Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

С этой?о_О
    Власть-это государственные служащие. Народ их выбирает и платит им зарплату. Самая малокультурная часть народа считает власть чем-то сакральным. Если такие превышают критическую массу-государство не ждет ничего хорошего. В нем могут выбрать даже Януковича президентом и Гепу мером.
    Народ, который выбрал Януковича выстроит. Аж с разбегу.
    Ага. Я уже давно заметил, что сейчас многие из тех, кто распинался о любви к Гепе и Януковичу делают вид что за них не голосовали. Может совесть пробудилась, может стесняются своего идиотизма. Как правило утверждают что они голосовали против всех, как будто эта позиция снимает с них всякую ответственность. А один товарищ вообще утверждал что не любит Януковича, но вынужден был голосовать за него, так как любит голубых, пра-аказник. То есть Добкина, Калашникова, того же Гепу и других порядочных людей.
    Вы забыли добавить, что Аваков регулярно пьет кровь мертворожденных младенцев, занимается содомией и варит козлят в молоке их матерей.

Расскажите, как кого и когда кинул этот скверный человек?
    Какая трогательная забота о Гепе!:cry:
    Можно подумать, этот заводик-монополист по производству асфальта. Вы не в курсе, сколько платит городской бюджет Гепе за асфальт?
    Может у другого производителя он дешевле?
    Откуда данные? Эх, как развивает воображение любовь к Гепе!:crazy:
    В каких еще ЖЭКах? В Хрякове Жилкомсервис! Это в Жилкомсервисе поют патриотические песни в поддержку Януковича вместо ремонтов лифтов и уборки территории.

• Подобається Подобається x 4
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

Або щось зробити власними руками і показати іншим, як правильно. Але ж не показує :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Добре. В політичному плані я скорше соціаліст, в економічному - капіталіст, в соціальному - анархіст, в культурному - навіть не знаю, як формулювати... :mocking:
    Ну щоби всіх змалку, а якщо ні то патиком по плечах...
    Поговоримо ще, Яремо... Як буде тема підходяща... Наприклад про армію-військо...

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Совок...

...який не проти погнити як кляті імперіалісти...

...а якщо шо - то першим ділом товкти пики і брати що погано лежить...

а в культурному вже все ясно.

5. Spika

Spika Well-Known Member

И не светит.
    Так как нет у вас большинства в народе. Чужды вы (националисты) большинству народа.

6. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Видимо, по Вашему, большинство электората - это тролли ? Счастья Вам.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Це круто! Харків - Хряків, Донецьк - Даунєцк:sad:... Образливо, одначе...
    Еклектика!? А ще бандерівців критикуєте...
    Але мені б хотілося докладніше...Тезісно, що треба зробити там-то, там-то...Культуру можна залишити, бо я сам в ній баран бараном;)...
    Е ні, пане Василю...В армійських питаннях, я обмежений двома роками солдатської академії, на жаль:sad:...

• Подобається Подобається x 2
  8. VasMT

А де конкретніше? Бо припустимо в генікологігії чи там теології я такий, як Ви в культурі :))) А з армійськими я знайомий досить близько. Мої придумки працюють дотепер. Дехто вже називає себе їх автором... ;) Так що давайте...

• Подобається Подобається x 1
  9. Moskva

Moskva Well-Known Member

Почитавши деякий час цей Форум, зрозумів просту річ для себе, - якщо маєш порядність і вихованість, то боятися у Львові Росіянам (навіть, москалям) абсолютно нема чого. А то щось лякають тут з усіх боків різноманітні політикани...
    Планую свій особистий "марш у Львові":) - туристична подорож з коханою Дружиною і маленькою Донькою приблизно на тиждень, прогулянки по файним місцям, фотографування, знамениті Львівські кав'ярні та пиво.

Щиро вдячний Вам, Пані Русалочка:give_rose:!
    А також усім-усім вихованим Львів'янам!:)

• Подобається Подобається x 9
  10. Yarema

1) Політичний устрій в державі.

2) Яким повинен бути виборчий закон.

3)Адміністративний устрій.

4) Податки.

5) Повноваження і фінанси місцевого самоврядування.

6) Принципи зовнішньої політики.

7) Мовна політика.

8)Головні приорітети економічної політики на Ваш погляд...

9) Соціальна політика, демографічні проблеми.

Тощо...

