Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kym

kym Well-Known Member

А хто "победил".... і як виглядають "победітелі і побежденні" тепер. Одні що їздять на мерседесах а інші до тепер на фірах....

• Подобається Подобається x 3
  2. Gron

Gron тафгай

Звідки Вам знати був я "нізовим" чи "верховим" 20 років тому?
    Це я зараз фактами не жонглюю на відміну від правдорубів.

Я десь згадував Брюсель?

Я писав про Британську співдружність, про Штати, про Голістов у Північній Африці, про Макі, про хоробрих та не зламних поляків що у Варшаві, що у складі Британських ЗС, про Тихоокеанську війну,...., і тд, а Ви як завжди вичипели одну бздуру а суть за кадром, нібито з невстранцями один тренінг проходили.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Миху, Ви ж не той гальманутий чувак з під екватора... І все прекрасно розумієте. Провокація не у святі. Провокація в мізках. Чому немає лементу та гвавту за свято "Новий рік". Невже це наше, національне українське свято, яке наші предки відмічали з часів трипілля (як каже пасічник)? А вже про те, що започаткував його Петро І знають всі... Але нічичирк...
    І взагалі "рrovocatio" не більше ніж виклик. І по реакції та діях провокаторів і провокатуємих можна судити про їх адекватість.

• Подобається Подобається x 2
  4. VasMT

А я писав про переможців. І Британська співдружність, і Франція, і Бельгія... Вся Європа піджала хвіст та склала лапки. Ні, звісно люди воювали, боролись із окупантом. І французи, і поляки, і греки... Але перемогли ми.

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

Як не помиляюсь гілка не про Свято, а про марші російські, нібито на свято конкретно у Львові.
    А замість Львіва можливо підставити ті міста котрі я згадував.
    Російські нацюки повинні маршем на честь свята хєрачити на Малаховому кургані, на Алєї слави в моєму місті, чи десь у тамбоворязанях, нєхєр їм робити у Львові чи Канбері з червоними шматами, перегаром, матюками і гаслами за руській мір.

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:06 ----------

Британці винесли тягар війни, блокаду, не меньш за рс і хвіст не піджимали, ні виходці з Челсі, ні Канадці, ні Новозеландці.

Перемогла антигітлірівська коаліція, а все інше бздури з підручників совка.

6. VasMT

Гілка про "марш". Моя відповідь Михови про свято.

Все, кінець звязку. Цю тему ще минулого року перетерли і пересіяли... Якась добра душа виколупала її зараз...
    Як виявилось, це був Полковник... Провокатор, АднАзнАчнА... Йому добре, він в Москві... Там ні Фаріон ні Михальчишина немає... :)))

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)