Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Как ныне сбирается вещий совок

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

весело, то есть при желании можно быть ацтеком если поклонятся Кетцалькоатлю? интересно ... но тут опять загвоздка, культура это не формула она разная, для кого то Украинство - Говерла, трембита , Бандера для кого то красный флаг, ДнепроГЭС, террикон и кто украинистей?

• Подобається Подобається x 5
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Існує якась культура терриконів?

4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

польские? Ахтунг! я шпийона поймал!

---------- Додано в 08:36 ---------- Попередній допис був написаний в 08:35 ----------

хорошо хоть к союзам и предлогам не пристали, зрите шЫрше ...

• Подобається Подобається x 2
  5. Romko

Та,показали вже вашу культуру.
    І "український поет Чехов" і море інших "культурних" ляпів вашого висуванця
    дуже яскраво освітлює це.

6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

ШЫрее...

Я, мабуть, вузьколоба, бо пишу так, аби мої слова сприймались неоднозначно, але в той час, як трембіту можу віднести до української культури, то террикони - аж ніяк, перепрошую.

• Подобається Подобається x 4
  7. Romko

Та як...якими яскравими неологізмами збагатили нашу мову...
    Кровосісі...
    Звучить...внатурє....

---------- Додано в 08:50 ---------- Попередній допис був написаний в 08:46 ----------

9-те травня в Івано-Франківську

http://www.youtube.com/watch?v=zYhMSeZolwM&feature=player_embedded

• Подобається Подобається x 1
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А яка різниця, Олдмене? Все-одно я є підданий Її Величності. Поміняв же ж я серпастий-молоткастий на кенгуру зі страусом можна і на британський поміняти. Від суми доданків...
    Але я більше був здивований, що ви є мелкий капиталист .
    Ви так захищали "славноє прошлоє", що я думав, що ви є якийсь старший помічник Пєті Сіманєнкі. О, східна Україна продовжує рости в моїх очах!:)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

-----І шо?

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

От блін, називається "шо в лоб, шо по лбу", немає менше "украинистей" і більше, є Росія і є Україна.

10. Bittle

Bittle Well-Known Member

если, допустим, Вам, дорог красный флаг, то Вы прежде всего интернационалист, и вопрос кто украинистей искусственный, надуманный
    подсказка: украинистей тот, кто добивается больше других реальной независимости Украины как государства)

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Красний флаг ніколи і ніде в світі не був символом інтернаціоналізму. Це символ агресії, мордерства, смерті. Знову хтось хоче на ЗУ повторити 1939 рік. І якщо народ не зупинить ту червону агресивну чуму, то 1939 може виявитись невинними забавками.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Радянський Союз з самого початку створювався в самій своїй концепції для того щоб розпалити світову пожежу. На гербі РАдянського Союзу з самого початку зображено всю земню кулю.

13. Bittle

Bittle Well-Known Member

вот главная причина, почему нельзя националистов допускать к власти:
    вместо экономических новаций, борьбы с коррупцией, возрождения гражданского мира - они просто будут выжигать "красную чуму"
    Думаете, "простые решения" подымут Украину со дна экономической пропасти?

14. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Честно говоря пара умных мыслей есть, но среди общего антикоммунистического бреда Новодворской выловить здравую мысль довольно сложно.
    Из того, что понравилось

---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 09:25 ----------

Меня, в бытность мою при Союзе, учили - все люди равны, это по-моему и есть интернационализм.;) Поэтому и ехали советские солдаты в Корею, Вьетнам, Алжир, Кубу, Афганистан выполнять интернациональный долг - защищать слабых и т.д. Уже потом понимали, что в большинстве случаев это все красивые слова...

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:31 ----------

Ну так "Повставайте та вставайте, кайдани порвіте!" самый тот лозунг для всего мирового пролетариата и сочувствующего ему крестьянства :pardon:

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Коли це писалося навіть поняття пролетаріату ще не було.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Вы тогда уже знали - что это мусор?
    Что ж не сказали?
    :)

17. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Зато недовольство народа властью всегда присутствовало и всегда находились люди, готовые его использовать в своих целях.

18. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не-не, я не о том, что Вы поменяли (поменяв единожды - потом гораздо легче), я просто зеванул момент, когда Вы перестали быть антиподом.
    Но, с Вашей ласки, я буду по-прежнему величать Вас антиподом. Не возражаете?
    Я не вижу причин проклинать и отвергать своё прошлое, это моя жизнь.

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:50 ----------

Когда индусы придумали свастику до нацизма были века и века. И?

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Який звязок між солярним знаком і ідеологією? Натякаєте що в Індію тра їхати вінки покладати?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)