Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Moskva

Moskva Well-Known Member

А мені щось більше подобається спілкуватися з Дівчатами (Російськими, Українськими, Білоруськими, Грузинськими, Вірменськими, Єврейськими..., і т. д.), ніж колупатися в політиці.:)
    Може, досить вже воювати?:give_rose:
    У Росії сьогодні теж - День скорботи і пам'яті. У мене обидва Діди загинули на тій війні, я їх ніколи не бачив. Причому, один з них - 5 Травня 1945 р.

• Подобається Подобається x 6
  2. Spika

Spika Well-Known Member

Перед кем виновата мама, прозевавшая болезнь на ранней стадии, и позволившая расползтись заразе по значительной части СВОЕГО тела? Перед будущими поколениями.

Местный колоборационизм по горячим следам после Нюрнберга доосудить было НУЖНО. Прозевали... Физически додушили, а идеологически не доработали.

Вот и не сравнивайте. Украина в Евросоюзе никогда не была И НЕ БУДЕТ (!). (Это не я говорю, это вам ЕСовцы говорят.) А союзный опыт сосуществования у Украины имеется нехилый. И возможности, и перспективы коллективного сосуществования тоже весьма основательны.

Нет там НИ ОДНОГО независимого государства. Зависимы ВСЕ!

:))

• Подобається Подобається x 1
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 5
  4. Nevermind

Nevermind Просто персона

Более отвратительного примера я еще не слышала. Минус.

Я не сравниваю, это Вы сравнивали. Старческим склерозом страдаем?

И ни одно не зависит от Москвы.

• Подобається Подобається x 7
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

я так зрозумів, що бюджет для тих, хто пагорбі слави був виділений слабенький....

6. Bambook

Bambook Persona non grata

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:34 ----------

Нема взагалі ЖОДНОЇ держави, яка б ні від кого не залежала.
    Тільки от не треба плутати ВЗАЄМОзалежність суверенних держав і залежність колоній від метрополії...

7. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, грошей вистачило тільки на повітряні кульки:mocking:

• Подобається Подобається x 9
  8. Bambook

• Подобається Подобається x 6
  9. Bambook

Є в мене таке припущення, що деякі люди на Півдні України і за межами нашої держави просто дуже лоханулися з цими нібито єврейськими рухами. Цілком імовірно, що увімкнулися реальні єврейські організації, а Всесвітній єврейський конгрес - організація, мабуть, більш впливова, ніж Газпром і ФСБ разом узяті.
    По-перше, ні Фельдману, ні Коломойському, ні Червоненку, ні Пінчуку, ні купі інших впливових людей в Україні та їхніх друзів у світі не потрібні зайві антиєврейські настрої в Україні.
    Скажімо, той же Добкін недарма дав задньої, хоча так обіцяв приїхати...
    По-друге, одне діло червоний прапор. Зовсім інше - антисемітизм. Я чомусь переконаний, що побутовий антисемітизм притаманний середньостатистичному донеччанину чи й москвичу не менше, ніж середньостатистичному львівянину. Єдина сторона, на яку можна було б цим повпливати - Євросоюз. А в Україні були би зовсім не такі наслідки, як через 9 травня.

• Подобається Подобається x 10
  10. Полковник

Полковник миється в бані

Это зачётно.
    Представил картину наяву.

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 3
  12. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

13. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Лише удвох, усамітнено - проте початок Є!!!

• Подобається Подобається x 4
  14. vseprav

vseprav Well-Known Member

• Подобається Подобається x 5
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де Добкін? Невже загинув в дорозі у прикарпатських лісах?

• Подобається Подобається x 8
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Початок був ще в 1941-му... І не такий "чисельний"...
    http://infodon.org.ua/stalino/367

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

18. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Звання "бригадир" було скасовано в Російській імперії після вбивчого памфлету Фонвізіна "Бригадир". Почитайте :)))

• Подобається Подобається x 2
  19. - сударыня, незалежность явно пока не заняла достойного места в вашем менталитете :)) Ну разумеется, решения суда другого государства не могут иметь прямого действия на территории России, и российскому менту (ой, полицейскому) Вы может совать решения хоть Буркина-Фасовского, хоть Львовского суда, ему это филькина грамота ( к тому же тарабащина, непонятно ничего) :))) Решение львовского суда направляется в российский, и тот на основании международного договора, без перепроверки - выдаёт своё решение о задержании, легитимное для российских полицейских (никак не могу привыкнуть, менты они и есть менты) :) Затем идёт процедура экстрадиции, тоже прописанная в международном договоре.

Узнайте у какого-нибудь свидомого юриста, которому поверите (должны же быть юристы и среди таких... в качестве исключения. Правник, помнится...)

---------- Додано в 12:09 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

- понятно, что Вы мали на увази, да только Вы помыляетесь. Я очень хочу бачить иншу сторону, очень-очень. А она только бубнит "спровоцировали", и даже не бубнит, на что именно :)))

• Подобається Подобається x 4
  20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

-Как называется ГАИшник на дороге?
    -Мастер машинного доения.
    -А если их двое?
    -Бригада.
    -А трое?
    -Три гада.

Статус теми:
Закрита.