Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пріорітети прості і зрозумілі. Нацизм зло? Зло. Фтопку. Большевізм зло? Зло. Фтопку. Націоналізм зло? Зло. Фтопку... Не можна бути Громадянином знищуючи чи гноблячи інших співгромадян.
    Про засирання вже пізно казати. Я сам засру мозок будь-кому... При цьому з будь-якою ідеологією. А герої... Я колись вже говорив. Для мене Герої - обидві мої бабусі, що в лихі воєнні і повоєнні роки виростили і виховали одна чотирьох, а друга шістьох дітей. Без чоловіків...
    І ще про героїв. Тільки що мусів пройтись містом. По справах. В Стрию вже довший час проводиться конкурс на найзатижніший двір та накрасивіший будинок. Звичайно, що людина з більшим достатком може собі позволити створити затишок на подвір"ї. Але я не про це. Так ось поруч стоять два будинки. В одному мешкає стара бабуся. Хатинка невелика, одноповерхова. Але охайна і доглянута. Все подвірья всаджене квітами. А поруч стоїть двоповерхова кам"яниця. Під євробляхою, вікна-вері метал і пластик... Штукатурки, колор... Коптіва під хатою... Прапор України на стіні (завтраж Свьєто) і величезна купа сміття під парканом. А за парканом, за межами садиби, лопухи і будяки в ріст буяють...
    Думку пояснювати?...
    От тому і потрібно завжди говорити правду. Без прикрас. З цифрами, фактами, документами... З усіма...
    А вот тут я в Вами солидарен. Но список "деятелей" можна зна-а-а-чительно расширить.

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:28 ----------

Бо мало є людей, яким цікаво докопатись до суті. Повірте, всі докази і лівих і правих (буду називати їх так, аби не застосовувати ярлики), які не мають бажання докопуватись, основані виключно на емоціях, лозунгах і мільйонах.
    За борщовик спасибі... Порадували... А ще він чудовий медонос. І отруйна рослина...

---------- Додано в 18:40 ---------- Попередній допис був написаний в 18:35 ----------

Извините, Алек, все просто. Ни Вам, я надеюсь, ни мне не взбредет в голову ходить по улицам с флагами НСДАП или ВКП(б). Но объясните мне, почему к этому списку не добавляют флаг ОУН(б)? Чтобы не было вопросов про Знамя Победы, замечу, что в нашем полку есть два Знамени. Красное и малиновое. Обьяснять, почему так?

Останнє редагування: 27 чер 2011
    • Подобається Подобається x 2
  2. Vadim Kharkov

Vadim Kharkov миється в бані

Это Вы про тот памятник Сталину, который коммунисты поставили у себя во дворе, в запорожском обкоме? Так его вроде уже убрали...то ли разбили сторонники "сознательных" "галычан", то ли по решению суда... Не скажу точно... потому что не интересно.

А флаги... Ну что же если Вам важнее бороться с флагами, а не с антинародной политикой правительства - так Вы и так с ними боритесь. Про это я и писал в своих постах.

Спасибо за вопрос. Действительно требует пояснений. Я говорю не об этикете и о том, что называют "воспитанностью". Когда я говорю о культуре я имею ввиду общий взгляд на мир и на отношения между людьми характерные для той или иной общности людей и общий язык, отличающие их от других групп людей.

Отличная мысль. Даже плюсануть захотелось. И плюсанул бы, если бы был уверен в том, что Вы готовы говорить со мной таким каков я есть, а не попытаетесь заставить меня подстроиться под Вас.

Если Ваш приоритет: борьба с красными флагами в Украине и замена во всех областных центрах памятников Ленину (где они ещё остались) памятниками Бандере и только после этого приступить к борьбе за государство с человеческим лицом, тогда мне с Вами не по пути.

Если же Вы можете спокойно смотреть как старики, их дети и внуки надевают на 9 мая георгиевские ленточки (при этом Вам на самом деле не нужно сдерживать себя, чтобы не бросаться срывать их), тогда мы с Вами сможем ... объединить и Восток и Запад, и Центр, и Юг ради общего дела (не стирая при этом характерных черт ни Востока, ни Запада, ни Центра, ни Юга).

Ну а нет - так нет… :)

• Подобається Подобається x 4
  3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

как и не уходил ......

• Подобається Подобається x 5
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ненавиджу когось до чогось заставляти.
    Пам'ятників Леніну і червоних прапорів не люблю, але із-за цього в мене не "виключається мозг". Прийде час, зникне то все як роса на сонці.
    Я, в принципі також, але георгієвська стрічка на голові, погодьтесь, якось дивно. Це щось таке було у Львові 22 червня. Показували декілька раз по-телевізору того дядька. Що хотів, я не слухав, нецікаво.

5. Vadim Kharkov

В этом Вашем ответе по поводу памятников Ленину я и не сомневался...;) А как насчёт памятников Бандере? За счёт бюджета, разумеется. На тех же самых местах.

