Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. - Вам тут уже г...ометателидоброжелатели всё объяснили? :) Очень жаль, что Вы невинного Полковника звинуватили до кучи со мной, ну так объясните наконец, за що самэ меня-то, (ясно, что виновного) винуватите? :)))

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

- ну так это Вам на "Посиденьки" (дiвочi) http://forum.lvivport.com/forumdisplay.php?f=32

• Подобається Подобається x 4
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

АХАХАХ
    БЕЗ КОМЕНТАРІВ

---------- Додано в 11:26 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

а то вже звернення до [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

вул. Пасiчна... Это что-же - оставшиеся во Львове сторнники Ющенко? :haha:
    А народу-то сколько собралось!!! Вече! Подобное "собрание" отлично описал Остап Вишня... :)))

• Подобається Подобається x 3
  4. Полковник

Полковник миється в бані

А чё ребята не пишут: "Пшецкие собаки, заберите себе будынки, которые вы во Львове набудовалы!"

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

бо тоді полякам треба буде з Гданськом Вроцлавом і Сілезією розібратися

6. Дальневосточник

Это не наша проблема. Мы - если что "самовольно взяли" (по-простому - стырили) - должны вернуть. Гонор - дороже. :pardon:
    А поляков - пусть совесть замучает - с Гданськом, Вроцлавом - и Силезией... :tongue:

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я плакаль... ТАКЕ прочитав...

Нагадало анекдот:
    - Оце йде Невловимий Джо.
    - Його ніхто не може упіймати?
    - Та ні. Просто він нахрін нікому не потрібен, щоби його ловити!

"Спокійно, без конфліктів" - це як? "Мочилися (тільки) в сортирах", магнітоли не крали?
    А ось у Казахстані скажена кішка покусала до глибоких ран чотирьох мешканців. Казахстану - нізачот?

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Заспокойтеся, люди, це вже маразм самий натуральний - подавати як подію те, чого не було.

9. Дальневосточник

Обычное дело. Даже у нас - на форуме - есть целая многостраничная ветка - Филарет: Киевский патриархат хотят до лета уничтожить - посвященная тому, чего не было - и ничего... :)
    И вы там отметились.... :)

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Усрамсє, а нєдамсє... :)))

11. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

До Нєвтранця!
    Ваше
    Моє
    Що пояснювати??? Одне й те саме пишете : подонки зірвали "лєнточку", сволочі не дали прапор червоний розвернути, вдарили пенсіонара (якому і 60 років нема), пхнули... і т.д.
    З якої такої статі "пенсіонери " зі сходу приїхали до Львова, що нема свого монумента Слави? Чи нема кого спровокувати на бійку? А їхали спеціально для провокації! Приїхали... - ми дали відсіч! Не вийшло, як планувалось, тоді давай приїдемо 22 червня, знову погрози, знову агітації... І що??? А не приїхали тому, що перший раз не пройшло. І не треба Невстранцю писати, які ми погані всіх пхаємо і б"ємо! А не треба нас чіпати і робити провокації в НАШОМУ місті і тоді ми будемо гарними і пухнастими.
    Ви бачите, те чого не було і не хочете слухати нас, які бачили це на місці! Ми тут господарі і ми вибираєм, що дозволяти в свому місті, а що ні!

• Подобається Подобається x 9
  12. и где я это пишу?
    - ладно, не буду. А надо?
    - вот и расскажите, что Вы видели. Ленточку срывал или не срывал? По руке бил или не бил? Кто кого. Без философии.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Так про це більш ніхто не говорить. А вчора по новинам по всім каналам перша новина - Львів.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо, пшецькі собаки організовують у Львові масові заворушення?

15. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Наша сторона лєнточку зривали і по РУЦІ била, а Ваша СТРІЛЯЛА!!!!!

16. - моей стороны там не было, заканчивайте бредить. Однако, хоть половина ответа - по существу, за что весьма Вам благодарен.
    Ваша сторона там, стало быть, была (раз так говорите).
    Так и запишем... Подождём теперь результатов разбирательств!

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

ну вернемо полякам їхні будинки
    тільки в результаті всім русскім Львова ніде буде жити
    та й етнічний склад кардинально не зміниться
    я проблеми не бачу
    було 90% укр 8% рус 2% інші
    стане 80%укр 19% пол 1% інші

18. Полковник

Полковник миється в бані

Так, вроде, дядька тот львовянин?
    Нет?
    Кстати, так была ленточка Георгиевкая у стрелявшего?
    Что-то никто не отвечает, хотя утверждение было.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

в нього труси були з червоною зіркою

• Подобається Подобається x 1
  20. NewOdessit

NewOdessit Well-Known Member

Мені дуже прикро, що хтось "привласнив" узагальнюючий образ.Але якщо вже це сталося...Має бути вихід з колізії - хай те кваліфікується як непорозуміння. Я прихильник мирних врегулювань. Чи є на те згода спільноти? Я дуже сподіваюсь.

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

Если бы И.Ильф и Е.Петров писали сегодня, то они бы смогли после слов:"Бриан - это голова."(с)"Золотой теленок", вполне осмысленно добавить :"...а Жириновский - не голова."(ИМХО)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)