Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я про ветеранів і бидлопартії...
    Правильно, розумнику, "побились об заклад" або "побились на взаклад". Так що, москалю, вчіть мову...

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви ж по-російськи написали.

3. VasMT

Якщо бракує клепки скористатись гугльом, то тоді не до мене...

Секільки раз казав собі не втручатись у Ваші бздурні дописи...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Щоб двійочника визначити не треба Гугля.

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Ой,та скілько тих ветеранів і скільки 85 -річний дідок вип'є,більше п'ют ті шо коло них крутяться любителі на халяву шось посвяткувати.

6. VasMT

Дійсно, не треба... Достатньо почитати його, двійочника, дописи. Хоча, здається, на форумі діє функція перевірки правопису, але і це не допомагає...От тільки халепа яка, як тільки людина пише українською з помилками , то стовідсотково позицюює себе націоналістом.

7. kym

kym Well-Known Member

Це пацюкам не має чого святкувати вони все з каналізації типу СеРеСеР не можуть вилізти. Українці мають свої свята і перемоги, якщо не знаєте то Гугля вам у поміч.

8. VasMT

Не кажіть... Ветеранів ss-Галичини та УПА з кожним роком все більше і більше... ;) Он як благотворно впливає незалежність на вояків :)))

---------- Додано в 14:27 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Ой, Куме... :)))
    Не смішіть... :)))
    Про перемоги українців можна говорити довго, бо наш народ славний і героїчний... А от із нацюками важче... Коли треба було боротись, вони "берегли сили", перемагаючи хіба що п"яних мудярів, та тлустих румунів...

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

та коли завгодно
    КПУ - бидлопартія номер один
    бо якщо всі інші говорять про капіталізм і самі при цьому є олігархами, то одне
    а от партія, яка говорить за СССР, Леніна, комунізм, і при цьому так само існує за рахунок олігархів, то це вже вибачєйте
    боюсь спитати, в рамках святкування 27липня, КПУ ветеранам якось допоможе?
    Чи як завжди, дасть лєнточку і фложочек

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

А КУН яка за номером, а Свобода, а ОУН?

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А Василю,ті в червоних куртках з написом кпу,вони тойво...тоже з бидлопартії.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

так то ж не ліві
    правим ще куди не йде

13. VasMT

Най буде... Але повірте, партія не стрій, при повороті спрямування та ідеологія змінюється завжди... :))) Я по Стрию знаю. Чи не всі КУНівці, УПісти, та інші "демократичні" та "патрійотичні" партійні першочлени повилазили з КПСС і ВЛКСМ... Але Вам видніше. Хай будуть комуністи бидлопартією... А націоналісти рагулєпартією... Щоби справедливо... ОК?

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

всі партії бидлопартії
    бо можна якось там брехати за підвищення рівня життя і тд, і красти
    але партія яка сповідує комунізм, і вважає себе мало не правонаступницею справи леніна, і кістяк якої складають ті, хто при СРСР були б десь розстріляні в таборах...
    ну дуже вже цинічно по відношенню до виборців які дійсно вірять в комунізм
    за націоналістів голосують як за щось таке міфічне
    а КПУ представляє зовсім конкретну ідею
    тому КПУ "сама-сама"

15. VasMT

Ваша дитяча наївність суть відсутність інформації і знань... Але то мине. З часом Ви зрозумієте, що перелік ворожих для України сил значно більший... І КПУ в ньому не сама страшна біда. Далеко не сама страшна...

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіщо ці узагальнення? Навіщо це самознищення? Ми з самі паплюжимо все. Самі надсміхаємось над своїми символами, історією. Поїдемо за кордон - і там все спаплюжимо по своїм дурним поняттям. Дати нам готову нормальну розвинуту країну - ми її спаплюжимо за пів-року, каменя на камені не залишиться. Ні в що не віримо крім своїх нікчемних міщанських інтересиків - дачка, городик, теща, підробіточок, кума, євроремонтик. Все є, лиш треба вірити.

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Ну наконец-то докопались. Хозяева, темка исчерпана. В аут можно.

18. kjk

kjk Дуже важлива персона

назвіть мені не бидлопартію, якщо така існує в Україні

19. VasMT

Як казав класик? - Извините, не нам, а вам.
    Спробуємо ще раз:
    - Я сам паплюжу все. Сам надсміхаюсь над своїми символами, історією. Поїду за кордон - і там все спаплюжу по своїм дурним поняттям. Дати мені готову нормальну розвинуту країну - я її спаплюжу за пів-року, каменя на камені не залишиться. Ні в що не вірю крім своїх нікчемних міщанських інтересиків - дачка, городик, теща, підробіточок, кума, євроремонтик.
    Тепер все вірно.

• Подобається Подобається x 3
  20. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Позиціонує - націоналіст Ви наш.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)