Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Считаете, что пора заканчивать клумбы маслом поливать и идти за лопатами?

2. Astraya

Astraya Member

Я ні, бо вже дуже доросла людини. А от якби мені було років 15-17, я б була у натовпі вже злих молодих людей, а хтось не з нашого натовпу вигукнуб якусь образу моєму рідному Донбасу... То й не знаю, як би я вчинила... Але точно знаю, що хлопців ніхто б не стримав - вік, адреналін, свої особливі приоритети...
    Візьміть футбольних фанатів: за свій клуб ладні битися на смерть.

• Подобається Подобається x 4
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Восени 1990 року я був у "натовпі" дуже добрих молодих людей, які брали штурмом Верховну Раду. І це їм вдалося. У фойє 2 поверху ВР була "тиха паніка" - в першу чергу серед кагебістської дрібноти і затятих комуняк. Голова Держтелерадіо Охмакевич втік через підземні коридори (бо студенти вимагали, щоби саме він вийшов на площу). І полетів з посади слідом за прем"єром Масолом.

До речі, 22 червня - день народження моєї подруги - тодішньої студентки, однієї з активісток тих подій. Вона розшукує (з метою запрошення на її ДН) тих, хто був тоді поруч. Ця молодь добре вписалася у нове життя, мені буде приємно їх побачити.

• Подобається Подобається x 3
  4. OldMan

OldMan Well-Known Member

Не украинская?
    :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Олдмен, ви знаєте що мене вразило останнім часом? То що я був неправий по відношенню до Донецька і Сходу бо думав що там всі такі невиправні совки як ви. А там виявляється є безліч людей, молодих і не дуже, яким той совок до одного місця. І які хочуть жити в державі Україна. Без комуняк і москалів.

• Подобається Подобається x 5
  6. Romko

Romko Дуже важлива персона

Заглянув на Одеський форум.
    Там в політиці біснуються.
    Цілі цитати з ЛФ закидають
    Мене теж цитують,між іншим.

• Подобається Подобається x 1
  7. Svjato

Svjato Well-Known Member

Є щось варте?

8. hrim

hrim Well-Known Member

Після заяв про намір здійснити заходи у Львові 22 червня Допкіна, Симоненка/Зюганова (атметить начало вайны во Львове!!!) стає доконечно очевидно, що 9 травня у Львові є складовою проекту відсмерджування «Кремлівського «міра» за нафтогазове мегабабло. І при всіх дитячо-підліткових закидах до 9 травня у Львові патріотичним силам, завдяки їм, кремлівське мегабабло не досягло своїх цілей, і пресує своїх холуїв для подальших більш виразних результатів дестабілізації, дискредитації нашого Львову як центру українськости (так є). Вся кремлівська антиукраїнська наволоч, що працювала роками, а останній рік просто зійшла з перших шпальт ЗМІ в шухляди має показати, що робила останні півтора року. Виразом її здобутку є доведене до 80% ненависті російського населення до України за соцопитуванням Левада центру пару років назад.
    Далі буде. Будьте пильні.

9. Svjato

Svjato Well-Known Member

А може вони хочуть 39 рік відмітити?

Ми німців запросимо - їх спільний парад ще раз проведемо. На весь світ покажемо...

• Подобається Подобається x 6
  10. Romko

Нє...що там може буте варте уваги?
    Алка,як завше вчепився:
    Я відповів
    Тикнув носом в їх же власне ге...

Взвопили....:)))

• Подобається Подобається x 6
  11. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я так і знав.

12. OldMan

OldMan Well-Known Member

О, мой дорогой аптипод Пэдро. Вы не представляете как я рад, что Вы нашли в себе силы признать, что Вы бываете не правы. :)
    Быть может прийдёт время, когда Вы поймёте, что те украинские национал-большевики, которым Вы так яростно сейчас симпатизируете, гораздо опаснее, чем мелкий капиталист и неисправимый совок ОлдМэн.
    Ну, это если успеете. :)

П.С. Кста, я кажись что-то пропустил. Вы всегда говорили, что гордо носите под сердцем паспорт со страусом и кенгуру, а теперь вдруг оказывается, что Вы великобританец (в отличие от малобританцев шотландцев и валлийцев). Что случилось?

13. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ви явно наплутати большевиків не з пролетаріями... Чи ви вже буржуйський стали?

14. OldMan

OldMan Well-Known Member

1. Для того, чтоб ответить на на Ваши фантазии, я должен хотя бы иметь представление, что Вы обо мне нафантазировали.
    2. То, что Вы называете себя буржуазным националистом, кроме улыбки у меня ничего не вызывает.
    Буржуазным националистом был я, года в конце 80-х бывал на Западной Украине на собраниях Руха и привозил оттуда в Донецк листовки и кассеты (с песнями сичовых стрильцив).
    Вы же для меня обычный нацистик, типичний нацио-большевик. С нацистскими идеями и большевистскими методами.
    Так что смело ставьте меня в игнор.

15. Romko

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

17. Romko

18. AchMeD

AchMeD миється в бані

Павлодар.
    На 9 мая на площади у Байтерека. Люди на таких листочках благодарили ветеранов за Победу, с пожеланиями здоровья, счастья. все обклеено было.

19. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

Точно так же убивали и мучали людей солдаты ОУН-УПА (это тоже факт, причины так поступать у них были другие, но замученным и убитым, я думаю, на это было наплевать)

Так почему вы ругаете одних и защищаете других солдат?
    Поймите и смиритесь - негодяи были как с одной так и с другой стороны.

---------- Додано в 06:33 ---------- Попередній допис був написаний в 06:12 ----------

Это не их проблема, чего им всем заморачиваться? Это проблема Львова и Украины. Если 22-го июня, все таки случится еще одна поездка ветеранов во Львов, то самое умное, что могут сделать львовяне - дать возложить цветы к могилам павших воинов. А все провокации фиксировать на видео, но не забывать, что и любые их провокацию будут так же фиксироваться.

• Подобається Подобається x 2
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Сара послала Мойшу винести сміття. Повернувся за 3 години.
    -Ти де так довго ходив!?
    -Тяжко продавалося...

---------- Додано в 06:46 ---------- Попередній допис був написаний в 06:42 ----------

Нє.
    Мудріше буде виділити в Потеличі (Рава-Руський район) дільницю навпроти аналогічного кладовища німецьких окупантів, і облаштувати могильник там.

---------- Додано в 07:21 ---------- Попередній допис був написаний в 06:46 ----------

А на Марсовому полі і "Пагорбі Слави" (куди з цілої Європи звозили трупи совєтських) відновити досовєцькі (знищені совєтами) меморіали.

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)