Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

После охоты на Кушнарева, со стороны голубых пошли предложения переименовать в его честь не только улицу Сумскую, но и город. К сожалению, дальше проектов дело не пошло. А так хотелось пожить в городе Кушнари, областном центре Кушнарстана...:cry:

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Скорее всего, они подумали, что Гепоград (Гепобург?) звучит лучше.

3. Полковник

Полковник миється в бані

:good:
    :haha::haha::haha::haha:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Товариш полковник не поважає Юрія Шевчука?

• Подобається Подобається x 1
  5.  
    • Подобається Подобається x 2
  6. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Фраза дійсно трохи смішна...Рокенрольщик і інтелігент:)))...

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

Що тут смішного? Яким чином стиль музики впливає на рівень інтелігентності людини?

8. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

9. Blaberus

---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:40 ----------

• Подобається Подобається x 4
  10. Nevermind

Nevermind Просто персона

11. Yarema

Взагалі-то, поведінка рокенрольщика з пиятикою, нецензурщиною, скандалами, якось мало чого спільного має з класичною уявою про інтелігента...;) Може я і помиляюсь...:sad:

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

А групу "Ленінград"?!о_О

12. Moskva

Moskva Well-Known Member

Буває файний рок, - і буває бруд. Утім, як і в будь-якої іншої галузі мистецтва.
    Я колись навчався в аспірантурі на Фізичному Факультеті Московського Державного Університету ім. М. В. Ломоносова, працював в науковій лабораторії. Колектив лабораторії складався приблизно з 20 осіб. Серед них - 10 кандидатів і 4 доктори фізико-математичних наук. Серед тих, хто вже мав наукові ступіні - 4 Доценти і 2 Професори (без потрібних ступінів такі звання не надаються). І я серед них - "зелений юнак" на той час.:)
    Так от - майже всі дуже поважали команди "Машина врємєні", "Воскрєсєніє", "ДДТ" (Юрій Шевчук), "Наутілус Помпіліус".

Що за гурт "Ленінград", - не знаю, чесне слово.
    Можу припустити, що чув колись (якщо він такий відомий), але не сподобалося, тому й не запам'ятав.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ну як можна Полковнику поважати Шевчука?
    І на Майдані виступив (на відміну від "ручного" кон'юнктурщика Макаревича) і ... Путін донедавна не знав, як Шевчука звуть.

• Подобається Подобається x 5
  14. Yarema

Лідер - Сергій Шнуров за призвіськом Шнур;)...

15. Blaberus

---------- Додано в 18:09 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

16. Moskva

Moskva Well-Known Member

Заінтригували Ви мене з цим "Шнуром-Ленінградом", - знайшов і прослухав декілька треків по Інету.
    Абсолютно згоден з попереднім оратором, паном Blaberus, - хіба ж це Рок?! Звичайнісінький "блатняк", - тільки у роковому аранжуванні. Огидно слухати.
    Пропоную приклад справжнього Року усім шанувальникам гарної Музики (з великої букви):

http://www.youtube.com/watch?v=fOi2nVB31GM

Подарував двом знайомим Дівчатам такі DVD, - дуже задоволені, кажуть, що "релакс" просто чудовий.:)

17. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Был цикл передач по ТВ об истории, вел Шнуров, я посмотрел с великим удовольствием - умный, знающий, интеллигентный человек.
    А песни - для залов, куда ходят не за музыкой. Хотя здравый смысл и здоровый стеб тоже присутствуют.
    Кстати дочка еще в школе училась, шли с подружкой по улице, опа! Шнуров с кем-то беседует. Они подошли, попросили автографы, он им расписался на дневниках. Показали на следующий день в школе - нет дневников. Спионерили...

18. Yarema

Цікаве тепер уявлення про інтелігентну людину....о_О

19. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Вам известна моя позиция по отношению к людям. Я хаму и дураку не товарищ. Шнурова уважаю.

20. Yarema

Вибачте, може я дуже старомодна людина, але для мене, якщо людина материться зі сцени перед тисячними аудиторіями, то тоді вона, якщо і не дурень, то хам стовідсотковий...Більш того, мав нагоду побачити запис Шнурова, під час його відвідування Японії..Однозначне бидло і хам...Вибачте за різкість...

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)