Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nevermind

Nevermind Просто персона

Просто не можна через якусь жменю кінчених НКВД-шників ненавидіти всіх солдатів, які воювали за СРСР проти нацистської Німеччини. Вони, по суті, врятували і Україну, і східно-європейські країни від нацистів.

• Подобається Подобається x 4
  2. Milena

Milena Member

думаю що тим тисячам що не приїхали встидно за своїх предків вбивць.

• Подобається Подобається x 1
  3. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Нема за що, я ж Вам не грошей підкинув.
    Оце навряд чи. Працюєте, відверто кажучи, слабенько. Тут швидше за все проста зневага до сусідської держави і її людей.
    Навіщо взагалі щось вигукувати по приїзді до Львова? Це обов'язково? А що треба вигукувати по приїзді до Москви? А може в Москві не буває демонстрацій? Чи Ви не чули що кричать?

• Подобається Подобається x 7
  4. Milena

Milena Member

Але ж через дурновату купку провокаторів, ненавидять, обзивають і звинувачують у весь Львів!

5. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так роблять тільки рагу.. недалекі люди, нездатні до аналізування, зазомбовані путіновізором.

6. Milena

Milena Member

так от і я спробувала їхніми методами можливо так дойде!!! що не всі одинакові, і що не суди і не судим будеш!

---------- Додано в 15:45 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ----------

а так я взагалі мирна людина тому що пожила усюди і в Німедчині і в Россії, Італії а тепер живу на Україні, але завжди поважала і знала історію та мову тої країни в які жила, і завжди стараюсь кируватись здоровим глуздом а не тим що навязують.

• Подобається Подобається x 5
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так прямо і жменя , це була альтернативна армія. А по планам вторгнення Сталіна в Європу в 1941-ому році дивізії НКВС мали трьома ешелонами рухатися за червоною армією і проводити зачистки на кшталт як вони це робили в Західній Україні в 1939-ому.

По-друге тут різниця розмита - багато фронтовиків направляли після демобілізації працювати в органи МДБ, де вони ловили "бандформування", а бандерівці то були чи просто одеські нальотчики - їм було однаково, це були люди системи, в них не було власної думки, це були руки і ноги, які вирішували поставлені Вождем і Учителем завдання.

По-третє "врятували" - це окрема тема, обговорена вже тисячу разів. Вже писав колись - Фінляндія була союзною Німеччині країною в війну, з ними сталося щось погане? Наче не палять книжки на площі і євреїв теж не палять, я взагалі мовчу про рівень життя. Натомість ми під визволителями отримували продукти і труси по карткам і жили без паспортів, і зараз нам тицяють це визволення замість хліба.

Це була просто війна, як всі решту війни в історії, точно як Столітня, чи Перша Світова, нічим не краща і не гірша.

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, я просто привів копію виступу міністра надруковану одним виданням. Я 9 травня у Львові не був. Але для чого нам преса. Там невідомо кому вірити.
    Давайте з власного досвіду... В Львові знаходяться могили рідних вам людей. Могилки мають мабуть чи то армійські чи комуністичні знаки (соррі, на тому не розуміюсь). Ви багаторазово носили до них квіти.
    Ось розкажіть всьому товариству скільки разів на вас при цьому напали прокляті бандерівці. Розкажіть, скільки разів в Львові ви зазнали утиску на базі національності чи партійної принадлежності. Цікаво буде послухати.
    З перших рук, як кажуть англійці.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Комментировать не буду.
    Уверен, что Вы поразмыслите и поймёте что написали.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

На меня?
    На бравого Полковника?
    Вы что, смеётесь, Педро?
    Никто на меня никогда не нападал.
    А к чему вопрос?
    9 Мая во Львове просто кино снимали?
    Всё понарошку было?

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Раз плюнути! Янек обіцяв навіть кожному по авто!

Ну але обіцянка - цяцянка...

• Подобається Подобається x 2
  11. Milena

Milena Member

обіцяю вам подумати і осмислити, тільки післі того як ви задумаєтесь над своїми постами в адресу Львівян та їх дітей.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви ще досі сумніваєтесь? То була комедія.

13. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Точно так, як Ви кажете, кіно знімали. Все було по-приказу.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Масло масляное.
    Посты львовянина в адрес львовян и их львовят.

15. Pedro

Ось бачите, Полковник, на вас НІКОЛИ і НІХТО не напав. За багато і багато років. То чому ж напали на мирних одеситів і кримчан з дуже дружньої до українців родіни і рускага єдінства? Ну ті ж приїхали на День Львова пива попити, потанцювати, а бандерівці їх побили. В чому ж справа?
    І ще, Полковник... якщо маєте доступ до карлика Путіна, то запитайте його що сталося. Тільки пообіцяйте що нікому не розкажете. Він про цей сценарій знав мабуть ще рік тому.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Вам виднее, вроде, Вы рассказывали, что даже сына своего благословили в этот день москалей мочить?

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:08 ----------

Я уже писал.
    В ограниченной мозговой деятельности у отдельных представителей городской львовской власти и в стадном рефлексе рагулей.
    Более причин не вижу.

17. Pedro

От цікаво, як би ви реагували (я думаю, ви себе до рагулів не відносите) коли б в вашу московську квартиру ввірвалась банда пяних дикунів?
    А те заслане бидло було гірше дикунів і прилізло воно аж ніяк не класти квітів а насміятися над нацією і її гідністю.

• Подобається Подобається x 2
  18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шановні, то давайте вже зробимо ЄДИНИЙ логічний висновок: СВОБОДА, а безпосередньо її бик Михальчишин, підстрелений депутат, та ще з пару ксівоносних чуваків із Львівського політ- і адмінапарату, керовні маріонетки.

• Подобається Подобається x 3
  19. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Я людина мирна, навіть з армії без сопель прийшов, не хотілось вислужуватися. Знову Ви пишете дурниці, а люди подумають, що це правда. Сина я не благословляв. Якщо не наведете мого допису,де я таке писав, я більше Вам не співбесідник.

---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ----------

Чому єдиний? Чому тільки про Михальчишина? Він що там найголовніший був? Тоді Михальчишина в Президенти

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дайте свій, не менш логічний.
    Бо це його морда там матюкалась на отій поганській мові.
    Бракує Вам Янека, ще хочете рагуля у Презики? :)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)