що там компроміси, а компроміс - це якщо терпиш когось взамін на те що хтось терпить тебе.

9. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Зачем задаете глупые вопросы? Если бы я был оператором, то они бы имели смысл, а так лишь бы не молча...
    Есть десятки записей тех событий на youtube, на них невменяемые молодые люди в масках кричат "Украина для украинцев!" и не пускают других людей возложить цветы на могилу, по моему - национализм в чистом виде, или вы так не считаете?

10. аксакал

І я це помітив. Тобто, влада РФ вважає себе продовжувачами справи Власова!

• Подобається Подобається x 2
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 7
  12. Dobrodiy

Нет конечно, это скорее исторический курьёз, которыми так богаты постсоветские страны

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

не знаю как со всеми - со мной договорились

14. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Ну ладно Юля из партноменклатуры, но Ахметов - партноменклатурщико_О

15. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви гілку уважно читали? Чи "диветесь у книгу, а бачите фігу"?
    Білих і пухнастих провокаторів з іноземними назвами не пустили туди, де Львівська адміністрація заборонила УСІ акції та БУДЬ-ЯКУ символіку?
    Ну то вишліть коробку цукерок ображеним "русоєдам".

(а як робляться фокуси в ефірі - чудово знаю. Знала би редакція пропаганди УТ-1, скільки фокусів я їм зіпсував з 1976 по 1995 роки) :)

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

:haha:

Тепер хтось "псує" на Вєсті 24 ...

17. Milena

Milena Member

18. Dobrodiy

Прокомментируйте вот это видео

http://www.youtube.com/watch?v=ftCkMse2wxM&feature=related

Все нормально в королевстве Датском? о_О

19. AMCC

AMCC Well-Known Member

Э... Я что-то не могу понять. Как здесь утверждается некоторыми уважаемыми форумчанами:

1. Прежние годы празднование 9 мая во Львове проходило без "эксцессов" - так?
    2. В этом году произошли столкновения, организованные силами приезжих провокаторов "от власти"? - так?

У меня два вопроса жителям Львова, присутствующим на форуме (как непосредственным очевидцам):

- "Парад вышиванок" в честь дивизии СС "Галичина", прошедший во Львове в конце апреля, в котором участвовало до 1000 человек (об этом мои львовские друзья рассказывали) - проходит ежегодно?
    - Кто в нём участвовал? - те же провокаторы, что устроили беспорядки 9-го мая?

20. аксакал

Вам прапор у руки: зробіть розвідку щодо його рідні. Хоча не виключаю, що міг долучитись сам через шлюб чи партнерство. Бандюків, що не мали номенклатурної "криши", радянські органи швидко ловили.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)