Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Москва, навіщо так далеко ходити?
    Я вам сам зізнаюся. Як справжній галичанин, кожен день починаю з модитви, щоб Всевишній стер з землі Росію і всіх росіян. Потім відкриваю холодильник і випиваю з літр крові невинних російських немовлят.
    Далі виставляю на підвіконня кулемет і чекаю, чи не забреде в мій провулок група туристів із Росії. Якщо не забреде, то рушаю у Львівське метро: там ми зазвичай виловлюємо і мордуємо росіян. Кажуть, замордували вже 200 тисяч -так то вороги брешуть, применшуючи наші заслуги. Не менше, як півмільйона замордували.
    Окрема розвага - зустрічати поїзди на вокзалі. Поїзди з Донецька і Луганська ми зустрічаємо з нагайками і завертаємо назад із криками "Бандюки".
    Поїзди з Москви зустрічаємо із кулеметами, а потім спрагло впиваємося в тіла невинно убієнних, аби попити свіжої крові. З кісток же ми різьбимо статуетки та медальйони з портретами Шевченка, Франка, Шухевича, Бандери і Тягнибока.
    потім ідео до памятника Бандері і всією міською громадою молимося за знищення Росії і всіх росіян. Після чого зі спокійною душею випиваємо по літрі горілки і закусуємо кілограмчиком сала. Далі змазуємо кулумети і лягаємо спати. Сниться нам зазвичай або Москва, залита кровю, або синьо-жовті та червоно-чорні прапори на Кремлі, або, в найгіршому випадку, митний контроль на китайсько-фінському кордоні десь в районі уралу.
    Потім ми знову прокидаємося, випиваємо кілька горнят крові російських немовлят, виставляємо на підвіконня кулемети...

• Подобається Подобається x 5
  2. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я? Где? Когда? Почему вы решили именно на мой пост отвечать карикатурно коверкая русский язык? А что до "обид" - то это уже третий пост, в котором вы отстаиваете свое "право" ТАК писать по-русски (горАда дАнецка) - что говорит именно о вашем желании досадить русскоязычным вообще - и мне - в частности.
    Думаю - дальнейшие мои увещевания - бессмысленны, поскольку культура общения или есть - или нет. Если достойного воспитания родители не дали - с этим уже ничего не сделать. Увы. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. Nevermind

Nevermind Просто персона

Один день з життя звичайного українця...

:good::good: :haha: :haha: :haha: :haha: :good:

• Подобається Подобається x 7
  4. kjk

kjk Дуже важлива персона

вийду 22 червня за батька бандеру
    юден капут

• Подобається Подобається x 1
  5. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Представить данный процесс могу с трудом. Как Вам это удается?о_О

6. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:12 ----------

По сути могу сказать, что ТАКие люди не должны быть во власти.

7. Bambook

Тобто по суті ми однодумці, але все одно ви мусите зачепити мене по формі: нам же навязали схему, за якою ми з вами мусимо бути опонентами. Ви ж російськомовний, з бандитського краю, а я взагалі бандеровское отребье. Може, досить грати за чужими і мені і вам правилами?

• Подобається Подобається x 2
  8. Bambook

Точно так само, як мордувати ваших співвітчизників у Львівському метро :)))

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

Найбільша кількість замордованих припадає на станцію метро, ​​яка знаходиться на набережній біля моря, нє?

10. Bambook

Ну тут тяжко сказати. Доволі багато замордовано також біля станцій "Космодром" і "Музей татаро-монгольського іга" :)

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Нє....на берегах Полтви

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

ще в нас є памєтник Леніну, правда вверх ногами стоїть, але то така задумка

13. NorthWind

Це фигня, у нас с дыркой в попе был...

14. Nevermind

Nevermind Просто персона

Зачекайте... Щось не можу пригадати, де знаходиться ця станція. Це між станцією імені Тягнибока і станцією "Смерть москалям!"? :dntknw:

15. kjk

kjk Дуже важлива персона

в нас взагалі, Ленін побрився і виліз на постамент де мав Бандера стояти

• Подобається Подобається x 4
  16. NorthWind

Да какая голубям разница...

• Подобається Подобається x 4
  17. Bambook

Нє-нє, станція імені Тягнибока - то на західній гілці. А це поміж станціями "Чотиритисячоліття приходу аріїв у Галичину" і "Школою русофобії" :)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

А в Сумах вирішили не голити-зразу голову відірвали

19. NorthWind

В цветмет сдали? На бутылку-то хоть заработали?:)

20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Не наю....не пив з ними

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)