Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Нет, вы немного не о том... Знаете - у меня иногда бывают микроконфликты с моим великовозрастным сыном (27 лет) - по поводу застилания им кровати. Он мне пытается доказать, что это - его комната, он утром ушел на работу - а вечером вернувшись снова ляжет в кровать - зачем ее застилать? И я пытаюсь ему объяснить, что из-за ТАКих мелочей начинается рост энтропии души - кровать, неопрятный вид, грязь в комнате... А чего убирать - никто не видит... ТАК и тут - нельзя использовать любые средства - в том числе и языковые - без риска роста энтропии в своей душе... Мол - чего бы не сказать в адрес этих нехороших людей? Они того заслуживают! Они - вполне возможно - и заслуживают. Но мы - нет. Это - то-же самое, что для демократии - процедура. Переступи один раз (а чего - мы же для общего блага!) - и все - процедура кончилась... А вместе с ней - и демократия. Если бы предыдущая власть относилась к демократическим процедурам с должным пиететом - не произошел бы инициированный жадной до власти Юлей полузаконный роспуск ВР (под хлестким лозунгом - верховнв зрада) - и я не сомневаюсь, что "поруливший" профФесор не выиграл бы нынешние президентские выборы... А ТАК - маємо те, що маємо... Поэтому - форма не менее важна, чем содержание. И только в их единстве - успех. :)

• Подобається Подобається x 3
  2. Bambook

Bambook Persona non grata

Далекосхіднику, просто я не вважаю слово "мудаки" нецензурним. На доказ цього можу навести уривок з цілком літературного твору (якщо абстрагуєтеся від слова, може вам навіть сподобається):
    http://tedir.narod.ru/My_tvorch/moodaks.html
    Ну і ще є один момент. Коли ти регулярно переводиш слова у гривні, самостійна цінність тих самих слів невідоротно знецінюється. Для мене вони лише засіб, як для слюсаря - гвинтики й пружинки. Не вважаю, що до них варто ставитися аж надто серйозно.

Інша річ - дії (до яких входить і дотримання процедури). Щодо них - не маю чого заперечити.

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Я дізнався про це мабуть раніше, ніж сюжет потрапив на ТВ. Пітерський пан (працює в галузі охоронної сигналізації) як тільки дізнався від ментів, тут же поїхав фотографувати і надіслав мені свої та чужі фотки в числі перших отримувачів.
    До речі, тут є гілка http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=45937

• Подобається Подобається x 5
  5. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ото ще мені! На кого це розраховано? На зовсім ідіотів?
    Думаю, що всі помітили таку їхню практику - втнути дурню, а потім її відмінити. Ось тобі і покращення життя вже сьогодні. Як в притчі про козу.

Нехай виженуть своїх політтехнологів геть. Нікуди негідна політика.

• Подобається Подобається x 6
  6. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Виникає наступне запитання: яку відповідальність будуть нести правопорушники, що на дев"яте травня носилися з означеними ганчірками?
    До речі, це рішення суду спровокувало у тов. Горбачова М. С. загострення хвороби Альцгеймера.:crazy:
    У нас своїх дурнів вистачає. :good:
    Я розумію, що комуняки подуріли від безкарності. Але якшо правопорушник розумний, він не буде афішувати свої злочіни. Навіть в разі безкарності.

• Подобається Подобається x 7
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, шановна... Не звичайного, а одного із 4,7% від населення україни.
    Українці, вони інакші ;)

---------- Додано в 18:45 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

Носити Прапор Перемоги не злочин, і не суперечить законодавству України. Якщо Вам потрібно роз"яснити різницю між флагштоком державної установи і вудилищем пересічного громадянина, то звертайтесь, допоможемо... :)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Gron

Gron тафгай

О!
    Я не тільки поклав на їхній газ, водопостачання, електрику та інш., але на власному будинку ніколи не підніму їхній прапор, а от Український постійно є, знімаю щоб випрати чи на новий змінити і ще прапор тих хто гостить підіймаю(російський - ні)

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

У вас це все власне? Як то вам вдалося?

• Подобається Подобається x 4
  10. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 10
  11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Знімаю капелюха.
    :good::good::good:

• Подобається Подобається x 8
  12. Boris_Kiev

Ну це пісєц!
    В стилі того ммм... підполковника, який дорікав підлеглим
    "Коли заграла музика, ніхто, крім мене, не здогадався запросити вдову до танцю!"

Цікаво, той комуняка у річницю смерті своїх батьків гуляє в ресторані під веселий шансон, нє?

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось якби в деяких містах процент розумних людей трохи підвищився.
    А то як мій приятель казав "шізуха косіт наші ряди"...:sad:

У Луганську вивішуватимуть червоний прапор, незважаючи на КС

П'ятниця, 17 червня 2011,

Луганська облрада ухвалила рішення про вивішування червоних прапорів на державних установах.

Про це в інтерв'ю журналістам заявив депутат від Компартії Спиридон Кілінкаров, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Сьогодні депутатський корпус Луганської облради ухвалив рішення, що червоний прапор висітиме на державних установах до 22 червня, до початку Великої Вітчизняної війни", - сказав він.

Як відомо, у п'ятницю КС визнав неконституційним використання прапора перемоги під час офіційних заходів разом з державним прапором України.

• Подобається Подобається x 8
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

То гра така для відвертих лохів.
    Приймаємо-відміняємо-приймаємо- і так далі.
    Аби було чим пусті голови зайняти. Не підвищенням же цін іх занімати! ;)

• Подобається Подобається x 10
  15. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А плакати про убивство киянами, харків'янами тощо своїх євреїв будуть? Невже Львів є лідером з вбивств євреїв?!
    Та ні. Ви забули, що регіонали похвалились тим що у них майже в кишені 300 голосів і імпічмент Рябка, який з переляку розпускав ВР кілька разів, а БЮТ лише придав смиканням Юща легітимність, склавши 150 мандатів...Якби цього не відбулось, то реванш Хама відбувся б значно раніше...І все через руйнівну роль Юща.:diablo: А за влади Хама ніяких чесних виборів бути не може априорі...

• Подобається Подобається x 5
  16. Boris_Kiev

А мені здаєьбся, що 22 червня саме той день, коли тре вивішувати бойові штандарти Вермахту. Нє?
    "Глюпо" - хтось скаже?
    А червоні прапори - не "глюпо"?

Можна дискутувати про символіку 9 травня, але 22 червня?
    Чи був більш ганебний день в історії совка? Обісратися перед "братами по партії"? Перед асами люфтваффе, яких готували в Росії? Та іншими.

• Подобається Подобається x 9
  17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Навіть за часів совдепії 22 червня ніколи не святкувалося. Навпаки, якось з сумом згадували, що війна почалася...

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а комуняки скоро будуть святкувати день добровольців втопених в Дніпрі за визволення Києва

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

Може вони стали по сучасному комуно-емо, чи комуно-готами? Комуно-садо-мазо? :crazy::haha:

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Колір волосся вже комуністичний :yes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)