Не соглашусь. Не странно... Если человек, о котором Вы пишете, считает, что горгиевская ленточка должна быть у него на голове - так в чём проблема? Пусть будет у него на голове. Нам-то с Вами какое дело? Хотя... может я ошибаюсь и Вам, как раз, дело до этой ленточки есть? Что скажете?

И ещё. Если Вас не клинит, когда Вы слышите, что люди на Юге и Востоке хотели бы закрепить юридическое право взаимодействовать с местной и представителями центральной власти на своей земле на родном языке, тогда мы с Вами лично можем забыть об этих вопросах и начнём думать над тем как нам обустроить нашу общую страну.

А когда к нам двоим присоединятся и другие люди (с Востока, Запада, Юга и Центра) тогда мы сможем и кое-что сделать. Я имею ввиду что-то реальное и полезное. Для страны и людей.

• Подобається Подобається x 3
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Интересно, власти и их внутренняя политика является элементом культуры этой части народа Украины?

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та тому, що наше військо досі пов'язано з совком, а треба б було вивітрити і дух його геть, разом з червоним прапором...Історія УКРАЇНСЬКОГО війська ведеться не від СРСР, шановний...

8. VasMT

Шановний, не Вам мене вчити історії війська...

9. Полковник

Полковник миється в бані

Угу.
    С мифа о первых на Земле подводниках ведётся.:haha:
    Ну, и ведитесь дальше.

10. Yarema

А чому б і ні? Чи може те, що Вам втовкмачили в ВУ, є істиною в останній інстанції?:sad:

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Знаем - откуда есть пошли... Остап Вишня - красочно поведал... :)))

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

А чого приходив?

13. Yarema

Ознайомтесь з кар'єрою письменника...Дуже цікаве життя... http://uk.wikipedia.org/wiki/Остап_Вишня ;)

14. VasMT

Добре, Яремо... Нехай так.
    От тільки знов за рибу гроші... :)))
    Холєра ясна, якого милого ви далі скиглите? Мали_сти Прищавого головнокомандувача у вишиванці, мали_сти цьоманого дотепер в дупу міністра. Маєте своє героїчне військо, чисельність якого дивним чином щороку збільшується
    , маєте легіон послідовників , власне і самим ще шлях не закритий, то де ВАШЕ ВІЙСЬКО? Чому не розігнали москалів і мене разом із ними і не створили СВОЄ, із оцих фахівців? Чому користались вміннями і кваліфікацією запроданців? Ви (я про нацюків загалом) за двадцять років що зробили? Плакали, кляли і маршували із піснями? Ще хрестами заставили всю Україну...

• Подобається Подобається x 6
  15. Yarema

Бо не маємо більшості в ВР...;)

16. Vadim Kharkov

Власть вбирает в себя элементы культуры всех групп населения, которыми ей приходится управлять. Однако, к этим элементам культуры власть добавляет нечто своё, особенное (помните? государство - это инструмент насилия и принуждения...(с) ) и перестаёт быть частью народа. Поэтому представителей власти и их культуру мы, по-определению, не рассматриваем в качестве части народа. Во всяком случае не рассматриваем как часть народа, чьи интересы необходимо проговаривать и блюсти. (Они способны и сами о себе позаботиться.;) ).
    С властью просто необходимо выстраивать конструктивные отношения. Не более.

Поэтому не может быть "народной" власти. Власть - она всегда, по определению, вне народа. Поэтому клеймить её "антинародной" - это всё равно, что называть масло масляным...:)

А наша задача (в смысле народа) - выстроить такую систему отношений с ними, чтобы они при принятии решений не забывали и учитывали интересы своего народа (а не только интересы мировой олигархии и их представителей в Украине).

Вот так где-то...:blush:

Останнє редагування: 28 чер 2011
  17. VasMT

Хто Вам винен? Майте на здоров"я... Хто боронить? Конституція, Закон якийсь? Ні... То Вьйо, бо вечір, коні мокнуть...

18. Yarema

Нєсознатєльниє гражданє, яких, на жаль, в Україні більшість...На їх просвітлення потрібен час...
    Цікаво б було почути про Ваше політичне кредо, якщо воно є, певна річ;)...

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:42 ----------

Бо, пане Василю, я від Вас не побачив жодного конструктиву, лише голе критиканство...

19. VasMT

На знищення або вигнання незгідних піде в рази менше часу. Ще й житлове та земельне питання вирішиться. І ВВП на одного мешканця збільшиться... ;)
    Звідки йому взятись, Яремо... Двадцять вісім років в армії... Кістка...

---------- Додано в 15:53 ---------- Попередній допис був написаний в 15:50 ----------

А все одно ваші колєги не прислухаються. В них шори в мозгах. Скільки не говорили, в них своє в голові...

20. Yarema

А всеж? Щоб критикувати, треба спиратись на якусь світоглядну систему...;)
    Про моїх колег не знаю (цікаво, кого Ви до них зарахували? Чи не "Свободу"?), а мені б було цікаво...Та й поговорити буде про що...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)