Судіть самі. Ваша країна порушила всі міжнародні угоди, анексувала частину країни, якою ви збираєтеся пересуватися. Россия - государство гопник. Нарушила все договоры 500 разів на день вам в прайм тайм місяцями вкладали в голови, що в країні, якою ви збираєтеся пересуватися фашисти, хунта... Ваші земляки організували вбивство понад 8тисяч людей країни, якою ви збираєтеся пересуватися. Понад 30 тисяч озброєних банд ваших земляків організовують хаос, гуманітарну сіру зону. Мешканців території, де жили 30% ваших прихильників ви перетворили на лохів-заложників - пенсія 1800руб, безробіття, продукти втридорога, жодних перспектив. Ви не обліковуєте людей, які повірили вашій пропаганді і загинули за закликом вашої країни. «Мы вас туда не посылали» Для дестабілізації країни, якою ви збираєтеся пересуватися ви випустили 400 тисяч урок. Казарми вже не вміщають строкових призивників. 127 тысяч человек освободили по амнистии к 70-летию Победы Призыв-2016: мест нет Ваші ж фашисти прозрівають: "Это была замануха" Ви схиляли своїх жінок, матерів за 5 міліонів рублів "пособія" нишком закопувати своїх дітей-гопників. І вони на це йшли! На яке відношення ви розраховуєте?
Галицькі жарти від Юрка Нотоцо( з фейсбука стягнув) Приходить московський турист в львівський бар "Під Вежею" і замовляє гальбу пива! А бармен: - З вас,дядя, 200 гривень! А дядя: - Да нам сказалі,что пиво ва Львовє по 100 грівень! - Тепер дядя так: 100 гривень за пиво і 100 гр.компенсації за загублений Україною Крим,во-о! Хлоп московський вздихнув,ну шо робити...витянув 200 гривників і виклав бармену! Бармен взяв гроші і повертає хлопу назад 100 гривень! Той витріщив очі,а бармен: - Нинька пиво'сі вже скінчило,дядя...Приходіть завтра!
"Хохоліку" (сразу после этого слова получаете в пятак , если этот разговор был -бы в реале.Где небудь в той же Харьковской области на заправке или возле магазина). Не важно хто начал первый оскорбления.Главное что вы с России.Страны-агрессора , где президент карлик-ху@ло . Может Вы хорoший человек , жалеете бездомных людей и животных , ходите в Церковь и играете на скрипке. Но Вы дожны научиться чувствовать вину своей страны (если Вы порядочный человек) перед страной в которую хотите въехать. Как в своё время научились немцы. Если Вы почувствуете эту невидимую грань , всё будет в порядке.Если нет - езжайте лучше через Беларусь или летите самолётом...здоровеё будете.
І вдома не чіпляю. З відомих причин я не дам вам прямої відповіді що до Кримського півострова. Але чітко можу вам доповісти , що не їзджу Туди з 2013 року і справа тут не в відсутності мосту через Керченську протоку, не у ціні на літак. Якщо ви розумна людина, то сопоставляючи певні події зрозумієте чому я не даю прямої відповіді
Не я начал первый. Это все таки важно. Я прожил в Украине 30 лет, у меня много друзей по институту, работе и просто одноклассников и никому из нас в голову не приходит называть друг друга подобным образом. Так что думаю грань, о которой вы говорите я чувствую. По поводу способа передвижения, окончательное решение примет моя компания,
Так все це мені дуже добре відомо і я не розраховую на гостинність з боку українців Але ж, буду вам дуже вдячний якщо підкажете як поводитись пересуваючись Україною на автівці.
Нема за шо. Кацапчик, вот ты сам себе и ответил- тебе ехать не стоит.Ты сразу начал быковать.И здесь неважно "кто первый начал", важно, что при таком поведении в реале мордобой тебе обеспечен (что и сказал уже шановний дописувач). По поводу "кацапа": может, для тебя и внове, но в Харькове это слово сейчас очень широко употребляется.А вот "россиянин" все реже.Извини, но тут ничего не поделаешь, это общий тренд и общественный запрос.И безразлично твое знание украинского языка, наличие друзей или еще что.Впрочем, вы привыкнете к этому названию и не будете на него так резко реагировать.В конце концов выражение "русский медведь" в 19 веке было оскорблением (достаточно посмотреть европейские карикатуры того времени) но вы привыкли и даже "подняли на щит".То же будет и с "кацапом".Вопрос времени.
Ну в нас "росіянин" і колись вживалось хіба в "академічних колах" але зараз таке вже звичне старе в добре "москаль" заміняється на "кацап" майже за замовчуванням... Хунта, шо зробиш
И я про то же.Бывает забавно слышать в метро, транспорте или просто на улице слышать слово "кацап" от русскоговорящей бабушки.Общественный запрос, что поделать.
Повторюсь- не будешь быковать и "делать стойку" на каждый не понравившийся тебе эпитет- доедешь целым.Все в твоих руках.