Російський марш у Львові (продовження)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 12 тра 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Так, дуже вибірковий підхід:
    "Милиция отказала в открытии уголовного дела против Святослава Сопильника, который 9 мая ранил из травматического пистолета помощника депутата Львовского городского совета Олега Колпака."
    http://lb.ua/news/2011/05/31/99209_Militsiya_otkazala_v_otkritii_dela.html

Проте Львів рулить! Продажна міліція отримує належну відповідь:
    "Львовский облсовет угрожает сократить финансирование местной милиции"
    http://versii.com/news/232891/

• Подобається Подобається x 6
  2. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

Чернобыль энто наше так сказать.
    В Сибири прожил 13 лет) и не жалею, и дня проведенного там.
    Все намного проще и понятней. И люди и условия жизни.
    А природа там какая! Закачаешся. Есть такой военный городок Камень-на-Оби. Речка Обь - просто супер, а какая там рыбка) у нас такого колличества и разнообразия нигде нет. А леса ? Сосновые боры.... Эх!
    Но в Одессе море) и Родина) ТОчнее родной город):good:

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:39 ----------

3. аксакал

Це лише тому, що, як тільки відкрили кордони, справжні корінні одесіти виїхали хто в Ізраїль, хто в Нью Йорк. Зараз там філіал Єнакієва. Ось навіть талички, що нагадують про Україну, збираються усунути:
    "Руководство Одесской мэрии также планирует переименовать улицу Затышну в Уютную, улицу Скисну - в Косвенную"
    http://www.ua.all.biz/news/index.php?newsid=344862

Додаю:
    За посиланням від Монархиста побачив такий допис:
    "Форум предполагает открытое общение для всех, а не для определенной группы, поэтому тему в клуб по интересам !"
    Тобто та тема лише для "певної групи", що ніяк не опритомнить (= не стає свідомими ;) )

• Подобається Подобається x 3
  4. Voronesco

Voronesco Member

Є такі. Дякую за співчуття. :)))

• Подобається Подобається x 1
  5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому у всіх кацапо-совків однакові спогади? Природо-військові?

• Подобається Подобається x 2
  6. kjk

kjk Дуже важлива персона

це все умовно сказано
    бо коли вернеться совок, то буде не квас і ковбаса, а в першу чергу розкуркулення і індустріалізація
    в вашій одесі зженуть одеситів на будівництво якогось цинкового заводу
    замість вихідних днів будете на суботніках зрошувальні канали копати
    а бесплатне житло і якісна медицина буде для ваших дітей (внуків)

• Подобається Подобається x 3
  7. Skodnik

Skodnik Белый Воротничок

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:54 ----------

Потому что некторотые дальше своего огорода ничего не видели)
    А семья моя военная была, и в Германи, и в Индии, и в Чехословакии служили

---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:57 ----------

Если честно, то был бы только ЗА.
    это новые рабочие места, и повышение жизненого уровня населения.

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як самокритично!!!
    :haha::haha::haha:

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо ж ви всі воєнні, скільки ж можна.

• Подобається Подобається x 5
  10. аксакал

От і треба не просто вийти на вулиці, а стояти з фото (розміром з плакати) про ті події. Без бійки і лайки. Мовчки. Можна жалобну музику.

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Іх к нам із артіллєріі отослалі, а там дураков нє дєржат :haha:

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую! Процес пішов. 502 МБ.
    Хто не вміє працбвати з торент-трекерами і бажає мати цей фільм - можу перекинути через сервіс edisk.ukr.net

Хто би сумнівався.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Виявляєтья російський солдат все-таки замочив чоботи в Індійському океані, як Жиріновський хотів.

• Подобається Подобається x 6
  14. Boris_Kiev

Кажуть, що совєцькі військові радники - "єгиптяни" полюбляли співати на мелодію "Хевену Шалом Алейхем" - "Мы выйдем к Красному морю! Мы выйдем к Красному морю!".
    Ну вийшли. І пішли...

15. kym

kym Well-Known Member

А знаєте хто за советів міг служити і в Німеччині і в індії і в Чехіїї ..... думаю ще й в Африці і на Ближньому сході були .... тільки не говорять про це. Ті що попали б під люстрацію, якщо б ми не змалодушничали і таки прийняли такий закон на початку 90-тих. А зараз це просто військові колоністи, які не мають Родіни...вони мають рідне місто.... а от як тепер нам поступати тим що мають Батьківщину.

• Подобається Подобається x 7
  16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ми не змалодушничали, просто їм самих себе довелось би люструвати. І сьогодні теж на 80%.

17. Boris_Kiev

Куме,
    я зі студентських років трохи приятелюю з росіянином, сином "великого" військовця. Звичайно, йому важко дається розуміння усіх процесів, але якось він розвивається "правильно".
    Хоч і мав він партквиток, але людина на 95% порядна, навіть із специфічним комплексом Дон Кіхота. Навчився розмовляти більш-менш пристойним суржиком, дочку віддав до української школи. Іноді вибухає - "моя дочка Ксенія, Ксенія, Ксенія, а не Оксана!"
    Пам"ятаю прикол десь у 90-91 році: його мама після смерті батька була "прикріплена" до військового "распрєдєлітєля".
    Телефонує йому на роботу і каже:
    - Сьогодні швидко йди додому! Там Рухівці влаштовують мітинг, як би чого не трапилося. Взагалі спитай Бориса, кого сьогодні битимуть - росіян, євреїв чи комуністів?
    Хлопець відповідає, що Борис якраз до нього зайшов, зараз відповість.
    Ну і я по приколу кажу його мамі:
    - Битимемо виключно комуністів, але не турбуйтеся, Ваш під"їзд я вніс у "білий список"! :)

Підсумковуючи допис, можу сказати, що ось такий напівсвідомий росіянин таки приносить користь Україні. А гострих тем я у спілкуванні з ним уникаю. Ми приятлюємо на грунті музики, звукозапису, електроніки. І коньячку випити можемо.

• Подобається Подобається x 10
  18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

19. vseprav

vseprav Well-Known Member

ну якшо західна україна для комуністів фашисти, то яке в них відношення до балтійських країн(Литва Латвія Єстонія)? Теж фашисти?

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не те слово! Але, вкусити вже - зась. Бо країни НАТО.

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)