Російський марш у Львові (2)

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Agaton, 6 тра 2012.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

очам своим не верит!

2. Predator

Predator Well-Known Member

Вы можете отмечать так, как Вам будет угодно, но не сможете отрицать факт участия в победе этой символики. Вы не сможете утверждать, что наша армия и народ победили бы фашистских захватчиков, будь главнокомандующим Янукович или Ющенко (к примеру), так как история не терпит сослагательного наклонения. Победили именно так и именно тогда. Не нравится - не празднуйте, но поймите тех, кто празднует.

П.С. Не прославляйте фашистскую символику СС Галычина, как и рекомендуете. И поменьше скорби) Вы ведь живы сейчас и не в рабстве, как планировалось захватчиками. И не переживайте - Вас в подобное рабство притянут теперь более демократично и сознательно.

• Подобається Подобається x 3
  3. kitana

kitana Banned

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Шоу для дурнів... :)))
    Одні роблять вигляд, що прориваються до прапорів, інші - роблять вигляд, що їх не пускають... :)))
    І все це з посмішками, з жартами... :)))
    Тай "захисників україни" - півтори землекопи... :)))
    Шоу...

• Подобається Подобається x 2
  5. kitana

kitana Banned

Як думаєте, ким влаштоване?

6. VasMT

Тим хто найбільше посміхався... Ясно, як білий день - СВОБОДОЮ!
    По-перше: свобода в Тернополі керує владою.
    По-друге: комуністи діяли в межах Закону України, використовуючи копію Прапора Перемоги і партійний прапор КПУ.
    По-торетє: видно капуста у нацят скінчилась, бо щось мало їх приперлось задурно комуняк потлумити та "ганьба" прорепетувати :)))

7. kitana

kitana Banned

Ми же в цій темі про провокації говоримо.

1. Комуністи приїхали кількома автобусами. Один з автобусів - міліцейський. Дивно, нє? Внятної відповіді, чому міліція підвозила комуністів - немає.
    2. Більшість комуністів - не з Тернополя, позбирали їх з області і з Хмельничини.
    3. Організатор комуністів у інтерв'ю журналістам там же на місці перед початком кілька разів наголошував, що їм тернопільська влада не указ, і називав її нео-фашистською, з чого можна зрозуміти, що мета акції - політична - показати "кузькину мать".
    4. Також їх організатор там заявляв, що вони приїхали пройти маршем під своїми комуністичними прапорами (а не просто, щоб покласти квіти, як хтось наївний може подумати). А це є масовим заходом.
    За Конституцією про проведення масових заходів необхідно завчасно повідомити місцеву владу. Комуністи ніякої заявки чи повідомлення не подавали. Тобто, на цей час ніяких заходів у парку не мало бути і він був вільний для прогулянок. Так не буває, що хтось приїхав, і всі мають миттю розійтися, бо він так хоче. Це порушення прав людей. Є встановлений порядок.
    Тож говорити про якусь законність тут не приходиться.

Всі ознаки провокації на лицо: чужі заїжджі люди, навмисне нехтування законним порядком проведення акції, провокативні висловлювання.

VasMT, Ви можете і далі вірити, що комуністи там були, щоб покласти квіти і вшанувати загиблих.
    Для мене очевидно, що їх мета - провокація.

• Подобається Подобається x 3
  8. Полковник

Полковник миється в бані

Нормальненько.
    Я иду к личному папе-фронтовику положить цветок на могилу - это провокация.
    А рагуль меня не пускает - это вшанування.
    Какое-то Королевство кривых зеркал прямо-таки.

9. VasMT

Можливо... А що вони провокували? І кого, скажіть на милість. Ну приїхали, ну поклали квіти, ну пройшлися... Далі що? Самих же тернополян, на превеликий жаль, було мізер... Бюджетники, держустановники, влада... То кого провокували? А найбільша провокація якраз і здійснена хуторською владою: - відмінити Закон України своїм рішенням. Хто вони такі?

