Росія переживає за Україну

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Forpost, 26 тра 2007.

1. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Угу,пальму первенства по разводу лохов. :good:

2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

аватар хороший .... Middle of Nowhere :good:

• Подобається Подобається x 2
  3. серега-очкарик

ну дык...Сразу ясно , что 100% украинец:)

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось послухай того аватара і роби висновки. Кажуть, твоя істарічєская родіна вазраждається под чуткім рукаводством фюрера. Папробавать можна;).
    а щодо англійських слів то для тебе вісшая матєматіка:haha:.

5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

6. Полковник

Полковник миється в бані

Так точно - зае...и!!!

7. серега-очкарик

Ну если они ничего больше уже не могут,что Вы так удивляетесь?В первый раз что ли?

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Дійсно...

ну що поробиш,

9. серега-очкарик

Надо же,Romko со мной согласено_О

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Канешно,Васілій...
    Але тільки,щодо Ющенка...
    А решта...
    Хм..
    От,вважаю.що нам такого президента нінада...
    В нас свої є...

11. Даяна

Даяна Well-Known Member

" Поверьте, выражение «кляті москалі» перестает быть шуточным, и не только когда народ говорит о газоснабжении. Все кто должен был, уже почувствовали себя украинцами. Продолжая гнуть ту же линию, добьетесь того, что воспитаете миллионы уже антироссиян..."
    http://2006.novayagazeta.ru/nomer/2006/01a/a01a-s06.shtml

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

БРЕХНЯ!
    Даяна! Ви свій тризубастий відкривали колись?
    На якій сторінці там написано що він рускій?
    Брехня, і ви брехню розносите! :bad:

13. Даяна

Даяна Well-Known Member

А я хїіба писала, що у паспорті вказано національність? Чи ви судите по одному реченню всю статтю? Чи може навколо себе бачите дискримінацію росіян?

14. VasMT

Опус який починається з БРЕХНІ - брехливий по суті...
    А Ваші діти колись писали такі ляпи в зошиті як:
    огірець - від "огірок" і "огурец"
    йійі - слово з двозх букв з чотирма помилками... А мої писали... Бо поки вивчили українську мову думали рідною...

15. Даяна

Даяна Well-Known Member

І що ви цим хотіли сказати?

16. VasMT

Те, що мої діти до третього класу вчились в школі з російською мовою викладання... А потім наказом російську мову викладання замінили на українську... Тепер в Стрию немає жодного класу з викладанням мовою будь-якої меншини...

17. Даяна

Даяна Well-Known Member

Зважаючи на наведений вами приклад з "огірець", ваші діти з великим трудом вивчили мову народу, серед якого живуть. Впевнена, що при цьому свою рідну мову не забули. Ви вважаєте, що вони духовно збідніли, вивчивши ще одну мову?
    Я розумію, що при совку у Стрию були російські школи, як обов'язкова умова, не зважаючи на кількість росіян у Стрию. Я не заперечую, що окремі росіяни чи зрусифіковані українці в районах, де мало росіян, постраждали, але в цілому в Україні сьогодні є 1,5 тис. російських шкіл. Крім того, підготовка спеціалістів з російської мови здійснюється в 31 ВУЗі країни. В Україні зареєстровано 2343 російськомовних друкованих видань, а в фондах українських бібліотек є понад 59 млн. примірників книг російською мовою. Російську мову можна чути на вулицях усіх українських міст, у багатьох з них навіть частіше ніж українську. Росія покриває Україну російськомовним ФМ-радіо і телеефіром. При тому, що в телеефірах достатньо російськомовної музики, крім того значна частина українських виконавців має російськомовний репертуар. По ТБ є досить багато як російських, так і українських російськомовних передач. Мовна ситуація в Україні (за винятком сфери освіти) ПО УСІМ РЕШТА ПОКАЗНИКАМ - більше на користь росіян, ніж українців. Півроку тому, їдучи потягом зі Львова до Дніпропетровська, я відчула себе ущемленою, побачивши у Львові (що вже казати про Донецьк чи Луганськ) на вокзалі у кіосках всього кілька примірників україномовної преси серед десяток російськомовних, а у Дніпропетровську - ЖОДНОГО. То кого в Україні дискримінують?
    VasMT ! Я хочу, щоб Росія так переживала за Україну, як Україна за Росію, і створила у себе українцям бодай 10% тих умов, які створила Україна росіянам.

Останнє редагування: 26 лис 2009
    • Подобається Подобається x 2
  18. Перепрошую, Даяна, какие именно пункты из перечисленного Вами "створила Україна росіянам"?

19. Даяна

Даяна Well-Known Member

Якби Україна забороняла все російське так, я свого часу Російська імперія валуєвських часів забороняла українське, то ви би відчули, які умови створила Україна для росіян зараз, закриваючи очі на російськомовну перевагу в усіх сферах, крім освіти. Та навіть якщо взяти і освіту, - ви вважаєте, що то Росія фінансує російськомовне викладання в школах і ВУЗах?

20. - ясно. А если бы вырезали как поляков на Волыни - то и вообще... Низкий поклон, что и говорить!!! А на ОРТ наврали, будто в КРыму полностью перешли в школах на украинский "выкладання", а с русским даже в качестве иностранного изгаляться стали - "феню" в школьный учебник за 8 класс сунули Брешут, не?

а де твій аватар? :)