Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Да, Отец Ваш не виновен.
    Не виновен и в том, что москали сделали из аграрной страны Сверх Индустриальную Державу.
    Винен, как и Вы, что просрали всё.

• Подобається Подобається x 4
  2. thinkers

thinkers Well-Known Member

пару прізвищ тих москалів (з верхівки) назвіть, будь ласка. а заодно і національність.
    а ви що робили, поки немоскалі просирали? я про вас особисто, тому бажано не узагальнювати.

3. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

...за наше щасливе дитинство!:)))
    Деякі чуваки ще і досі співають "Союз нерушимый...":)))
    А хто це росповідав, який Бандера поганий?;)

---------- Додано в 21:42 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ----------

Это не москали, а японцы сделали свою средневековую страну сверхиндустриальной.;)

4. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 6
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Одне не виключає іншого. От якби вони поначеплювали на кашкети одні бялого орла, а інші тризуб, та почали валити один одого, мені було-би байдуже. А коли в їхньому кривавому пейнтболі гинули невинні, жінки, діти, то таким місце тільки на сміттярці людської пам"яті.

---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ----------

І хто його знає, що би було, якби...
    Если-бы у бабушки был ... , она была0-бы дедушкой. (Народная мудрость)

• Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

...з червоними зірками на синіх кашкетах;)...

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Краще б він був би польським... то так.

8. VasMT

Декого із ХарькОва забули спитати... Роздає він тут українську землю. Квартирку свою віддайте Польщі...

• Подобається Подобається x 1
  9. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- А що, вірите що віддам українську землю ;)? Разом із "квартиркою" та собою.. і ще, можливо, з чимось..

Якби моя "квартирка" разом би зі мною находилася в Польші- тоб мені то дуже сподобалося, аніж в сучасній Україні - бандитській вотчині разом з придурастими совками та бидлізмом і так званими "свідомими", котрі просрали все що їм на блюдечку-тарілочці було дано і тепер отримали те, що заслуговують. Так що віддам при можливості:good:

10. VasMT

Ну ясно, ясно... Вічне прагнення до халяви... Совок і свідоміт...

11. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Нє,трохи помиляється пан...
    Совок прагне щоб халява була саме в країні Рад, щоб "СССР", щоб Москва глаголіла і не треба окрім "руського могучего" нічого знати чи вчити, і т.п. - а ніяк не в сучасну капіталістичну Польшу чи ще куди подалі :) Отже, "неувязочка вишла, товарищь редактор" ..

12. VasMT

Це в Ваших мізках "неувязочка". Я хотів грошей - працював, я хотів затишку - навчився робити і поробив ремонти, як кажуть "євро", я хотів більше знати - я вчився і читав, освоїв власноруч комп з мережею, почавши із Спектрума... Я хотів - я досяг. Своїм робом. Мені навіг Польша не потрібна, як і інша країна світу. Я роблю своє життя у себе вдома. Це напевно єдиний раз, коли я погоджуся із Борєю Київським... Тільки джерела у нас із ним різні. Боря почав із гоп-стопа, а я ні... :)))

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Я заздру Вам, у Вас великі певні досягнення (Я хотів - я досяг. Мені навіг Польша не потрібна, як і інша країна світу) - і Ви тепер щаслива людина... - А мені всього цього, навіть з Польшею і з іншими країнами Світу - абсолютно недостатньо для справжнього щастя.

14. VasMT

Та я знаю в чому Ваше щастя... Із першого Вашого заходу сюди, на ЛФ... Мені Вас жалко...

15. Yarema

Наші страждання кореняться в наших бажаннях...Обмеження наших бажань веде до зменшення наших страждань...:haha: Помірність у всьому - шлях до душевної гармонії;)...

16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ні, не знаєте ;) А як, можливо, взнаєте, так то вже буде пізно

П.С. - а заход на ЛФ щастя, на жаль, не добавляє..

17. Yarema

18. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

19. VasMT

20. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Так справа в тому, що я не маю бажань - отже, обмежевати нічого :) І взагалі, срав я на вшистко...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)