Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kitana

kitana Banned

Щодо Закону, який повинен виконуватись - в попередньому пості навела лінк на рішення Конституційного суду.
    Ухвалу міської ради сприймаю як намагання уникнути провокацій.

Чого така істерія? А Ви спитайте про це у керівників організацій типу "Руский блок", навіщо вони завезли людей з червоними прапорами до Львова того року? Чого їм на місці не сидиться? Чи Вам тільки ВО "Свобода" у всьому винна? Може трохи об'єктивніше сприйматимете ситуацію?

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Неужели кто-то претендовал на то, чтобы на Ратуше в День Победы подымали Знамя Победы? Нет. А использовать это Знамя во время торжественных мероприятий накто не запрещал. Кроме, ессесьно шуллеров...

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

А я в своэму попередньому пості зазначив, що ще три-чотири роки тому ніхто цими "провокаціями" не перймався.
    А нафіга мені той мір? Давайте я краще спитаю у Вас, чому львівські радисти заборонили законне право громадян, громадян України, львівян врешті решт, на використання символів Перемоги?
    Ой, пані Кітана... Свобода - це тільки похідне від тої дикої функції, якою зветься наша держава... Вони ще беззубі немовлята, порівняно з оранджьовими кидалами...

• Подобається Подобається x 1
  3. kitana

kitana Banned

В ухвалі мова йде про символіку СРСР, як неіснуючої тоталітарної держави, так само як і нацистської символіки.
    Прапор Перемоги має статус символу Перемоги і використання його копії (а не радянського прапору) ніхто не обмежував.

---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ----------

А вони були, щоб ними перейматись? Те, що тогоріч влаштував Руский блок у Львові - чистої води провокація, причому проплачена.

4. Gron

Gron тафгай

В Одесі, навіть діти знають, що проплачена рублями.

5. VasMT

На мізерну кількість "проплачених" збіглая зграя шакалів, на чолі з Михальчишиним - і це Ви називаєте провокацією? Може "проплачені" йшли факельним маршем Львовом? Може перекривали рух транспорту? Може заважали львівянам і гостям відмічати день Міста? Ні! Ні! І ні! Вони прийшли, чи приїхали, чи їх привезли, до пагорба Слави, щоби вклонитися Переможцям. Якого милого там робили оті... з Михальчишиним на чолі? Маєте відповідь?
    Між іншим прапор КПУ теж можна використовувати... І прямокутне червоне полотнище теж.

6. tropico

tropico Well-Known Member

Ви би бачили як на російських ресурах минулого року жителі донбаса вибачались за Львів... Правда їх там швидко прищемили, вказавши хто вони і що це все провокація роздута російським телебаченням, але волна виправдовувань була колосальна, настільки безмозглі люди... Одні самі донбаснуті вже їхали мстити, питали коли поїзд на Львів:
    когда поезд на львов? с**а я же буду х**ить пока дышат с**и

І діставали відповідь:

Ближайший в 15:48 с Киевского вокзала, ты уже вряд ли успеешь. Но сегодня в 21:20 отходит поезд "Москва–Трускавец", ты на него прекрасно попадаешь.

Ждем отчета.

7. Gron

Gron тафгай

Не треба грати варята, на травневі свята, відірвати від моря, шашлика та пива, бидлоту змогли тільки марков та рублі, конвертовані в гривню, їм що Львів, що Тамбов одін хєр, а уж 9 травня і подавно, вони навіть по своїй волі у парку Шевченка в рідному місті ніколи не були .

Останнє редагування: 5 тра 2012
    • Подобається Подобається x 4
  8. kitana

kitana Banned

Все це вже обговорювалось.

Цю статтю в блозі Boris_Kiev ще рік тому постив.

http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=870456&postcount=2525

• Подобається Подобається x 2
  9. Oxid

Oxid Well-Known Member

Яка зграя - Михальчишин депутат міської ради...:)

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Не знаю,але на мій погляд, одесити - нормальні толерантні люди, незалежно якою мовою спілкуються. А почитав Одеський форум - там якісь російські націоналісти і українофоби...

10. Gron

Gron тафгай

Люди, взагалі в своєї більшості добрі, але є і нелюді, частина з них живе в рф та працює на Лубянці, наймає "пісатєлєй" які дописують на форумах, хто на ЛФ, хто на Одеському, усілякі невстранці та інша сволота, є динозаври совкові, но то хворі люди.
    Ви як малече, якщо рекламні агенства пропонують послуги розкрутки, створення позитивного іміджу припустимо мережі см,на форумах та в соц мережах, то що роблять спєцслужби на замовлення влади, наша країна в зоні політичних зацікавленостей рф, ми ворог, проти нас не один рік йде інформаційна війна, ми програємо бо опір не оказуємо, сперічаємось з ними, а навіщо, геть, геть і геть, але при владі не державники а бариги їм дерібан важлив, а Держава другорядне.

• Подобається Подобається x 3
  11. hrim

hrim Well-Known Member

Нагадаю одну знакову заяву, де проступають справжні наміри ідеологів минулорічної провокації - використаня закінчення війни як фетишу псевдопотреби "защіти русскіх!!!"