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Труп реанімації не підлягає...:sad:

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Замечательный номер Аркадия Райкина, по поводу "воспитания детей". Когда он менял маски. Там один грубоватый персонаж заявил: "Я вот тут вас слушал-слушал, думал-думал, и понял: ну и дураки же вы все! Один говорит - стену возводить, стеной их от улицы огораживать; другой - у которого голова, как крутое яйцо - предлагает их драть. Это он-то будет драть!...

13. Yarema

Тоді доведеться почекати, поки він упокоїться в могилі...Може наступне покоління буде розумнішим...

• Подобається Подобається x 5
  14. VasMT

Що ж, Яремо... Прийшов час...
    Отож:

З цим все просто. Україна - вільна, суверенна, неділима і унітарна республіка. Демократична і незалежна. Президентсько-парламентська. Законодавча - ВР, виконавча - КМ, судова - КС.
    :)))
    Хорошим, ясний пєнь...
    ВР - кількість депутатів можна скоротити.
    ВР - вибирається по змішаному принципу. Половина від партій, половина по тер.округах, але кандидати від партій.
    Місцеві ради зрозуміло...
    Далі: більшість і конституційна більшість, опозиція... Нічого міняти не бачу потреби.
    З адмінустроєм можна побавитись. Зменшити кількість областей. До 10. Автономію у криму забрати, як і статус Сєвастополя. Чітко розділити та визначити завдання, права і обов"язки всіх органів на всіх рівнях. При цьому урізавши їх по повній. Залишити 75-ть відсотків податків в регіоні. Покласти на місцеві органи всю повноту відповідальності за регіон. Державне фінансування регіону тільки у вигляді державного кредиту. Відповідальність за повернення на органах влади і відповідним відділом.
    То до Свята... Я платив подоходний, пенсійний і ще якийсь... Плюс за "яйця" в молодості і партвзноси... Тому не шарю.
    О! Я вже в третьому пункті піднімав ці питання. Добавлю, за центральною владою залишити загальнодержавні питання. Але скоротивши їх кількість. Навіщо нам міністерство с/г, якщо держава не має жодного радгоспу? Фтопку... На них покласти питання розробки та впровадження нормативно-правової бази, та контроль за їх виконанням. Вся повнота прав і відповідальності повинна надана місцевому органу. Їхня структура не повинна бути пірамідальною, коли сільска рада підпорядковується районній, районна обласній і т.д. а віяльною. Сільська, міська, селищна, районна рада підпорядковується обласній (регіональній).
    Гм... А що значить принципи? Всі зносини із іншими країнами повинні приносити нам користь. Все.
    Тут іще простіше. Державна мова одна. Регіональна, по бажанню трудящих. Кожен держслужбовець та працівник бюджетної сфери, який працює в даному регіоні, зобов"язаний знати державну та регіональну, якщо така буде.
    З цим важче... Не тому, що я не можу зформулювати, а тому, що важко реалізувати... Скажу я, що потрібно збільшувати кількість випускаємих процессорів та підвищувати їх потужність паралельно зменшуючи їх розмір, то ми посміємось разом... А якщо реально, то основним приоритетом в економіці повинно бути зменшеня кількості імпорту відносно експорту. в грошовому еквіваленті, а не в тонажі...

---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ----------

З цим все просто.
    Освіта - безкоштовна, державна. Медицина соціальна, страхова та приватна. Житло - безкоштовне для працюючих, із виплатою його вартості на протязі 50-ти років. Дармоїдів на примусові роботи. З демографією нічого не поробиш. Поки сім"я не матиме свого житла, нормальних прибутків та захисту, про бебі-бум можна забути.
    По кожному з цих питань можна говорити довго, але я спробував окреслити основні моменти мого бачення влаштування України.

15. Spika

Spika Well-Known Member

Правильно. По-этому целесообразно этапировать его за рубеж. Предлагаю, например, в Англию или Австралию.

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Размєчталісь! Кому Ви там потрібні? Там своїх негрів та арабів вистачає.

17. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Прочитавши такий допис, переконуєшся, що не даремно ми тут "клави ломаємо". Зайде розумна людина, почитає, зробить свої висновки з прочитаного, а не з того що йому по телевізору показують. Приїде, подивиться, потім іншим розповість. Прихжджайте, не пошкодуєте.

18. - - и даже мне после такого примера совсем не хочется больше приезжать во Львов устраивать провокационные марши. И раньше-то не особо тянуло, а теперь вообще - стыдно, что не отрицал такую мысль с негодованием и даже не задумывался об этом. Ну не чудо? :)))

19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А Ви що за цяця така?

20. -

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)