Російський марш у Львові (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Agaton, 6 тра 2012.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Тьфу, ты.
    С дураком свяжешься...
    Привет.
    Пока.

• Подобається Подобається x 2
  2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

3. kitana

kitana Banned

Так його міліція зупинила. Чого це Ви нашу українську міліцію рагулями називаєте?
    Займіться краще своїм ОМОНом, який у Москві мирних демонстрантів дубинками гамселив.

• Подобається Подобається x 1
  4. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 3
  5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Взагалі то дивно, така увага різним прапорам... - треба просто правильно думати, бути свідомою людиною і слідкувати за своїми вчинками. Краще коли кожен відповідає за себе. Якщо КОЖЕН буде поводитися свідомо - не треба ніякого галасу та громадських об'єднань. Людям потрібно усвідомити це - насамперед кожен відповідає за свої вчинки перед своєю Душею, а не перед людьми.

6. kitana

kitana Banned

Полковник, Ви у своїх уявленнях відстали від життя як мінімум на дев'яносто років.

Сучасних жінок цікавить не тільки борщ, а й майбутнє їх дітей.
    Ви нам тут втираєте про один непіднятий у Львові прапор, але тихенько мовчите щодо фашизації Росії.

Бог Вам суддя...

7. Полковник

Полковник миється в бані

Откройте соответствующую темку - поговорим.

8. Real

Real Well-Known Member

слова не мальчика.... кто бы подумал?

9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

10. Полковник

Полковник миється в бані

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Красиво! Спасибі за посилання...

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Я про "марш" комуністів...

12. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Судячи з мого тата і батьків дружини, знайомих. НЕ ВЧАЩАЛИ вони на 9-травнєві паради. А зараз усі вже не живі.

---------- Додано в 15:50 ---------- Попередній допис був написаний в 15:47 ----------

Навіть вагітних жінок (було відео).

13. kym

kym Well-Known Member

А хіба рагуль рагулю може помішати щось робити..... яке їхала таке здибало

14. Полковник

Полковник миється в бані

Пожалуй, это видео стало самой большой оппозиционной страшилкой о силовом разгоне участников «Марша миллионов» 6 мая. «ОМОНовец бьет беременную женщину в живот» - гласит анонс этого ролика в социальных сетях, под которым немедленно начали нарастать гроздья священного гнева: «сволочи», «ничего святого нет», «только и умеют, что с бабами драться»…Тут спорить не с чем, бить безоружных людей – неправильно. Потому по факту избиения участника «Марша миллионов» Следственный комитет завел уголовное дело. В следствии утверждают, что имя проштрафившегося «копа» уже известно (максимальное наказание по статье «превышение полномочий» - до 10 лет лишения свободы).
    Однако очень скоро глазастые блогеры ролик в какой-то мере развенчали – углядели, что на видео не беременная девушка, а парень. Сейчас этого молодого человека ищут следователи – в уголовном деле он будет фигурировать как потерпевший. «Комсомолке» удалось найти героя Интернета раньше полиции.
    [​IMG]«Комсомолке» удалось найти героя Интернета раньше полицииНиколаю Г. (свою фамилию он просил не называть) из подмосковного города Кубинка-8 (Одинцовский район) – 25 лет, он выпускник Московского государственного университета путей сообщения.
    Поклонник панк-групп с остросоциальными текстами – его страничка социальной сети завалена подобной музыкой, сам играет в одной из московских групп.
    От общения с журналистами парень наотрез отказывается. Однако мы поговорили с его 19-летней девушкой Анной, которая также фигурирует в выложенном в Интернет ролике – полицейские тащат ее непосредственно перед «беременной женщиной».....

http://www.kp.ru/daily/25881/2844396/

15. kitana

kitana Banned

Во-первых, я Вам не подруга. Потрудитесь выбирать выражения.
    Во-вторых, меня не волнует российский ОМОН, меня волнует русский народ, росияне и Россия, потому что слишком много у меня связано с этой страной, и слишком много она для меня означает, и информацию о том, что там происходит, я беру не из новостей Первого канала, и уж конечно, не из форумов и интернетов.

п.с. І на майбутнє... Ваші жалюгідні спроби мені хамити залишатимуться без відповіді, мені це не цікаво.

16. Un.Known

Гм.

Кітана, ті, хто служать у російському ОМОНі - вони також частина того народу, про котрий Ви так турбуєтесь.

І російськомовні дописувачі на цьому форумі - також.

Провести чітку межу між милою Вашому серцю Росією і немилою - досить важко, якщо користуватись Вашими критеріями.

Ну і хвилюватись за Росію більше, ніж росіяни - не раджу.

17. kiunga

kiunga New Member

як це можна спростувати? це фото.
    уявіть хтось би написав про це словами... ото б почалось, ото б батьківщину захищали...

взагалі учасникам війни вже по 90. проте завше знайдеться кілька таких молодших брехунів, які претендують на пільги, або просто на шару, ходять на банкети хоч поїсти

доречі, Кирило не має права на медаль 50 років перемоги
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Кирилл_(Патриарх_Московский)
    другий рядок, крайня зправа. читайте статут медалі
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Медаль_"50_лет_Победы_в_Великой_Отечественной_войне_1941-1945_гг.»
    її не можна дати тому, хто народився після війни

18. kitana

kitana Banned

Вони росіяни, люди. В даному випадку я кажу не про людей, а про дії ОМОНа, як державного органу.

Я розрізняю людей не за мовною ознакою, а за рівнем культури, духовної сили і інтелекту.

Мої критерії загальнолюдські і старі як світ, в них немає нічого нового. :)

Ну і хвилюватись за те, що мене хвилює - не раджу.

19. Un.Known

Та я ніби в курсі. Але діяти будуть не роботи і не бездухі "органи" - люди.

А Ви не припускаєте, що у російському ОМОНі можуть служити люди, котрі відповідають Вашим критеріям?

20. kjk

kjk Дуже важлива персона

Які ж в Москві дівчата страшні :sad:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)