Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. - я ж Вас не про "такие", а про одну конкретную подию спрашиваю. Не знаете - просто скажите, что не знаете. Что до веры - член националистической партии, десятилетиями работающий на "главного противника украинских националистов", наверняка способен и на другие неадекватные действия. Но есть честный львовский суд (не какое-то там "Басманное правосудие"), есть следователи щирые, они ж всё установят! Вы тогда нам сообщите, хорошо? :)

• Подобається Подобається x 4
  2. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Да. Ведь фашистский меч ковался в СССР.;)
    Он еще не контролировал рождение Зилотов в древней Иудее, Борьбу Лаутаро с Педро Вальдивией и еще много чего.

---------- Додано в 18:58 ---------- Попередній допис був написаний в 18:55 ----------

Зато есть правопреемник.
    Ага.

• Подобається Подобається x 6
  3. Мікі

Мікі Well-Known Member

Я решительно не могу, бо у меня без завываний не получаецца:haha:

• Подобається Подобається x 7
  4. Bambook

Bambook Persona non grata

Тут на вулиці Героїв УПА теж три автомобілі зіштовхнулися. Це ж мабуть неспроста вони зіткнулися саме на Героїв УПА? ;)

• Подобається Подобається x 5
  5. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Таке враження, що Ви з величезною надією чекаєте провокацій у Львові. Я собі уявив Вас в образі вебкамери над Львовом, яка крутиться туди-сюди, тільки з одною метою: ну де, ну де, ну давайте бандерівці, набийте комусь морду.

• Подобається Подобається x 8
  6. - и каким боком тут правопреемство по международным договорам, действовашим на момент распада СССР?

7. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

8. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Е ні, помиляєтесь. Це вже не може бути символом Вашої перемоги. Георгієвську ленточку приватизував пан Калашніков (кличка Зайка). Це тепер офіційний бренд його якогось там "воинского - чогось там..."

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Від них дочекаєшся... :)))

• Подобається Подобається x 1
  10. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Я мала на увазі, що пишете одне й те саме: зірвали "лєнточку" з пенсіонера, пхнули пенсіонера, подонки, скоти....., а іншої сторони не бачите, або не хочете бачити!

Пане Полковнику це відповідь на Ваше ПП

• Подобається Подобається x 4
  11. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Виявляється суд зовсім не Львівський, а
    http://ukranews.com/uk//news/ukraine/2011/05/30/44704

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

:mocking:

• Подобається Подобається x 1
  13. Полковник

Полковник миється в бані

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Невстранцю,
    Якось жіночки у 70-ті чи 80-ті роки робили ремонт у коридорах Київського Художнього інституту. А там, самі розумієте, копії грецьких скульптур. Жіночок так обурили фалоси, що вони їх повідбивали. (Скульптор сказав - нічого, нічого, у мене ціла скриня запасних **їв).
    Нібито нічого забороненого - але високоморальних жіночок ці оголені частини тіла чомусь обурили. Чому - ось питання?
    Якби хтось наважився прив"язати мені на антену або кудись іще (в межах мого Privacy space) символ, який мені не подобається - отримав би в мармизу тіки так.
    І Ви, І Полковник - отримали би - незважаючи на статус членів- кореспондентів ЛФ.

Хочете святкувати язичницькі або канібальські свята - святкуйте у себе вдома. Якого біса було пертися до чужого міста, де цінуються інші моральні цінності?

15. Svjato

Svjato Well-Known Member

Та ні, це про одного ветерана з випуску ТСН :mocking:

16. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

День скорботи і вшанування пам'яті жертв тоталітарних режимів у Львові. Фоторепортаж http://daily.lviv.ua/news/33032

• Подобається Подобається x 8
  17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Був в центрі. Купа народу біля пам'ятника Шевченку. Виступали всі великі і знайомі люди. Гарні пісні наживо. Виступи історично-трагічного характеру. Були люди які ходили і розповідали, як нищили їхніх родичів в тюрмах НКВД...

Зрештою тішить, що люди дуже активно відреагували на самоорганізацію...

• Подобається Подобається x 12
  18. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Якщо російською - то "праздник" - від слова "праздность". Тобто ледарсько-сибаритский спосіб проведення часу.
    "Подвиг" - це щось "подвигати". Меблі, наприклад. Це вже - не "праздность". :)

Германські шпійони! Ви це хотіли сказати?

Чому діти "переможців" їздіють на машинах "переможених", га?

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

Так програвші ж мусять відпрацьовувати. ;)
    Колись партійцям, тепер олігархам. І за ці авто совєцька влада готова ще 26 млн народу вгрохати... :sad:

20. tanchyk

tanchyk Well-Known Member

Тисячу вибачень пане Полковнику!!! Це Невстранцю адресувалось, Ще раз вибачте!!!:ireful1::ireful1::ireful1:

---------- Додано в 20:24 ---------- Попередній допис був написаний в 20:12 ----------

Ох, і Невстранець, бачить що звинуватила невинну людину і мовчить...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)