• Подобається Подобається x 1
  10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А хто може підтвердити чи спростувати з посиланнями на джерела отаку інформацію?

http://ua-by-ru.livejournal.com/1544447.html

• Подобається Подобається x 4
  11. VasMT

Останній абзац
    Любий, хто розуміє різницю між орденом, медаллю чи знаком, зміг би розмістити нагороди правильно і впорядковано. Те ж саме і з невідповідністю елементів форми. Висновок - клоуни, халявщики, шахраї... На організовану акцію не тягне близько...

12. Gron

Gron тафгай

Там Ваш корєфан, кілька сторінок тому, запостив, на його думку, гумористичне фото з Одеси.
    "Ваші" у всьому делітанти та бовдури, той хто без окулярів, бачить чиї вуха стирчать з "патріотичних" акцій.

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Михайлович,

я повний профан у воєнній справі, у термінології, у поняттях. Таких, як я - мільйони. Аби нас обвести навколо пальця не треба дотримуватись чітко якоїсь фальсифікації - клюнемо на голий гачок.

Впевнена, що якби треба було представити світу унікальну людину-легенду, все б було продумано до дрібниць. А тратити час на сотні "ветеранів" для пересічних людей - марнота.

Я, взагалі, не про те питала. Там були цікаві дані і статистики, кого і коли було нагороджено - це я хотіла підтвердити, для себе.

14. kitana

kitana Banned

Полковнику, так Ви не дивіться у викривлені дзеркала, тоді і не будете ні в яких бутафорських королівствах.
    Коли Ви ідете покласти квіти своєму татові-фронтовику, чи будь-якому іншому фронтовику, чи невідомому солдату, це не провокація, це Ваш внутрішній поклик, і Ваша пошана до них.

В Тернополі ВСІ, хто хотів покласти квіти, це зробили.
    Дивіться фото
    http://poglyad.te.ua/foto/devyate-travnya-u-ternopoli-zi-slizmy-na-ochah-fotoreportazh/

Ми вже з Вами говорили про рішення місцевої влади та їх законність. За законністю наглядає прокуратура. Є законна процедура скасування рішень.
    Так, як це було у Львові. Прийняли рішення, отримали протест прокурора, відхилили протест, рішення про символіку скасували через суд, на сайті ЛМР повідомили, що рішення скасоване і не дійсне.
    В той же час львівська міська рада через суд довела, що проведення акцій різними політсилами може викликати провокації і загрозу громадській безпеці. Судом проведення акцій було заборонене, і Львів провів 9 травня спокійно. І ветеранів вшанували, і бійок не було.

В Тернополі рішення про заборону символіки ніхто не опротестовував, рішення не скасоване. І всі політичні сили погодились не проводити акцій під прапорами. Лише комуністи вирішили використати цей день для свого піару, бо їм наплювати на ветеранів.

Чому ж мізер? Багато людей було...

15. Полковник

Полковник миється в бані

Ну.
    И я о том же.
    Почему рагуль должен решать во что я должен быть одет, какие ленточки я имею право прицепить себе на одежду, а какие нет.
    Почему, если я этого хочу, и Закон Украины мне это позволяет, я не могу на могилу отца идти с копией Знамени Победы?
    Почему рагуль какой-то решает за меня?
    Я ведь рагулю не мешаю устраивать сельские колядки на улицах Города или ходить под чёрно-красным, никем не признанным флагом.

16. kitana

kitana Banned

А Вам хтось заважав? :)

17. Полковник

Полковник миється в бані

Как гриться, варьята не стройте.
    Я и не пробовал.
    А паренёк на Холме Славы попробовал.
    Кино тут где-то имеется.

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

19. Полковник

Полковник миється в бані

Где в данном законе сказано, что он относится исключительно к гражданам Украины?

• Подобається Подобається x 1
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а де твій аватар? :)