"ЗАЯВЛЕНИЕ ОБЪЕДИНЕНИЯ РУССКИХ ОБЩИН И ОРГАНИЗАЦИЙ ЛЬВОВЩИНЫ КАСАТЕЛЬНО ПЛАНОВ КРЫМСКОЙ ПАРТИИ «РУССКОЕ ЕДИНСТВО» ПРОВЕСТИ ТОРЖЕСТВЕННОЕ ШЕСТВИЕ ЦЕНТРАЛЬНЫМИ УЛИЦАМИ ЛЬВОВА В ДЕНЬ ПОБЕДЫ - 9 МАЯ 2011 ГОДА
    Накануне во Львове состоялось ежеквартальное совещание руководителей русских организаций Львовщины, на котором, среди прочего, рассматривалась ситуация, связанная с намерениями крымской партии «Русское Единство» провести торжественное шествие центральными улицами Львова 9 мая 2011 года, – в День Победы, и содержанием обнародованного и посланного во Львовский городской совет уведомления о массовом мероприятии.
    В своём заявлении руководство «Русского Единства» Крыма заявило, что: «ветеранские организации Львова и русская община этого западноукраинского города с воодушевлением восприняли инициативу крымчан».
    По итогам обсуждения Объединение русских общин и организаций Львовщины заявляет:
    Во время подготовки к совещанию и непосредственно во время встречи руководители всех наибольших организаций, представляющих русское общество Львовщины (Русская община Львовской области, Русское общество им. А. Пушкина и городская организация Общества, ЛОО Русского движения Украины, Ассоциация культуры и образования «Русский дом», Русское Молодежное Братство, Землячество ленинградцев во Львове «Питер-клуб») отметили, что ни в письменном виде, ни устно по поводу организации шествия центральными улицами Львова в День Победы никто с инициаторов мероприятия к ним не обращался. Ни до, ни уже после обнародования «Русским Единством» своих намерений в средствах массовой информации.
    Следовательно, никто из руководителей русских организаций не обращался к руководителям малоизвестной на западной Украине партии «Русское Единство» с просьбой о защите «всех русских людей»..

12. VasMT

Та і хер з ними. Ще раз спробую спитати
    На якого букву "х" туди позбігались нацики?

13. Gron

Gron тафгай

Вас же просили прочитати, тоді питань меньш було, та може бути ярликів не треба було б чипляти.
    Якби до мене зайшли байстрюки, а їх погнав, то теж був би нацик, якщо так, то я нацик, причому радікальний бо з совка і рука в мене важка, та характер дурний, я б гнав десь до Жмерінки, ну може до Вапнярки.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Щодомене, то Велика Вітчизняна Війна це россійська історія. Українська історія це Друга світова війна...:pardon:
    А что все страны, которые празднуют победу над нацизмом тоже должны вывешивать Знамя Победы?о_О

15. VasMT

Нет... Только те кто победил...

16. Gron

Gron тафгай

Тобто в Канбері, Оттаві, Лондоні,Варшаві, Едінбурзі,.... та Вашингтоні повинна висіти червона шмата ?

А в Парижі ?

А руськоє єдінство, чи як воно там, повинно кожен рік туди виїзджати чи тільки на ювілейні дати?
    А за чиї кошти, ГРУ, Лубянкі, рф чи путіна, а може рпц?

Останнє редагування: 6 тра 2012
  17. VasMT

Грон. Не схожі Ви на вокзального наперсточника... Німеччина напала на Францію - Франція перемогла Німеччину? Ні. Німеччина напала на Бельгію. Бельгія перемогла? Німеччина напала... Можна перераховувати довго всіх, хто "переміг" Німеччину...

• Подобається Подобається x 2
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

День Побєди сьогодні - це як провокаційне "свято", яке нічого, крім конфронтацій у суспільстві не несе. А крім того якось воно смішно виглядає, переможені німці живуть в 10 разів краще за переможців, так що і тішитися особливо нема причин.

19. tropico

tropico Well-Known Member

Їм головне запакувати ветеранів по автобусам і відвезти на Красну Площадь для картинки на ТВ:
    Друзья, прошу вашего внимания и помощи. Префектуры округов (через советы ветеранов) раздали ветеранам приглашения на Красную Площадь. Моя бабушка, которой 89 лет, одна из них. Вчера она позвонила в префектуру округа, чтобы уточнить детали, и они были следующими: в семь часов утра (!!) бабушке нужно быть на станции метро Марксистская, потому, что оттуда ветеранов забирает автобус. На Красной площади, при этом, нужно быть не раньше 10ти, а бабушка, что самое смешное, живет ровно в десяти минутах от Красной площади, в Замоскворечье. Я позвонила в префектуру округа с вопросом "А вы зачем собираетесь поднять ветеранов в шесть, продержать три часа в автобусе, и после этого привезти на площадь маринованных селедок. Это ж 90-летние люди, больные". Ответ получила следующий: "А больные пусть дома сидят, и на Красную площадь не ходят. И вообще, где вы взяли мой телефон? И вообще, все претензии - в мэрию Москвы, а телефон я вам не дам, мне это не надо, не хотите - не ходите, нам все эти старики благодарны!" Слушайте, ведь с этим уродством можно что-то сделать? Как бы помочь ветеранам и отменить шесть утра?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

З висоти сьогоднішнього часу - так, вони живуть, як ті, що перемогли. А що мають ті, що воювали за Красну Армію крім медалей і можливість раз на рік зателефонувати по укртелекому безкоштовно?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)