Російські брати чи "братки"?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 15 лют 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Так я ж сліпо-дальтонік.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цим форумчанам головне не аналіз теми, а задоволення бажання почесати язиком з відтопирюванням свого Я.

3. Rogers

Rogers Well-Known Member

Согласен с вами ,состав на этом форуме жиденький...

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Маємо те, що маємо. Піду в дзеркало себе гарненько роздивлюсь.

5. Rogers

Rogers Well-Known Member

может вхолостую не надо идти ?

6. Luna

Luna Guest

:) Самокритично.

7. Rogers

Rogers Well-Known Member

Луна,больше креатива,зачем уподобляться моему одноплоскостному Друку..

8. Luna

Luna Guest

Роби, Луна тут какбэ не для развлечения тебя)) Сам подвигай тазом - смотри на Дика, супрекреативно:))

9. Rogers

Rogers Well-Known Member

Справедливости ради движение таза мне сперва показалось хорошим ходом...но потом зарябило в глазах....однако ! от этого смысл его постов не изменился

10. Luna

Luna Guest

А мне рекламным...Но - опровергает))
    Отож...

11. У нас памятников как говна.И бендере и голодомору и даже варенику уже поставили.Лучше бы на эти деньги сахарный буряк посеяли и картоху посадили. А то сахар у бульбашей покупаем а картошку из пустыни завозим . И к тому же им твой борщ до сраки,у них свои щи есть.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Архімед видно не знає що таке справжнє "щі", бо в Росії вже навчилися і борщ називати щі. Пояснюю. Щі, це коли в ньому по твоєму закону (Архімеда), в результаті його низької питомої ваги (плотності) любе гівно тоне. Борщ - це та субстанція, яку не можна навіть наливати, а її "насипають", і в якій ложка "стоїть" як у хорошого мужика.
    Ні, москаль не дурень, раз у нього на першому місці не пельмені від пермяків, а іменно борщ.
    Я здогадуюсь, що сучасні Архімеди плутають Бендера з Бандерою, як і борщ зі щі.

13. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]щи,хоть член полощи,так говорят...[/OFFTOP]

14. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]а відрами ще в Россії борщ варять на тиждень,а потім на мороз і сокирами рубають на обід... колись так було ,сам рубав[/OFFTOP]

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дядьку, а що це таке? З нього добрий борщ виходить? Чи такий собі?
    Не сподобалося людині щось - солі видно забагато.

16. А чем же вы так гостинно угащаете на Буковели ,Верховине - лагерной похлебкой? Но я точно читал в меню -БОРЩ УКРАЇНСЬКИЙ. или у вас уже не стоит как у нормальных мужиков. Извени за Бандеру - для меня это просто нелюдь поэтому с маленькой и с"Е"

17. Luna

Luna Guest

Ой, я ничего вам не скажу за нормальных мужиков, но вот кухня у них - мммм...Вот так вот приходите в Колыбу, шапчонкой о стол - хрясь! и орите громко: ЖРАТЬНЕСИТИМУЖИКУ!!! И Вам сразу вкусняшек полон стол, причем не ЩИ, а настоящую еду)))

А чтоб не очень сразу заманивать туда - предупреждаю в первый и в последний раз, о нормальных мужиках и их половых проблемах Вы можете пообщаться в соответствующем разделе.
    Приятного общения.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ми на Слобожанщині більше на котлєтки нажимаємо.
    Він не тільки нічого не знає толком про С. Бандеру, але не знає навіть правопис написання слова "извени". Ох ці "Архімеди" з культури "рашен".
    Цікаво чи знає він різницю між англійською "хартією вольностей" та російськими "понятиями"?

19. Поэтому Колыбу и не упоминал, как и ресторан Украинска хата в Одессе. Нам аппретивчик с женой там подавали - до сих пор впоминаем. :good:

20. Luna

Luna Guest

Вы неправильно поняли...Это я виновата - написала Колыбу с большой буквы:) Там колыб много)) И всюду - очень вкусно.
    Кстати, и в пансионатах, частных гостиницах, домашняя кухня - супер.
    Мы их учили икру из баклажанов готовить и перец на костре, они нас - банош и чинахи. До сих пор вспомнию))

а де твій аватар? :)