Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ага, класна штука. Особливо в поєднанні з теоремою про безкінечних мавп і філософським зомбі.

2. Gron

Gron тафгай

Тоді, на мд, треба їм вказати на двері, що тут, що в житті.
    А як це зробити, то другорядна справа, ефективність попереду ефектністі.

3. Nevermind

Nevermind Просто персона

4. Bambook

Bambook Persona non grata

Вказати їм на двері тут можуть хіба модератори й адмін, якщо вони порушуватимуть правила форуму.
    Я вів до того, що той, хто поводиться, як москаль, москаль і є, незалежно від етнічного походження.

5. kjk

kjk Дуже важлива персона

^
    ^
    він то в ігнорі і не бачить цього
    а от ви чого цитуєте :))

• Подобається Подобається x 1
  6. Bambook

Bambook Persona non grata

7. Nevermind

Nevermind Просто персона

8. vseprav

vseprav Well-Known Member

та ці народи і дужили б, та деяким політикам це не вигідно
    от і зомбують нас по ящику

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ооо, розумію!
    Юрист країни-правонаступниці ссср мріє про ті часи, коли можна мені буде впарити позов за статтею "Розкрадання соціалістичної власності, здійснене групою осіб, за попередньою змовою, повторно, повторно, повторно, повторно..."
    А те, що я подарував 3/4 назад (начальнику служби ремонту телекомпанії - правонаступниці Гостєлєрадіо усср) - буде враховано як пом"якшуюча обставина?

Ні, панове, нам назад у совок ніззя! Нєвстранці посодют!

• Подобається Подобається x 3
  11. Moskva

Moskva Well-Known Member

Разъясняю свое отношение:

1. Самый обычный и банальный дележ власти и денег под прикрытием красивых словес. Что мы (в России) дальше видели, после 1991 г.? Дальнейшие попытки дележа власти, но, как говорится, уже поподробнее. Две полномасштабных Чеченских войны, военные действия армии в центре Москвы против законного Парламента, кучу кровопролитных терактов. Вам или мне это все нужно было? Лично мне - точно не нужно. Дай Бог, чтобы в Украине всего этого не было. Стульями там дерутся, - и х... с ними, лишь бы из танков не палили.
    2. Союзные Республики довольно долго наблюдали, чем тут все эти "разборки" закончатся. После ГКЧП в 1991 г. вполне естественно, что многие из них шарахнулись от такого центра подальше. Тем более, что РСФСР сама создала юридический прецедент. Что ж теперь жаловаться и валить все на каких-то "националистов"?
    3. Мое личное отношение к 12 июня: лишний выходной день, - это хорошо! Но лучше бы он был по поводу Троицы.

Вы еще спрашивали насчет национальности, - "истинный ариец", так пойдет? Где-то я уже это видел...
    Хочу, чтобы УВАЖАЕМЫЕ МНОЙ собеседники уважали и меня тоже, - поэтому осваиваю Украинский язык. Как это у меня получается, - не знаю. Но, и Вам того же желаю и советую.

• Подобається Подобається x 8
  12. Nevermind

Nevermind Просто персона

Как Вы меня радуете, пан Moskva!:preved:
    Слава Богу, остались еще в России люди, способные к нормальному критическому и аналитическому мышлению.

А знаете, как они называют украинских националистов? "Свидомитнутыми". :ireful1:

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

А что это за нацист спрашивал Вас о национальности? :ireful:
    Какая разница, какой Вы национальности....

• Подобається Подобається x 5
  13. Moskva

Moskva Well-Known Member

Таких - багато в Росії, шановна Пані Русалочка!:give_rose:

:give_rose::give_rose::give_rose:

Пан Невстранец.
    Тільки, трошки вище. Я відповів йому в одному пості, аби не розділяти відповідь.

• Подобається Подобається x 7
  14. kjk

kjk Дуже важлива персона

щось тема потрошку занепадає
    якось би апнути її...

15. - апните. Что там с арестованным националистом-гастарбайтером, отпустили за недоказанностью или уже доказали невиновность?

• Подобається Подобається x 2
  16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

17.  
    • Подобається Подобається x 1
  18. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, що ж таке? Добкіну полегшало із головою? Якесь чарівне лікування?

• Подобається Подобається x 3
  19. kym

kym Well-Known Member

Та ні в звязку з тим що президент вроді би побив горшки з Путіним і в адміністрації президента розуміють що такі акції їм не приносять балів напевно пішла команда обмежувати російські дії на Україні.

• Подобається Подобається x 6
  20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну от ви й назвали це "чарівне лікування". Просто відмінили команду "фас".
    От би ще й оцих "підлікували":
    Ото ще мені! Ще б з'їли ті прапори. Чи Росія тільки за розрив заплатила?

Останнє редагування: 15 чер 2011
    • Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)